5 tencent игри освен pubg, които са много по-вълнуващи, no.3 е блокиран от магазина за игра?

В допълнение към играта PUBG, която в момента е глобална, се оказва, че издателят на играта има и други игри, които са не по-малко готини.

Обичате ли да играете PUBG и да гоните пилешки вечери ? Учудването и заглушаването на феновете наистина само PUBG и поздрав Tencent наистина същото като издателя на тази игра? Любопитни ли сте от другите готини игри на Tencent?

Tencent наистина е един от най-големите издатели и разработчици на игри в света днес. Успехът на Tencent да донесе PC версията на PUBG, PUBG Mobile, PUBG Lite в PUBG x Resident Evil 2 все повече направи името на Tencent все по-признато от любителите на игрите.

Е, всъщност Tencent има и няколко други игри, които са не по-малко вълнуващи от PUBG. Всъщност някои от тях се играят от много хора.

Любопитни ли сте какви игри, различни от PUBG, се издават от Tencent? Или дори сте играли играта, но не сте я осъзнали?

Приятно четене момчета ! Дано има игра, която да е подходяща за вас, нали? Трябва да скучаете, ако играете PUBG непрекъснато.

5 игри Tencent освен PUBG, които са не по-малко вълнуващи

Ако смятате, че PUBG е единствената игра от Tencent, която е най-вълнуващата за игра в момента, малко грешите, тук !

Защото има и таблици с игри, различни от Tencent dikeluaran PUBG, които можете да играете на компютър или мобилен телефон. Гарантирано е, че тези игри ще бъдат наистина забавни, ако се опитате да ги играете!

1. Пръстен на Елизиум

Ring of Elysium е безплатна онлайн игра за много играчи под формата на битка, разработена от Tencent. Пръстенът на Елизиум се публикува от Tencent и Garena по целия свят.

В Северна Америка и няколко азиатски страни можете да играете тази игра в Steam. Не знам каква е причината, тази игра не е много популярна и е добре позната на пазара.

Самата тази игра беше пусната около края на 3-то тримесечие на 2018 г. Тази игра навлезе във втория си сезон и се превръща в спин-офф на тази игра, наречена Европа .

Няма нужда да се съмнявате в графиката и геймплея . Графиката на тази игра е наистина зашеметяваща и много реална . Можете дори да видите сенки, люлееща се трева, пориви на вятъра, които карат дърветата да се люлеят, до цвета на водата, който е много реалистичен.

ИЗТЕГЛЕТЕ Игри за стрелба

2. Лунно острие

Не сте запознати с тази онлайн компютърна игра? Да, защото тази игра не се публикува в световен мащаб и се предлага само за китайския пазар. До момента не е ясно дали Tencent ще пусне тази игра в глобална версия.

Moonlight Blade е MMORPG игра, която има предистория за китайската империя в миналото. В тази игра има 8 различни клана, от които можете да избирате. Ще се почувствате леко усещане за играете RPG също Лох тук.

Подобно на други MMORPG игри, можете да получите различни предмети и умения, когато можете да изпълнявате куестове , да се биете с шефове и да изпълнявате всички мисии, дадени в тази игра до завършване.

Интересувате ли се да играете тази игра? Може би можете да използвате VPN, за да играете тази игра. Според ApkVenue, геймплеят на Moonlight Blade е доста интересен за игра, защото има много режими на игра, от които можете да избирате. Освен това картата в тази игра е много широка.

ИЗТЕГЛЕТЕ Игри

3. Wangzhe Rongyao (King of Glory)

Знаете ли, че тази игра е една от игрите, които не са в Play Store? Той не е блокиран, защото съдържа поронографски елементи или нещо друго, но тази игра може да се играе само в Китай там.

Тази Android MOBA игра е най-популярната в Китай там. Тази игра е пусната около ноември 2015 г. и е резултат от сътрудничеството между Tencent и Riot.

Тази игра също се утвърди като една от игрите, които най-често се играят от китайски граждани. Вече над 200 милиона души играят тази игра и средно 80 милиона играчи на ден.

King of Glory вече има повече от 80 герои, които могат да се играят . Останалото, King of Glory има тип игра като другите игри на MOBA като 5vs5, 3vs3, 1vs1, система за ранг и т.н. О, да, предимството на тази игра е способността й да се играе с честота на кадрите 60 FPS.

Удивително, тази игра може да се играе само с 1 GB RAM! Въпреки това, препоръчителната минимална RAM за игра на тази игра е 2GB. Добър избор от MOBA игри освен Mobile Legends!

4. CrossFire - Легенди

ако PUBG е най-добрата игра на битка за кралски произход, продуцирана от Tencent, и е една от най-популярните игри днес, тогава CrossFire също има свой собствен исторически рекорд.

Cross Fire е посочен като една от най-добрите FPS игри на Android, които можете да играете в момента. По отношение на геймплея, CrossFire също е много интересен, тъй като има Mutant Kill, TDM и BR Mode, което е много вълнуващо за игра.

CrossFire всъщност вече присъства във версията за компютър и има много верни фенове, които играят тази игра. Така че, за да отговори на търсенето на любителите на игрите, тук е версията на Android на CrossFire.

TheScore, Inc. Симулационни игри ИЗТЕГЛИ

5. Арена на доблестта (AOV)

Със сигурност сте добре запознати с тази игра MOBA, нали? Самият AOV в Индонезия беше доведен от Garena, който дори направи специален сървър в Индонезия, за да направи тази игра по- гладка за игра.

Всъщност тази игра е резултат от развитието на King of Glory, който избухна в Китай. За да разшири още повече силата на Tencent като крал на световните игри , най-накрая AOV беше създаден и пуснат в много страни, включително Индонезия.

Много хора често не разбират или обвиняват Mobile Legends, че са игра за плагиатство, имитираща AOV или League of Legend (LOL). Всъщност това е доста сложно за обяснение.

LOL е създаден от RIOT. Докато накрая Tencent не купи RIOT и не придоби компанията, както и взе всички патенти от RIOT.

Е, Tencent продава кодификациите на играта LOL на други производители на игри като Moonton, които след това направиха Mobile Legends и Heroes Evolved игри, държани от R2 Games.

Вече знаете колко успешен е Tencent като кралят на игралната компания? Освен че е придобил RIOT Games, всъщност Tencent притежава и доста голям дял в SUPERCELL и малък дял в Activision Blizzard и Epic Games.

Garena RPG игри ИЗТЕГЛЯНЕ

Това беше дискусията на Jaka за игрите на Tencent освен PUBG, които бяха не по-малко вълнуващи от PUBG.

Всъщност има много други факти за гигантската компания за игри Tencent. Ако се интересувате, ApkVenue ще направи специална статия за това. Гарантирано ще бъдете изненадани от фактите на тази компания!

Моля, споделете и коментирайте тази статия, за да продължите да получавате информация, съвети и трикове и новини за технологиите от Jalantikus.com

Прочетете също статии за игри или други интересни статии от Naufal .