Тези 7 Pokemon copycat android игри са дори по-вълнуващи от оригинала

Така че, ако сте фен на чудовищните бойни игри, тогава имате голям късмет, защото няколко игри за покемон копиране са достъпни за android.

Вие сте един от феновете на Pokemon? Ако е така, тогава наистина е подходящо, защото ApkVenue ще прегледа страхотни игри, които са подобни на Pokemon и можете да ги изтеглите безплатно за вашия Android смартфон. RPG игри като тази на Android са доста редки, тъй като игрите за борба с чудовища са достъпни най-вече само за компютри и конзолни устройства.

Така че, ако сте фен на чудовищните бойни игри, тогава имате голям късмет, защото някои от игрите са достъпни за android. Чудовищните бойни игри представляват голям интерес, защото наистина са забавни за игра. Сега за тези, които са любопитни за играта за Android на Pokemon copycat , можете веднага да видите прегледа на ApkVenue по-долу!

  • Свали сега! 8 бойни игри са не по-малко вълнуващи от Mobile Legend
  • 10 най-добри игри за Pokemon на Android, които трябва да играете
  • Носталгия с приложенията и игрите на Pokemon на Android

Тези 7 игри за Android на Pokemon Copycat са по-забавни!

1. Докоснете Tap Monster

Сигурно никога не сте чували за тази игра Tap Tap Monster , нали? Да, защото игри като тази са много редки. Но ще бъде много подходящо да се играе. Ако сте любители на игрите за покемон, играта Tap Tap Monster може да бъде една от най -добрите алтернативи .

Тази подобна на покемони игра е доста лесна за игра, трябва само да докоснете всичко за всичките си нужди, когато се биете с чудовища . Както и да е, тази игра е много подобна на играта Pokemon и трябва да я инсталирате.

2. Чудовището на Булу

Въпреки че заглавието на тази игра е малко странно, а именно Bulu Monster, тази игра ще ви направи треньор на чудовища, разположен на остров Bulu . Тази игра също представя повече от 10 карти , които ви предизвикват да изследвате.

Тази игра предоставя стотици чудовища , които трябва да хванете, като използвате специална топка като тази в играта на покемоните. Освен това, за да изпробвате различни усещания, можете да го играете и онлайн.

3. Морфи

Тази трета игра ще ви накара да изследвате остров Морфи в търсене на изчезналия биологичен баща на персонажа. На това пътуване ще ви бъде дадено предизвикателство да обучавате чудовища , да хващате чудовища и да се изравнявате.

Много подобно на играта покемон, нали? Разбира се, тези чудовища трябва да бъдат надеждни и да се използват за преминаване през различни битки .

4. Beastie Bay

Тази игра, която комбинира градска симулация с покемон , която определено е не само подобна на покемон, но има някои неща, които са още по-интересни. От страна на градската симулация ви е възложено да изградите ферма, кладенци за изграждане на док .

Междувременно от страна на покемоните по-късно ще се биете и ще хванете чудовищата в тази игра.

5. Микромон

Може да се каже, че Micromon е супер игра, подобна на Pokemon, както по отношение на графиката, така и по броя на чудовищата, които са на разположение. Мисията на тази игра също е същата като покемоните, така че работата на играча е само да намира и лови покемон, след което да се бие между чудовища . Ако наистина харесвате покемон игри, тогава Micromon също е наистина задължителна колекция на вашия смартфон.

6. Dragon Island Blue

Тази игра също е много подобна, но има разлики, които според ApkVenue правят тази игра Dragon Island Blue по-добра от Pokemon, която вижда чудовища, които изглеждат по-страшни. Начинът на игра е наистина лесен, как така, от вас се изисква само да изследвате подземието и да съберете редица предмети.

7. Мино чудовища 2

Последната игра на Android за покемони за копиране е Mino Monsters 2, защото това е и една от любимите игри на Jaka, тъй като представя доста задоволителен геймплей. Започвайки от изграждането на съюз на чудовищни ​​отбори, който ще е необходим, когато искаме да се борим до десетки до стотици различни видове, които съществуват в света на Mino Monsters, определено искате да го изтеглите, нали?

Това са 7-те най-вълнуващи андроид игри за покемони за копиране на покемони . Горните игри са подобни на игрите с Pokemon, но има няколко разлики, които правят 7-те игри по-горе по-подходящи за игра от Pokemon. Ако сте любопитни, можете да го инсталирате на вашия смартфон.