10 най-лоши андроид игри за всички времена

Какво се случва, ако има игра с Android, която създава неудобно усещане, когато я играете? този път ще дадем на всички вас игри с Android, които се считат за лоши и не заслужават да бъдат играни.

Игрите от всички платформи трябва да имат за цел да забавляват всеки геймър, който ги играе. От различни жанрове и теми, независимо дали казуални игри или дори игри на ужасите, всеки се надява, че когато го играят, може да усети удовлетворение и да премахне умората от ежедневните си дейности.

Но какво се случва, ако има игра за Android, която се оказва неудобно усещане, когато я играете. Всичко това се дължи на различни условия, като се започне от лошия геймплей , лошата графика или също така защото темата е плагиатство с други популярни игри. Затова този път ще дадем на всички вас игри с Android, които се считат за лоши и негодни за игра. Списъкът е съставен изключително от уебсайта на Smart Earning Methods с някои необходими корекции.

  • 10 игри за Android с най-много парични печалби февруари 2016 г.
  • Вълнуващо! Това са 12 стари училищни игри, които могат да се играят на телефони с Android
  • 10+ игри за Android GTA, които трябва да играете

10 най-лоши Android игри за всички времена

1. Летящ пингвин

За начало има игра, наречена Flying Penguin . Тази игра, която издига пингвина като главен герой, се счита за копиране на геймплея от друга игра, Dragon Fly . Графиките се считат за лоши и инструкциите са объркващи, за да накарат децата, които я играят, да се замаят още повече.

2. Плодова филия

Няма по-лоша игра от обслужването на игра, която плагиатства други игри. Този път има игра, наречена Fruit Slice, която може да се предположи, че тази игра плагиатства друга популярна игра, наречена Fruit Ninja. Като се започне от използваните плодове, геймплеят и графиките са много подобни на оригиналната игра. Тогава какво прави Fruit Slice различно от Fruit Ninja ? Не е наличен.

3. Жабен скок

В следващата последователност има игра, наречена Froggy Jump . Счита се, че тази игра имитира геймплея на друга популярна игра, а именно Doodle Jump . Минусната точка за Froggy Jump е, че винаги показва реклами, дори когато е в средата на игра.

4. Дракон, лети!

На 4-то място е Dragon, Fly! . Логото е добро, но не съдете за книгата по корицата. От екранните снимки, които получихме, сигурно сте се намръщили, защото тази игра има посредствена графика, съчетана с минимален геймплей . Системата за контрол също е лоша, кара много играчи да се разстройват и отказват.

5. Пасианс

Пасианс , стара игра, която всъщност все още има верни фенове. Но монотонният геймплей , простата графика и трябва да се конкурират с други съвременни игри изискват тази игра да оцелее въз основа на славата.

6. Маджонг

Следващото е същото. Има игра, наречена Mahjong, която познаваме отдавна чрез други платформи за игри, като Nintendo до Windows . Счита се, че тази игра е претърпяла значително намаление на потребителите, тъй като не представя много промени в сравнение с предишните версии.

7. Бързи и яростни 6 - Играта

На 7-мо място е Fast & Furious 6 . Mendompleng известното име на филма със същото заглавие, тази игра не представя интересен геймплей . Въпреки че графиката е готина, тя е оценена като най-странната, скучна и алчна игра за Android, защото има странна горивна система и други неясни трикове .

8. Вражески линии

Подобно на други стратегически игри за Android, Enemy Lines има обещаващи промоции с добра графика. Но тази игра се счита за алчна за платено съдържание, така че играчите често са помолени да похарчат определена сума пари, за да отворят или използват определени елементи, които не би трябвало да са важни.

9. PlayStation All-Stars Island

Ако има билбордове и табели, маскирани като игра, тогава това заглавие е подходящо за PlayStation All-Stars Island . Играта, която е създадена директно от най-големия производител на конзоли в света, наистина съдържа игри, но винаги е осеяна с различни форми на промоции и реклами, които са дори по-впечатляващи като средство за промоция, отколкото самата игра.

10. Assassin's Creed Pirates

Накрая има игра с много велико име. Особено ако това не са Assassin's Creed Pirates. Но не се заблуждавайте от известното му име и страхотната графика. Оказа се, че тази игра има минимален геймплей и по-малко интересно бойно действие. За тези от вас, които се занимават повече с геймплей, отколкото с графика, тази игра не е подходяща за вас. Инструменти за разработчици на приложения ИЗТЕГЛЕТЕ xmodgames