10+ игри за Android, които определено ще ви пристрастят

Тази колекция от най-добрите игри за Android може да бъде вашата справка за добавяне към вашето игрово изживяване. Така че, не се колебайте да го прочетете.

За истинските ви любители на играта този път ApkVenue иска да ви изненада. Да, този път ApkVenue предоставя списък с Android игри, които ви карат да се пристрастите.

Закачен? Спокойно, играта на игри също може да ви направи по-умни. Това не означава, че когато играете игри, ще бъдете абсолютно глупави и глупави. Но, не забравяйте, вие също трябва да го балансирате с редовно обучение. Така че, играейки усърдно игри, редовно учене, поклонение не трябва да се забравя. Така че , просто продължете, най-добрата и вълнуваща игра за Android, която може да ви пристрасти към играта.

  • 15+ безплатни и най-вълнуващи игри за Android април 2016 г.

10+ игри за Android, които ще ви пристрастят

1. S t Mobile

** S t Mobile ** е най-горещата MMORPG жанрова игра, произведена във Виетнам, която официално стартира за потребители на Android. В тази вълнуваща игра за Android бойната система като бог на войната ще ви обгърне в усещане за величина, която никога досега не е била срещана в игралното ви изживяване .

Изтеглете най-добрата игра за Android, S t Mobile на JalanTikus:

GAMOTA ИЗТЕГЛЯНЕ RPG игри

2. Световна футболна лига

Обичате да играете топка? Време е да преминете към Световната футболна лига . Тази игра със спортен жанр създава много ИСТИНСКА сензация, която е разделена на 60 национални отбора, 60 клуба и общо 2000 играчи. И така, кой е готов да дриблира и да вкара фантастичен гол?

Изтеглете най-добрата игра за Android, Световната футболна лига на JalanTikus:

Mobirix Sports Games ИЗТЕГЛЕТЕ

3. Градски състезания 3D

Искате ли да добавите към преживяването, за да станете крал на уличните състезания? City Racing 3D представлява много реално състезание. Впечатлението, че се движите към зависване, ще стимулира адреналина ви, за да можете да спечелите и да станете шампиони в състезателни състезания в тази вълнуваща игра за Android. Можете да надграждате и оптимизирате различни Super Cars, както желаете.

Изтеглете най-добрата игра за Android, City Racing 3D на JalanTikus:

Състезателни игри 3DGames ИЗТЕГЛЯНЕ

4. плъзгане.io

ВНИМАВАЙ! Никога не удряйте любимия си смартфон с Android, докато играете тази игра. Защото slither.io е много вълнуващ, когато се играе. Необходимо е допълнително търпение, за да стане вашата змия голяма, като яде храната, която е там, и не докосва други змии, за да не се взриви змията ви! Смеете ли да опитате?

Изтеглете най-добрата игра за Android, slither.io на JalanTikus:

Аркадни игри на Thorntree Studios ИЗТЕГЛЕТЕ

5. Против Run

Хайде, почувствайте тръпката от бягането с Versus Run . Тази игра за Android ще ви вълнува, докато се опитвате да не ви хванат в лабиринт, където плочките обичат да се движат. Тази жанрова игра Arcade има за цел да отключи колкото се може повече герои. Можеш? Опитайте първо сензацията.

Изтеглете най-добрата игра за Android, Versus Run на JalanTikus:

Игри Аркадни 3DИгри ИЗТЕГЛЯНЕ

6. Sniper Shoot War 3D

Sniper Shoot War е жанр FPS игра с фантастично 3D усещане. Изпълнете мисията си, като се борите с терористични дейности в X City. За всеки убит враг можете да получите награда под формата на злато, което може да се използва за закупуване на оръжия и боеприпаси за вашата война. Ако смятате, че тази игра е обикновена военна игра, грешите! Това е съвсем истинска снайперска война!

Изтеглете най-добрата игра за Android, Sniper Shoot War 3D на Jalan Rat:

WAWOO Studio Shooting Games ИЗТЕГЛЕТЕ

7. Grand Gangsters 3D

Докажете смелостта си, когато влезете в жестокия свят на различни престъпни деяния в град Сан Андреас Разлом. Във вълнуващата игра за Android Grand Gangster 3D можете да бъдете каквото искате. Искате ли да крадете превозни средства и да се държите като добър гражданин? Или да стреля и убива други банди? Изборът е твой!

Изтеглете най-добрата игра за Android, Grand Gangster 3D на Rat Street:

Приключенски игри Doodle Mobile Ltd. ИЗТЕГЛИ

8. Последната империя-война Z

Необходими са специални тактики и стратегии, за да спечелите, когато се биете срещу зли зомбита. Last Empire-War Z е тематична безплатна мобилна стратегия, при която трябва да изградите и развиете своята империя, за да бъдете силни. Не бъдете глупави, присъединете се към съюз и работете заедно, за да унищожите света си срещу зомбитата. Убийте ги брутално и никога няма да им бъде простено!

Изтеглете най-добрата игра за Android, Last Empire-War Z на Jalan Rat:

IM30.net Игри за ИЗТЕГЛЯНЕ

9. Гроутопия

Не мислите ли, че тази игра със сладки герои е лесна за игра. Трябва да се погрижите за вещите си, защото хората по целия свят, които играят тази най-вълнуваща игра за Android, са успели да ги откраднат. Ако това се случи, никога не очаквайте, че вашият артикул ще бъде върнат. Намерете убежище с предметите, които се сервират в тази игра Growtopia, и ги използвайте разумно!

Изтеглете най-добрата игра за Android, Growtopia на JalanTikus:

Robinson Technologies Corporation Adventure Games ИЗТЕГЛЕТЕ

10. Mobile Strike

Тази жанрова игра Massively Multiplayer Online ще ви направи като силен командващ армия. Mobile Strike , ви позволява да тествате елитни войски, за да можете да се биете с враговете на бойното поле. Подредете стратегия на съпротива, както и защита, така че атаката ви да не е напразна.

Изтеглете най-добрата игра за Android, Mobile Strike на JalanTikus:

Epic War Strategy Games ИЗТЕГЛЕТЕ

11. Нашествие: модерна империя

Invasion: Modern Empire е една от най-добрите мобилни игри, избрани от Facebook през 2015 г. Използвайте възможните средства, за да станете най-силният военен командир в света, след което победете всички врагове с правилната стратегия, която сте събрали. Нашествие! Незабавно доминирайте на територията на опонента си! Вижте, колко добра е вашата команда при нареждането на атака!

Изтеглете най-добрата игра за Android, Invasion: Modern Empire на Rat Street:

Tap4fun Стратегически игри ИЗТЕГЛЯНЕ

12. Clash Royale

Всъщност Clash Royale е стара игра, но страхотното е, че тази игра все още е включена в списъка на най-вълнуващите игри за Android, които определено са пристрастяващи. ApkVenue често предоставя нова информация за Clash Royale. Един от най-новите е Как да получите легендарни карти в Clash Royale . Късмет!

Изтеглете най-добрата игра за Android, Clash Royale на Jalan Rat:

ИЗТЕГЛЕТЕ Стратегическите игри на Supercell

13. Докоснете Tap Dash

Все още е стара игра, но изглежда, че тази игра има пристрастяващо вещество, което прави потребителите й пристрастени. Tap Tap Dash има няколко сладки и очарователни героя. Необходима е огромна концентрация, за да можете да играете тази най-вълнуваща игра за Android.

Изтеглете най-добрата игра за Android, докоснете Tap Dash на JalanTikus:

Игри Аркада Бързи безплатни игри ИЗТЕГЛЯНЕ

От 13-те игри за Android, които ApkVenue предостави, кои сте играли преди? Може би имате други препоръки за най-добрите игри за Android. Ако е така, можете да напишете мнението си безплатно в колоната за коментари по-долу. Хубава игра!