как да направите екранни снимки на Android като професионални снимки

Резултатите от скрийншота обикновено са много плоски и непривлекателни. Сега има начин да направим показването на резултата на екрана по-стабилно!

Екранни снимки или екранни снимки от смартфони обикновено изглеждат много обикновени и непривлекателни. За да го направим интересно, обикновено трябва да го редактираме сами с помощта на приложение за редактиране и да добавим изображение на рамка на мобилен телефон.

Отсега нататък вече няма нужда да бъдете сложни, момчета ! ApkVenue ще ви даде практичен и лесен начин да направите екранните снимки по-добри. Номерът е да използвате приложение, за да направите по-интересна екранна снимка, наречена Screener .

  • 100% успех: Ето как да направите фалшив екран на компютър
  • Как да правим екранни снимки на Android, без да натискаме бутони!
  • Как да правим дълги екранни снимки на Android и iPhone | Може без приложение!

Направете по-привлекателна снимка на екрана ЛЕСНО

За да добавим рамка на мобилен телефон към резултатите от екранната снимка, сега не е необходимо да го правим ръчно, защото има практически начини. Просто изтегляте приложение, наречено Screener, на Jalan Tikus. След това го инсталирайте и можете да започнете да го използвате. Ето практическите стъпки за редактиране на екранна снимка:

Приложения Производителност Toastcode ИЗТЕГЛЯНЕ

Етап 1

Отворете приложението Screener и ще видите първоначалния дисплей на това приложение. Интерфейсът е прост и лесен за използване. Има шаблони за рамки за различни марки мобилни телефони, а също и интелигентни часовници.

Ако плъзнете екрана надясно, можете да изберете типа рамка, която можете да използвате, започвайки от Flat , 3D и Minimal . Преди да използвате съществуващ шаблон, първо трябва да го изтеглите.

Стъпка 2

Изберете шаблона, който ще използвате, след което докоснете . След това ще влезете в менюто за редактиране. Можете да въведете изображението от екрана си, като натиснете иконата (+) в средата на шаблона за мобилен телефон. След това изберете изображението, което ще използвате, може да бъде от галерията, Google Drive или файловия мениджър.

ВИЖТЕ СТАТИИ

Стъпка 3

В колоната с настройки, разположена в долната част, можете да регулирате външния вид. Има две менюта, а именно Frame и Background . Можете да добавяте сенки и да регулирате яркостта в менюто Frame.

Докато във фоновото меню можете да изберете да използвате едноцветен фон или друго изображение. За да се придвижите между тези две менюта, можете да докоснете иконата за навигация отдясно и отляво на екрана.

Стъпка 4

Когато приключите с редактирането, можете веднага да го запазите. Трикът, докоснете иконата в горния десен ъгъл. След това изберете Запазване , вашите резултати от редактирането ще бъдат автоматично запазени във вашата галерия, точно в папката Screener .

Редактиране на резултати с помощта на скрийнър

Това е крайният резултат от редактирането с помощта на това приложение Screener. Как, така че е по-интересно нали?

Е, това беше препоръката на ApkVenue относно приложение, което да направи екранните снимки по-интересни . Това приложение е лесно да се научи и да се използва. Можете да започнете да го опитвате сега.

Прочетете също статии за екранни снимки или други интересни статии от Chaeroni Fitri .