често изостават при игра на HD игри? ето как да го поправите

За тези от вас, които обичат да играят игри, изоставането винаги е бич.

За тези от вас, които обичат да играят игри, изоставането винаги е бич. Как да не, когато се забавлявате да играете, трябва да ви безпокоят поради счупените движения на персонажите на играта. Представете си, ако играете екшън игра .

Проблеми като този могат значително да повлияят на начина на игра. Ако използвате смартфон от висок клас, забавянето вероятно е много рядко. Но за потребителите на смартфони от среден и по-нисък клас трябва ли да се откажете? Успокой се. Със следните съвети гарантирано е по-издръжливо да играете HD игри.

  • 7 съвета за поддържане на здраве дори при игра на игри в маратон
  • 10 най-добри съвета за закупуване на смартфони с Android за игри
  • 5 мощни съвета за игра на симулационна игра за обличане на дневник за запознанства

5 начина да играете HD игри без забавяне

1. Уверете се, че батерията е не по-малка от 20%

Снимка източник:

За да стартирате високо графични игри, основните компоненти на смартфон като процесора, графичния процесор и RAM изискват доста висока мощност на батерията. Ето защо батерията става по-разточителна, когато се използва за игра на тежки игри. Когато батерията е на повече от 20%, необходимостта от тази мощност няма да представлява проблем. Ако обаче капацитетът на батерията е достигнал 20%, сигурно е, че производителността на вашия смартфон ще бъде драстично намалена.

2. Затворете всички други изпълнявани приложения

Снимка източник:

Преди да играете HD игри, най-добре е да затворите всички работещи приложения. Това е предназначено да оптимизира ресурсите на смартфона като CPU, GPU и RAM, така че те да могат да се фокусират повече върху стартирането на HD игри. Чрез затваряне на други приложения, наличната RAM също е по-голяма и е в състояние да отговори на минималните изисквания за стартиране на HD игри.

3. Променете графичните настройки на играта на средни

Снимка източник:

По подразбиране системата ще коригира графичните настройки на играта според възможностите на смартфона. Ако обаче изоставането все още се усеща, можете да намалите графичните настройки . За днешните смартфони от среден клас, настройката за средна графика всъщност е в състояние да осигури добра и гладка графична производителност. От самата графика средната настройка също е доста празник за очите.

4. Обърнете внимание на температурата на смартфона

Снимка източник:

Колкото по-дълго използвате смартфона, толкова по-топла е температурата. Това повишаване на температурата може да бъде по-бързо, когато се използва за игра на HD игри. Високите температури могат да окажат влияние върху работата на смартфона. Колкото по-гореща е температурата, толкова по-лошо е изоставането. Ако е горещо, почивката на смартфона за известно време е най-доброто решение. Но ако все пак искате да играете, можете да го надхитрите, като използвате охладител отстрани на смартфона, който се чувства горещ.

5. Инсталирайте Game Booster

Снимка източник:

За да могат смартфоните да изпълняват HD игри оптимално, можете да използвате приложение за ускоряване на игри . Това приложение работи, като затваря други приложения, които работят във фонов режим, така че процесорът и RAM да имат повече място за стартиране на игри.

Самият бустер за игра може да бъде инсталиран само на вкоренен смартфон . Но ако не искате да се притеснявате за вкореняване , има и бустер за игри, който може да се инсталира, без да се налага първо да се корен .

И така, има 5 предложения, за да можете да стартирате игри без забавяне на вашия смартфон. Имате ли други предложения? Просто споделете в графата за коментари.