как да проследите човека, изпратил фалшиво местоположение в WhatsApp

Потребителите на WhatsApp могат да изпращат фалшиви местоположения за лъжа. Но всъщност има лесен начин да разберете дали някой изпраща фалшиво местоположение в WhatsApp или не.

Използването на WhatsApp е забавно. Тъй като можем не само да разговаряме, но и да осъществяваме гласови и видео разговори, да изпращаме файлове, да изпращаме местоположения. Вълнуващо, нали? Отново светлина.

За съжаление има един недостатък на WhatsApp, а именно, че потребителите могат да изпращат фалшиви местоположения за лъжа. Но в действителност има ли един лесен начин да разберете дали някой е изпращане място фалшив на WhatsApp, или не. Искате ли да знаете как?

  • 50+ съвета и трикове за най-новите функции на WhatsApp 2021, рядко известни!
  • Как да намерите местоположението на някого чрез WhatsApp на мобилен телефон, наистина е лесно!
  • Как да използваме сложни роботи на WhatsApp Android

Как да разберем лицето, изпращащо фалшиво местоположение в WhatsApp

Някога разговаряли ли сте с хора в WhatsApp, за да поискате местоположение? Трябва да бъде често. Би било досадно, ако човекът внезапно изпрати фалшиво място, за да прикрие причината си за закъснение или каквото и да било.

Що се отнася до това как да разберете дали някой изпраща фалшиво или реално местоположение в WhatsApp, всъщност е много лесно. Как:

  • Поискайте да изпратите местоположението на приятелите си. Или обикновено хората, които закъсняват, определено ще ви изпратят местоположението.
  • Характеристиката на фалшиво местоположение в WhatsApp, описанието на мястото няма да се появи. Тъй като функцията WhatsApp ще открие, че местоположението е подигравано , така че данните няма да бъдат точни.
  • Докато на оригиналното местоположение ще се появи името на мястото, както следва:

Това са признаците на хора, изпращащи фалшиви местоположения в WhatsApp. Така че сега можете лесно да разберете дали хората изпращат реални или фалшиви местоположения, когато са поканени да се срещнат или изпратят данни за местоположението.

Тогава какво, ако искате да проследите местоположението на този човек в WhatsApp. Лесно. Можете да следвате урока Как да проследите местоположението на хората чрез WhatsApp, който Jalan Rat е споделял преди.

ВИЖТЕ СТАТИИ

Късмет!