става все по-хладно, как да направите основна корица на историите на Instagram

Направете профила си в Instagram още по-готин? Просто приложете как да направите корица с подчертаване на следните истории в Instagram.

Ако сте лоялен потребител на Instagram, ще познавате нова функция, наречена Акценти, която ви позволява да запазвате истории във вашия профил. Това, което може да не знаете, е, че корицата на светлината на вашия профил всъщност може да бъде променена.

Ако е така, вашето решение да прочетете тази статия е правилно! ApkVenue ще ви каже как да направите корици с акценти в Instagram Stories, за да разкрасите профила си.

 • Нека мнозина харесат в Instagram, опитайте тези 7 ефективни начина
 • 5 от най-популярните хаштагове на Instagram за увеличаване на последователите, трябва да опитате!
 • Как да намерите лесно и точно Instagram Unfollowers

Как да направите главна корица в Instagram Stories

Функцията за акценти наистина ви помага да запазите псевдоними за заснемане на истории, които преди това са могли да продължат само 24 часа. С тази функция можете да публикувате историите, които искате да бъдат във вашия профил и могат да бъдат видени от вашите последователи по всяко време .

Снимки и изображения Instagram Apps ИЗТЕГЛЯНЕ

За да го направите по-приятен за окото, можете също така да промените капака на акцентите, които имате, както желаете. Следвайте тези стъпки, за да създадете подчертаваща корица в Instagram Stories:

 • Отворете приложението Instagram, изберете иконата на камерата, разположена горе вляво или тази в червеното поле на изображението по-долу.
 • Изберете иконата за изображение / галерия, разположена в долния ляв ъгъл, също разположена в червеното поле на изображението по-долу.
 • След като определите изображението, което искате да покриете, изберете иконата Your Story + в долния ляв ъгъл (в червеното поле).
 • След това снимката ще бъде прикачена към вашата история , изберете снимката на вашия профил горе вляво.
 • След като историите се отворят, изберете иконата с три точки, разположена в долния десен ъгъл. След това изберете един акцент , който искате да промените на корицата.
 • Изберете отново иконата с три точки, разположена в долния десен ъгъл, след което изберете опцията Редактиране на подчертаване .
 • Изберете Редактиране на корицата , след което въведете снимката, която искате като своя корица. Ако сте настроили правилната позиция или местоположение на снимката, изберете Готово .
 • ТАРАА! Капакът на желаната от вас светлина е готов!

Това е лесен начин да направите светли корици в Instagram Stories, за да направите профила си още по-хладен. С готина корица вашият Instagram определено ще бъде по-добър и броят ви последователи (може би само) ще се увеличи. Късмет!

Прочетете също статии за Android или други интересни статии от Рейналди Манасе .