10 вида от най-продаваните видеоклипове и най-печелещите пари в YouTube, YouTube влизат!

За тези от вас, които наистина харесват видеоклипове и искат кариера в сферата на YouTube, можете да започнете, като представите следните видове видеоклипове.

Както знаем, все повече деца днес качват своите видеоклипове в YouTube. Като се започне от редовното влогване до действително предоставяне на интересно съдържание за привличане на милиони абонати .

В тази статия ApkVenue ще сподели 10 вида видеоклипове, които са най-продаваните и най- печелещите видеоклипове в YouTube. За тези от вас, които наистина харесват видеоклипове и искат кариера в сферата на YouTube , можете да започнете, като представите следните видове видеоклипове.

  • 5 приложения, които трябва да инсталирате за начинаещи YouTube | HP капитал!
  • 5 най-красиви женски играчи от Индонезия
  • 7-те най-богати YouTube в Индонезия 2020, променя ли се позицията на Atta?

10 от най-продаваните типове видеоклипове и най-много печелещи пари в YouTube, YouTube са включени!

1. Видео за шега

Както подсказва заглавието, видео за шега е видеоклип, който съдържа действие, при което тайно подвеждаш други хора в изненада, капан или шега, което по-късно цели да накара публиката да се увлече и да се засмее на невежеството ти към другите.

За тези, които преживяват дните си със скучни неща, не малко хора се опитват да се забавляват, като гледат видеоклипове за шеги , защото се считат за достатъчно ефективни, за да се отърват от сънливост и скука.

Правейки видеоклипове, опитайте се да не правите прекалени шеги , защото това не е невъзможно, целта ви по време на стрелба има слабо сърце и поради изненадата, която правите, се случва нещо нежелано. Понастоящем има само няколко канала в YouTube, които обсъждат лудории в Индонезия , така че можете да се възползвате от възможността да станете първите шегаджии в страната.

2. Видео за игрите

Започвайки от PewDiePie, в YouTube има все повече и повече игрови канали . Каналът за игри има своя уникалност, при която YouTube трябва да показва глупави , забавни изрази , да показва страшни неща, да разгадава мистерии, докато играе игра. Изненадващо, този вид канали са много търсени от зрителите.

Това може да е така, защото има ясно усещане, което се усеща, когато гледате как други хора играят игри. В допълнение, такива неща не могат да бъдат намерени в телевизионни предавания, така че за да създадете нова атмосфера, гледането на реакция на живо от YouTuber, докато играете игра, е едно от нещата, които можете да опитате. Само с приложение за запис на настолен компютър, уеб камера , лаптоп и игра за игра, YouTuber, който говори за игри, може да започне да прави видеоклипове за качване в YouTube.

3. Видео уроци

Защо са много търсени уроци? Защото знаете, че повечето индонезийци са по-заинтересовани да видят какво се практикува от първа ръка. Така че това се превърна в нашия еталон, че видео уроците са в голямо търсене сред неспециалистите и тези, които искат да учат.

4. Видео новини

Не малко хора имат много време, за да бъдат в крак с новините, някои от тях могат да гледат само видеозаписи . Обикновено представените видеоклипове са най-топлите видеоклипове, посветени на политиката и криминалните събития . В момента много видеоклипове увеличават броя на зрителите за сътресенията в Близкия изток. Интересувате ли се? Моля, направете видео за новините, има вероятност зрителите да скочат.

5. Уникални, странни и интересни видеоклипове

Този видеоклип също получи много внимание от много зрители. Има много уникални и странни неща, които се случват в някои части на света, не малко са тези, които го записват на живо и качват видеоклипа в YouTube.

Пример за уникално видео е появата на ангел, който е уловен директно от камерата. В Индонезия е по-модерно с появата на kuntilanak и pocong, wewe gombal, духове на kaffir вар и т.н.

6. Видео за природата и пътувания

Е, ако това всъщност е шансът ни да разкрием колко красива е нашата любима страна. Защото доста чуждестранни туристи познават Индонезия само от гледане на видеоклипове. Не рядко преди да планират ваканция, било то в Европа, Азия или където и да било, хората виждат отзиви чрез видеоклипове в YouTube.

Нищо чудно, че този тип видео има публика от цял ​​свят . Можете да намерите някои други видео референции, които поддържат и имат много гледания от публиката. И можете да започнете с околностите. Ако имате висока креативност, възможно е вашето видео да спечели много пари от YouTube .

7. Видео пародия

Пародията е дейност, при която имитирате нещо, било то сцена във филм, аниме, драма, поведение на политик или каквото и да е, което се счита за интересно и го прави на шега .

Например преди време филм със заглавие 300 беше популярен с изречението "Това е спарта!" , с филма като материал, можете да направите видеоклип, който има сцена, подобна на „Това е спарта“ и да го представите в комедийна форма.

За да могат пародийните видеоклипове да бъдат търсени от много зрители , опитайте се да правите видеоклипове, които идват от нещо популярно . Този вид видео се търси, защото публиката има желание да види друга страна на нещо и вие представяте това нещо в пародията , която правите.

8. Забавни видеоклипове

Знаете ли, приятели, забавните видеоклипове са много търсени и популярни сред хора, които са разстроени или отегчени, те ще търсят забавни видеоклипове в YouTube, които могат да бъдат забавни дори за момент. И се оказва, че това най-забавно видео има много много гледания и често се гледа. Вярно ли е? Продължете и опитайте да качите забавен видеоклип .

9. Експериментални видеоклипове

Изследването на нещо, което преди е било непознато, е интересно нещо за научаване, освен че придобива прозрение, възможността да вижда неочаквани неща, е и фактор, поради който експерименталните канали в YouTube получават хиляди абонати . Но както знаете, за да създадат канал в YouTube като този, собствениците на канали трябва да имат задълбочена информация и познания .

Защото ако не, изглежда невъзможно да се привлекат зрители, ако експериментите, които правите, са често срещани . Затова подгответе доста широки познания, преди да се опитате да създадете канал с експериментална категория , дори ако възнамерявате да направите канала си успешен и известен с нови иновации .

10. Видео за готвене

В днешно време готвенето е едно от най-популярните хобита и освен забавление, готвенето, направено със собствени ръце, има много по - добър вкус от готвенето на всеки ресторант. Освен това знанията за готвене вече не са необходими само на жените, дори мъжете вече започват да се състезават с жените, за да направят вкусни ястия . Не малко от тях са направили хобито си кариера ( готвач ).

Накратко, каналите за готвене са и един от най -популярните видове канали в YouTube , освен че имате голяма аудитория, само като записвате готвенето си, вече имате достатъчно съставки за качване в YouTube. Звучи интересно нали?

Това са 10-те типа видеоклипове, които са най-търсени и търсени в YouTube . Какво мислиш? Коя ще пробвате? Ако сте качили нещо преди, не забравяйте да споделите своя опит в колоната за коментари по-долу.