има ли боен огън и стрелба?! Това са 5 overwatch copycat android игри

Като цяло Overwatch е много добър, започвайки от геймплея, до готините герои.

Кой не познава играта Overwatch? Всеки, който обича да играе игри, особено FPS игри, трябва да е познавал тази процъфтяваща игра. Като цяло Overwatch е много добър, започвайки от геймплея, до готините герои.

Играта Overwatch наистина не е безплатна игра , така че трябва да ровите в портфейла си, ако искате да я играете, но изглежда не е голям проблем за геймърите, защото доказа, че тази игра се продава много добре . Сега за тези от вас, които може да почувстват възражение срещу закупуването му, не се притеснявайте, защото по-долу ApkVenue предлага 5 страхотни игри като Overwatch, които можете да играете безплатно на смартфон! Вижте следното!

  • 16 най-добри MOBA игри 2020 на Android и PC, безплатни и пристрастяващи!
  • MOBA Flavour FPS! Ето 4 от най-добрите MOBA FPS игри, които можете да играете
  • Как да играете Game Overwatch на смартфон с Android

Има Battle Fire и Gun Rush! Ето това са 5 супер игри за Android, подобни на Overwatch!

1. Крал на легиона

Първият се нарича Цар на легиона . Ако разгледаме тази игра на герои сами, изглежда ясно, че тя много прилича на играта overwatch, разликата е, че можете да играете тази игра безплатно на вашия смартфон . Там героите на играта не само са готини и подобни, но доставените контроли не са много по-различни.

Начинът на игра като цяло не е много по-различен, просто тъй като King of Legion е мобилна игра, той ще бъде по-вълнуващ и практичен!

2. Боен огън

Вторият е Battle Fire , ако разгледаме графиките, може да се каже , че все още не е перфектен , така че е съвсем естествено, защото тази игра все още е сравнително нова. Но въпреки това Battle Fire също е подобен на overwatch. Бойната концепция на тази игра е по-скоро към място с огън или изгорени елементи. Интересувате ли се?

3. Все още жив

Тази трета, според ApkVenue, е наистина страхотна, освен че е подобна на overwatch, тази игра предлага и функции, които рядко се притежават от други FPS игри . Вие в Still Alive можете също да играете в 5v5 боен режим , тези герои ще бъдат разделени в определени класове.

Всички герои също изглеждат много перфектно и гарантират, че ще ви забавляват. Не само това, в „Все още живи“ героите могат да правят и специални занаяти, така че тяхната сила и атаки да се увеличават .

4. Gun Rush

Не по-малко готино брато! Ако все още не сте доволни от игри като Overwatch по-горе, може би можете да опитате Gun Rush . В тази игра вие също ще можете да влезете в режим на битка 5v5, освен че персонажите на играта са супер вълнуващи! Защото е много уникален, съчетан с готини умения .

Може да се каже, че качеството на играта Gun Rush е перфектно, просто ще разгледаме персонажите на играта, тогава безплатните игри са доста гладки . Освен това тази игра може да бъде инсталирана безплатно! Кой не иска да играе безплатни, но страхотни игри?

5. Heroes of Warfare

Последният наистина е много подобен на Overwatch. Можете да намерите приликите между Heroes of Warfare и Overwatch в няколко неща, като се започне от дизайна на героите, до някои от съдържанието във всяка битка . Може да мислите за Heroes of Warfare като безплатна версия на overwatch мобилната игра , защото като цяло тя е много подобна.

Освен че е страхотно сред героите, геймплеят е един и същ и е много забавен , там също ви е осигурен 5v5 режим на битка , който разбира се можете да играете онлайн. Ако се интересувате, можете да го изтеглите безплатно от Play Store.

Това са 5 игри като Overwatch за смартфони с Android . Ако никога не сте опитвали игри с тема като тази по-горе, тогава наистина трябва да опитате сега, защото освен забавление, петте игри по-горе са и безплатни!