5 начина за защита на android от хакерски атаки!

Никога не подценявайте нещата, свързани с вашия Android смартфон. Може би никога не сте усещали вашия смартфон с Android да е хакнат. ApkVenue препоръчва, никога не давайте възможност това да ви се случи.

Операционната система, наречена Android , вече не е чужда за слуха в ухото. Почти всички в цялата вселена използват смартфон, базиран на Android, за ежедневна комуникация. Освен това Android наистина е най-лесният за използване от всеки, дори млади хора и родители.

От друга страна, колкото по-усъвършенствана е технологията, това не означава, че сте просто в безопасност. Имаше много случаи по отношение на хакове в системата за сигурност на Android, които най-накрая бяха разбити . Чувствали ли сте го някога? Ако не искате това да се случи, направете няколко начина за защита на Android от хакерски атаки по-долу.

  • Сложен! Това е Smart Hack Android смартфон, най-безопасният в света
  • 5 признака, че телефонът ви с Android е хакнат от други
  • АКТУАЛИЗИРАНЕ 2016: Колекция от хакерски трикове за Android без корен

5 начина за защита на Android от хакерски атаки!

1. Използвайте най-добрия антивирус на Android

Avast Software Antivirus & Security Apps ИЗТЕГЛЯНЕ

Антивирусът е програма или приложение, което се е доказало като мощно за предотвратяване на наличието на вируси на устройство. Можете също да направите това, за да предотвратите хакерски атаки на Android. Е, ако вашият Android смартфон не иска да бъде хакнат , можете да опитате най-доброто антивирусно приложение като Avast! Безплатен антивирус за защита на вашия смартфон от троянски коне и злонамерен софтуер .

2. Използвайте безопасен браузър за Android за смартфони

Dolphin Browser Apps ИЗТЕГЛЯНЕ

Използването на смартфон с Android не е само за чат и социални медии. Трябва да сърфирате много в търсене на полезна информация. Тук обаче има много грешки. Когато сърфирате, има много възможности за хакери да ви шпионират чрез това. Затова ** използвайте безопасен браузър за Android ** за смартфони, един от които е Dolphin Browser.

3. Не инсталирайте неофициални приложения

Повечето от вас трябва да са инсталирали неофициални приложения. Всъщност се отървавате и от различни предварително инсталирани приложения по подразбиране, които са вградени в смартфон. Всъщност предварително инсталираното приложение служи и за защита на смартфоните от хакерски атаки. Тогава също ви съветваме да не инсталирате неофициални приложения от ненадеждни сайтове. Защото по този начин може да бъдете атакувани от злонамерен софтуер, направен от хакери, за да проникне във вашия Android. Как да защитим Android от хакерски атаки, което е лесно нали?

4. Старателно архивирайте данните си

Инструменти за разработчици на приложения Titanium Track ИЗТЕГЛЯНЕ

Mem- архивиране на данни на вашия Android смартфон наистина сте най-доброто нещо, което можете да направите. Защо? Защото, ако вашият Android е хакнат и обърка вашите данни, вие все още съхранявате всичките си данни. Е, използвайте приложения на трети страни като Titanium Backup, които можете да изтеглите от JalanTikus. С помощта на това приложение и картините, и снимките, и музиката, и всички данни на вашия Android ще се съхраняват добре.

5. Избягвайте да съхранявате пароли в браузъра

Най-задължителният начин да защитите Android от атаките на други хакери е да не съхранявате никакви пароли в браузъра Android, който използвате. Защо? Тъй като паролите, които се съхраняват в браузъра, могат лесно да бъдат отвлечени от хакери . Разбирате ли?

Това са пет начина, по които можете да защитите своя Android от хакерски атаки. Не позволявайте на хакерите да могат да проникнат във вашия смартфон и да им позволят да вземат нещо, което не е тяхна собственост. Споделете мнението си в колоната за коментари по-долу.