сигурно! това е как да скриете позорните снимки с google снимки

Наличието на голяма колекция от снимки е забавно. Би било неприятно обаче, ако други хора видят нашите частни снимки. Не само лични, видяните снимки са снимки, които са класифицирани като позорни или смущаващи. Пребори го, Джака

Заснемането на всеки момент в снимка наистина е задължително в тази модерна епоха. Особено при смартфоните, които осигуряват способни камери и голям капацитет памет , разбира се, много от нас спестяват много снимки на смартфони.

Не всички наши лични снимки обаче са перфектни. Понякога имаме смущаващи или позорни снимки, които никой не иска да види. Всъщност това може да бъде предотвратено чрез незабавно изтриване на снимката. Често обаче изпитваме жал да изтрием снимката и искаме да я направим само за лична консумация.

За това JalanTikus се опитва да ви даде лесни съвети за скриване на снимки на позор, така че другите да не могат да ги видят. Колко лесно Вижте съветите по-долу.

  • Няма нужда да се изтрива окончателно, Instagram вече може да крие позорни снимки
  • Как да скриете „лепкавите“ снимки в Instagram, без да ги изтривате
  • Как да скриете „тайни“ снимки в галерията на мобилни телефони, без да ви хванат гаджето ви

Скриване на снимки на вашата срам само с Google Photos

Отворете приложението Google Photos

Източник на снимки: Източник: The Next Web

За първата стъпка просто отидете и отворете приложението Google Photos . Трябва да има голяма колекция от вашите лични снимки, включително някои позорни снимки между тях, които искате да скриете.

Изберете Photo Disgrace

След като отворите приложението Google Photos, просто изберете коя позорна снимка искате да скриете . Изберете една или повече снимки наведнъж, които не искате другите да виждат.

Маркирайте и изпратете в архива

След като определите кои снимки искате да скриете, маркирайте снимките с продължително натискане, докато на снимката се появи отметка. След това натиснете иконата с три точки в горния десен ъгъл. След това изберете опцията „ Архивиране “ като място, където да скриете позорните си снимки.

Успешно скрити снимки

След като преместите позорната си снимка в архива на Google Photos, тя автоматично ще бъде скрита . За да „посетите“ скривалището на позорните си снимки, можете да натиснете профила си в Google, след което да изберете „ Архивиране “.

Това са лесните съвети за скриване на позорни снимки с помощта само на Google Photos. Успех и не се страхувайте от вашата позорна снимка да бъде видяна от хора, генове !

Прочетете също статии за Google или други интересни статии от Рейналди Манасе .