как да промените външния вид на андроид браузъра, така че да сте по-съвременни

Браузърът е приложение, на което можете да разчитате, за да намерите най-новата информация. За да бъдете по-актуални, ето как да промените външния вид на браузъра Android с Firefox за Android.

Кой от вас никога не е използвал това приложение? Браузърът е приложение за търсачка, което трябва да използвате всеки ден и на което може да се разчита, за да намерите най-новата информация. И така, кой Android смартфон използвате често?

Освен Google Chrome, има и приложение за Firefox за Android, което можете да използвате и има много функции. За да бъдете по-актуални, ето как да промените външния вид на браузъра Android с приложението Firefox за Android.

  • Най-безопасният начин за изтриване на хронологията на браузъра Chrome и Firefox
  • 4 предимства на браузъра Firefox Focus, Google Chrome не е остарял!
  • Най-добрият батерийно ефективен браузър за лаптоп, Chrome, Firefox или Microsoft Edge?

Как да промените външния вид на Firefox за Android браузър

Firefox за Android ви улеснява да го персонализирате. Дори тази функция за промяна на темата се намира само във версията на Android, но не и във версията на iOS. Любопитни ли сте как?

Как да изтеглите и промените Firefox за Android теми

  • За първи път можете да изтеглите приложението за браузър Firefox за Android от Mozilla, което е достъпно безплатно в услугата Google Play Store.
Mozilla Organisation Browser Apps ИЗТЕГЛЯНЕ
  • Сега, когато влезете в основния изглед на браузъра Firefox за Android, докоснете иконата с три точки в горния десен ъгъл. След това изберете менюто Добавки .
  • След това на страницата Вашите добавки изберете менюто Преглед на всички добавки на Firefox, за да отидете на официалната страница на Mozilla. Също така ще намерите три раздела , Разширения, Теми и Още .... Изберете Теми и можете да изберете въз основа на Препоръчани, Най-високо оценени и Набиращи популярност. Можете също така да изберете различни други теми, като изберете менюто Explore всички категории.
  • Този път ApkVenue ще използва спортната тема и ще избере темата „Знаме на Индонезия“. За да започнете да използвате темата, просто докоснете опцията Инсталиране на тема . Тогава темата автоматично ще промени външния вид на вашия браузър. Изискано нали?

Как да деактивирам и деинсталирам теми на Firefox за Android

  • Можете също да превключвате теми, като използвате предишните стъпки. Ако обаче искате да го деактивирате, просто се върнете на страницата с добавки . Докоснете темата, която искате да деактивирате или деинсталирате .
  • Изберете ** Деактивиране **, за да деактивирате временно темата и можете да я използвате отново по друго време. Или можете да изберете ** Деинсталиране **, за да премахнете темата от Firefox за Android.

Сега това е лесен начин да използвате Firefox за Android, за да промените темата на браузъра Android. Можете също така да изберете тема, която е подходяща за вас. Дано полезно и късмет!

Прочетете също статии за браузъри или други интересни статии от Satria Aji Purwoko .