как да правим творчески истории в Instagram като хитове на Celegram

Направете вашия магазин в Instagram готин, стил Celegram, така че да можете да получите повече зрители. Ето как да направите творческа история в Instagram като Celegram

Instagram Story е функция на Instagram, която ни позволява да споделяме снимки и видеоклипове с дължина 15 секунди. Историята в Instagram или много хора, които често я наричат snapgram, сега е една от медиите, които показват творчество.

Сега публикациите на истории в Instagram също са направени толкова красиви, колкото емисията в Instagram. Искате ли да направите готина снимка, за да бъде и тя актуална? ApkVenue знае как , момчета , ето как да направите творческа история в Instagram .

  • Как лесно да споделяте историята на Instagram с Whatsapp
  • Как бързо да изтриете търсенето в Instagram, докато почистите
  • 100% РАБОТИ и безплатно! 2 начина да получите много последователи на Instagram без ботове

Как да създадете готина Snapgram от Selebgram

Можете да създавате креативни истории в Instagram, като използвате едно допълнително приложение , момчета , името е UNFOLD . Първоначално това приложение беше само за потребители на iOS, но сега можем да изпробваме и версията на Android. Изтеглете приложението по-долу:

ИЗТЕГЛЕТЕ приложения

Това приложение може да прави страхотни и интересни снимки, така че публикациите ви да изглеждат като известни личности. Как да го използвате също е много лесно, момчета , следвайте тези стъпки:

1. Първо отворете приложението UNFOLD, което е инсталирано на вашия мобилен телефон. За да започнете да създавате страхотна снимка, докоснете иконата плюс в горната част. След това въведете името на историята според вашите желания, след което докоснете Създаване .

2. След това ще влезете в менюто за редактиране. За да започнете да създавате творчески истории в Instagram, изберете шаблон, като докоснете иконата плюс в долната част. След това докоснете желания шаблон.

3. Третата стъпка към създаването на творческа история в Instagram е добавяне на снимка или видеоклип , които искате да качите. Докоснете иконата плюс , след което изберете откъде ще вземете снимките и видео файловете.

4. Когато приключите с избора на снимки, можете да регулирате размера, като докоснете двукратно снимката. Можете също така да промените текста и да коригирате формата. Докоснете два пъти написаното, след което въведете изречението според вашите желания. Когато приключите с редактирането, докоснете готово .

5. Ако сте приключили с редактирането на публикацията, сега можете да я запазите, като докоснете иконата за изтегляне в горния десен ъгъл. Когато се появи изскачащият прозорец, изберете Story .

6. Вашите редакции ще бъдат автоматично запазени във вашата галерия и готови за качване в Instagram Story. Сега публикациите ви в Instagram са по-готини. Ето резултата:

Това бяха съвети как да създавате творчески истории от Instagram от ApkVenue. Можете да изпробвате различни налични шаблони и да направите страхотни публикации на snapgram като момчета от Celegram . Късмет!

Прочетете също статии за Instagram или други интересни статии от Chaeroni Fitri .