лесен начин за възпроизвеждане на музика едновременно на множество смартфони

Трябва да е забавно, ако можете да възпроизвеждате музика на множество смартфони едновременно? Проблемът е, че ще получите силен звук. Ето как да възпроизвеждате музика едновременно на множество смартфони.

Музиката е универсален език, използван за предаване на емоциите. Без музика можете ли да си представите колко самотен е този свят? Като се има предвид колко важна роля играе музиката в живота, не е чудно, че много талантливи хора в музиката придобиват по-високи степени в обществото.

И така, за любителите на музиката със сигурност искате да се наслаждавате на музика по всяко време и навсякъде, без да сте ограничени от съоръжения? ApkVenue има забавен начин да можете да възпроизвеждате музика едновременно на много смартфони .

  • Как да проникна слушалки за по-силен звук без корен
  • Приложението за високоговорител кара вашия високоговорител на HP да започне
  • Направете вашия мобилен високоговорител да звучи без капитал

Предимства на възпроизвеждането на музика едновременно

Познаването на метод е безполезно, ако не знаете за какво служи. Е, предимството, ако можете да възпроизвеждате музика едновременно на множество смартфони, е, че не се нуждаете от допълнителен високоговорител.

Ако сте в тълпа, например парти атмосфера, но захранването е изключено или няма високоговорители, можете да възпроизвеждате музика едновременно, така че звукът да се чува силно. Представете си какво се случва, ако една музика се възпроизвежда на 10 смартфона наведнъж? Сигурно се чува на всеки ъгъл и звукът е по-силен, нали?

AmpMe, готино приложение за любителите на музиката

Можем ли да възпроизвеждаме музика едновременно на множество смартфони? Ако го направите ръчно, ще бъде сложно, защото нашите приятели също трябва да имат същата песен. Освен това натискането на бутона за възпроизвеждане също трябва да е заедно. Но няма да е сложно, ако използвате приложението AmpMe .

Приложения Видео и аудио Amp Me inc ИЗТЕГЛЯНЕ

С AmpMe можете да възпроизвеждате музика едновременно на множество смартфони. Не само с устройства с Android, но и от устройства с iOS. Така че нека инсталираме AmpMe на всички смартфони на вашите приятели!

  • След като AmpMe бъде инсталиран, отворете приложението. След това щракнете върху Домакин на парти . Този раздел трябва да бъде направен от някой, който има пълна и забавна колекция от песни.
  • На смартфона, който е домакин, моля, пуснете една песен. Песните, които възпроизвеждате, могат да бъдат от колекция в галерията или да използвате плейлист в Souncloud.
SoundCloud ИЗТЕГЛЯНЕ на видео и аудио приложения
  • След това на друг смартфон, моля, отворете AmpMe. Ако бъде открит, той автоматично ще бъде свързан директно със смартфона, който е хостът. И песента ще се възпроизведе автоматично едновременно.
  • Следва дисплеят при едновременно възпроизвеждане на музика с помощта на AmpMe. От 3-те смартфона изходът на звука е достатъчно силен. Представете си, ако имаше 10 смартфона!
  • Ако искате да завършите парти сесията с AmpMe, домакинът може да прекрати партито . Или други партии, участвали в оживяването на събитието, биха могли да напуснат партито .

Лесно ли е начинът да възпроизвеждате музика едновременно на тези много смартфони? С помощта на AmpMe вече не е необходимо да разчитате на допълнителни високоговорители, само за да получите по-силен музикален звук. Освен това можете да разпространявате местоположения между смартфони, за да го направите още по-вълнуващо при възпроизвеждане на музика.

Късмет!