как да промените паролата на gmail на мобилен телефон и лаптоп -

Как да смените паролите на Gmail на мобилни телефони и лаптопи е наистина лесно! Ето пълен урок за тези от вас, които искат да променят паролата си за Gmail.

Как да смените паролата за Gmail всъщност не е трудно да се направи, но за съжаление често се забравя от потребителите. Вие сте един от тях?

Всъщност промяната на паролите в Gmail редовно има много предимства, знаете ли, банда. В допълнение към предотвратяването на хакерски атаки, промяната на нова парола може също така да защити информацията за вашия акаунт в Gmail.

Но какво мислите за това как да промените паролата за Gmail на мобилни телефони и лаптопи? За тези от вас, които не знаят как, този път ApkVenue ще го обсъдят изцяло специално за вас.

Хайде, вижте пълния урок по-долу!

Колекция от начини за промяна на парола за Gmail в най-новите HP и лаптопи 2020

Не много по-различно от това как да направите имейл на мобилен телефон или лаптоп, това как да промените забравена парола за Gmail е наистина лесно да се направи.

Не се нуждаете от специално допълнително приложение, защото всичко се прави само от менюто за настройки на акаунта в Gmail.

Вместо да ви е любопитно, тук ApkVenue е подготвил урок за това как да промените изцяло паролата за Gmail на най-новите мобилни телефони и лаптопи от 2020 г.

Има и урок за това как да смените парола за Gmail на мобилен телефон, който е забравил, ако имате този проблем. Виж това!

1. Как да промените паролата за Gmail на HP

Не само трикове за промяна на пароли за WiFi, които могат да се правят чрез мобилни телефони, банда. Виждате ли, можете също да се възползвате от този мощен елемент, за да промените паролата си за Gmail.

Що се отнася до метода, не е по-трудно от това как да смените паролата на Instagram или нещо подобно, знаете ли.

Любопитен? Ето стъпките за това как да промените паролата за Gmail на мобилен телефон, който е забравил изцяло.

 1. От приложението Gmail на мобилния си телефон с Android или iOS влезте в акаунта в Gmail, за който искате да промените паролата.
 1. След като успешно влезете в акаунта, докоснете иконата на менюто на бургер в горния ляв ъгъл, след което изберете „Настройки“ .
 1. Изберете акаунта в Gmail, чиято парола искате да промените, ако имате повече от 1 акаунт.
 1. Изберете менюто „Управление на вашия акаунт в Google“ . След това изберете менюто „Лична информация“ .
 1. На страницата Лична информация изберете „Парола“ и влезте отново, за да сте сигурни, че сте вие.

 2. Тук трябва само да въведете само паролата за акаунт в Gmail. Ако е така, изберете бутона „Напред“ .

 1. Въведете новата парола за Gmail 2 пъти, за да потвърдите. След това натиснете бутона „Промяна на паролата“, за да завършите как да промените новата парола на Gmail.

О, да, горните стъпки също могат да бъдат направени при всяка марка или тип мобилен телефон, включително тези от вас, които търсят начини да променят паролите за Gmail на Vivo HP , банда.

Наистина лесно, нали? Сега акаунтът ви в Gmail ще бъде по-безопасен от заплахата от хакери, които са насочили акаунта ви.

2. Как да промените паролата на Gmail на лаптоп

Прекарвате ли повече време пред монитор на лаптоп от HP? Отпуснете се, защото разбира се можете да промените и паролата за Gmail на лаптоп.

Как да смените паролата за Gmail на собствения си лаптоп всъщност е почти подобно на това, когато го правите на мобилен телефон, но за повече подробности можете да видите следните стъпки.

 1. Влезте в акаунта си в Gmail.
 1. Кликнете върху иконата на вашия профил и изберете опцията „Управление на вашия акаунт в Google“ .
 1. Изберете менюто „Лична информация“, за да продължите с това как да промените паролата за Gmail на следващия лаптоп.
 1. Кликнете върху опцията „Парола“, за да започнете да променяте нова парола.
 1. Подобно на това как да промените парола за Gmail през мобилен телефон, на този етап също трябва да влезете отново в акаунта си в Gmail като стъпка за потвърждение, банда.

 2. Просто въведете паролата си за Gmail и щракнете върху бутона „Напред“ .

 1. Въведете нова парола за Gmail, която ще се използва два пъти за потвърждение. Ако е така, щракнете върху бутона „Промяна на паролата“ .

3. Как да промените забравена парола за Gmail

Е, ако предишните два метода са специално за тези от вас, които все още помнят старата парола за акаунт в Gmail, сега ApkVenue също ще обсъди как да смените забравената парола за Gmail , банда.

Може би все още има много от вас, които са принудени да създадат нов акаунт в Gmail, защото сте забравили паролата си, нали? Е, въпреки че не е нужно да правите това, защото има трикове за преодоляването му.

Любопитен? Ето стъпките за това как да промените забравената парола за Gmail на мобилния си телефон . Слушайте внимателно, да!

 1. Отворете акаунта в Gmail от приложението Gmail на HP. След това докоснете иконата на вашия профил и изберете опцията „Управление на вашия акаунт в Google“ .
 1. Отидете в менюто „Лична информация“ и изберете опцията „Парола“ .
 1. Подобно на обичайните трикове, използвани за откриване на забравена парола за Facebook, на този етап избирате опцията „Забравена парола?“ .
 1. На тази страница за възстановяване, ако наистина не си спомняте старата си парола за Gmail, можете да я поправите, като изберете опцията „Опитайте друг метод“ .
 1. Ще се появят опции за възстановяване, включително заключване на екрана , проверка на мобилен телефон , изпращане на код за потвърждение по имейл и изпращане на код за потвърждение чрез SMS или телефон .
 1. Например тук ApkVenue ще използва опцията за възстановяване на акаунта, като изпрати код за потвърждение чрез SMS , да, банда.

 2. След като изберете тази опция, ще получите SMS, съдържащ код за потвърждение на Google. Копирайте кода за проверка в предоставената колона, след което натиснете бутона „Напред“ .

 1. Въведете новата парола 2 пъти и след това натиснете бутона „Запазване на паролата“, за да завършите процеса на промяна на забравената парола за Gmail.

О, да, този трик всъщност обикновено се използва от тези, които търсят начини да променят паролите на Gmail на други хора, но ApkVenue не препоръчва да правите това, а!

Ако искате да знаете как да промените друга забравена парола за Gmail, можете да прочетете следната статия на ApkVenue: Как да преодолеем забравената парола за Gmail .

ВИЖТЕ СТАТИИ

Е, това е как да се промени паролата на Gmail и как да се промени паролата на Gmail на мобилен телефон, който този път забравих от ApkVenue, банда.

Не е по-трудно от това да видите собствената си парола за Gmail, нали? Е, сега просто трябва да го практикувате сами в акаунта си в Gmail!

Надявам се, че това помага и ще се видим в следващата статия на ApkVenue!

Прочетете също статии за Tech Hack или други интересни статии от Shelda Audita