как да сканирам документи на Android, за да не се притеснявате вече да копирате!

Искате ли да знаете функцията на приложението CamScanner? Тук JalanTikus споделя съвети как да сканирате документи на Android, следвайте стъпките!

При определени условия има моменти, когато трябва да сканираме документи. Ако в миналото е трябвало да отидем на копирна машина, сега вече не е нужно да се притеснявате.

Причината е, че сега можете да използвате приложението Android. Тук идва CamScanner , много полезно и богато на функции приложение, което ви позволява да сканирате документи и дори да създавате PDF файлове . Тук JalanTikus споделя съвети как да сканирате документи на Android, следвайте стъпките!

  • 10 най-добри сайтове за споделяне на файлове за изпращане на големи файлове
  • Не отваряйте тези типове файлове, ако не искате да бъдете хакнати!
  • Как да скриете тайните файлове в калкулатора

Как да сканирам документи на Android

Това приложение върши работата си много добре. Резултатите са много подобни на сканирането от действителен скенер . Как да?

Инсталирайте приложението CamScanner

Първо, първо инсталирайте приложението CamScanner, безплатно за потребители на Android. Междувременно потребителите на iOS трябва да похарчат 1,99 щатски долара или около Rp.25 хиляди.

CamSanner ви помага да сканирате документи, да запазвате, синхронизирате и да си сътрудничите между смартфони, таблети и компютри.

Как да сканирам

Методът е наистина лесен! Отворете приложението CamScanner. Ще бъдете напътствани и можете веднага да се регистрирате , да влезете или да го използвате веднага. След това кликнете върху логото на камерата, което е долу вдясно.

Можете да използвате камерата за сканиране на документи, като касови бележки, бележки, фактури, обсъждане на бяла дъска, визитни картички, сертификати и други.

След това можете да записвате във формат PDF или JPEG . Можете също да го споделите директно с имейл или социални медии. За да изпратите чрез връзка , можете да зададете паролата.

Това полезно приложение за това как да сканирате документи на Android е идеално, ако вие или вашето семейство започвате бизнес, с CamScanner можете да дигитализирате документи . Това е по-практично от ръчното боравене с документи, какво мислите?