10 забавни видео приложения на android

Ако искате да правите бавни видеоклипове на мобилен телефон с Android, всъщност е лесно. ApkVenue ще предостави няколко приложения, които можете да изтеглите, за да създадете интересно и страхотно видео за забавен каданс!

Повечето смартфони с Android вече имат камери, както отпред, така и отзад. Но можете ли да правите бавни видеоклипове с телефон с Android, който сте купили евтино?

Ако искате да правите бавни видеоклипове на мобилен телефон с Android, всъщност е лесно. ApkVenue ще предостави няколко приложения, които можете да изтеглите, за да можете да създадете интересно и страхотно видео за забавен каданс.

  • 5 най-добри смартфона за запис на видеоклипове със забавен каданс
  • Как да компресираме видеоклипове до 10 пъти по-малки от оригиналния размер
  • 10 най-добри приложения за редактиране на видео за Android

10 приложения за забавен видеоклип на Android

1. БЕЗПЛАТЕН видео редактор Slo Mo (Pro)

Първото приложение за създаване на видеоклипове с добър режим на забавен каданс е FREE Slo Mo Video Editor (Pro) . Както подсказва името, можете да изтеглите това приложение безплатно. Освен това, качеството не може да бъде подценявано, Брейдър .

2. Бавно движение Video FX

Искате ли да запишете видеоклип със забавени ефекти? Лесно е, можете просто да използвате приложението Slow Motion Video FX, за да го създадете. Всъщност можете също да правите видеоклипове с бързо движение или да ги комбинирате. Леле, не го пробвайте!

3. SloPro

Източник на снимки: Photo: PlayStore

Ако не искате да се усложнявате и използвате само едно приложение в производствения етап за правене на бавни видеоклипове, можете да изтеглите SloPro . Защото чрез това приложение можете да снимате, редактирате и споделяте видеоклипа в социалните медии. Да, интересно!

4. Videoshop - Video Editor

Източник на снимки: Photo: PlayStore

Освен това, най-доброто приложение, което трябва да имате, за да направите бавна видео работа, е Videoshop - Video Editor . Тук можете също да добавяте звукови ефекти , текст, дори глас . Видеото, което продуцирате, ще бъде с високо качество.

5. FilmoraGo - безплатен видео редактор

Източник на снимки: Photo: PlayStore

За да постигнете добри резултати, едно от приложенията за бавно движение на видео на Android, които трябва да изтеглите, е FilmoraGo - безплатен видео редактор . Тук можете да правите различни неща, за да създадете най-добрата работа. След това, не забравяйте, покажете се на приятелите си!

6. HTC Service Video Player

Източник на снимки: Photo: PlayStore

Има едно много лесно приложение за създаване на бавни видеоклипове, наречено HTC Service Video Player . Е, това е приложение, което може да превърне всяко видео в забавен каданс. За съжаление не всички смартфони с Android могат да направят това.

7. Камера на ASUS PixelMaster

Източник на снимки: Photo: PlayStore

Има приложение, което може да бъде всичко отново! Името е ASUS PixelMaster Camera . Тук можете да снимате, редактирате и поставяте интересни ефекти, приятелю! Всъщност можете да активирате и режим на слаба светлина , а резултатът? Ciamik Brader!

8. VivaVideo: Безплатен видео редактор

Искате ли да използвате множество филтри в едно приложение за забавено видео? Мога! Просто изтегляте приложението VivaVideo: Безплатен видео редактор . Тук можете да опитате уникални и интересни филтри и да ги включите във видеото, което искате да направите.

QuVideo Inc. Видео и аудио приложения ИЗТЕГЛИ

9. Quik - безплатен видео редактор

Да добавите музика със страхотни преходи? Просто го направете, като изтеглите Quik - безплатен видео редактор. Разбира се, бавното видео, което правите, ще изглежда все по-привлекателно и гарантирано, ще може да хареса много пушачи.

10. Adobe Premiere Clip

Кой не е запознат с продуктите на Adobe? Да, един от най-мощните инструменти за редактиране на видео за правене на каквото и да е е Adobe Premiere Clip . Можете да степенувате цветове , да добавяте преходи и да правите корекции във видеото, което правите, за бавно движение. Резултатите трябва да са ненадминато готини!

И така, има 10 приложения за забавено видео на Android , които трябва да изтеглите на вашия смартфон. Споделете вашето мнение в коментарите по-долу!