9 съвета за селфи снимки, за да уловите моментите на Ейд

За да бъдат резултатите фотогенични и запомнящи се, ето няколко съвета за правене на добри и готини селфита!

Ид наистина е много специален момент. Защото можете да се съберете с разширеното си семейство и да срещнете стари приятели.

Този скъпоценен момент, разбира се, трябва да бъде увековечен. Ако използвате задната камера, разбира се, някой ще бъде жертва, така че тя не е пълна. Защото този, който е направил снимката, не е този, който е направил снимката.

Да, решението е фото селфи -do . Друг термин е групово селфи или wefie. За да бъдат резултатите фотогенични и запомнящи се, ето съвети за правене на добри и готини селфита .

Съвети за селфи снимки, за да уловите момента на Байрам

Срещата с роднини, особено тези в селото, със сигурност е рядък момент, който заслужава да бъде увековечен.

За щастие производителите на смартфони са оборудвали своите устройства с най-качествените камери.

Доклади от различни източници и собствения опит на Jaka, ето съвети за получаване на най-добрите групови селфи снимки !

1. Намерете най-доброто място с достатъчно осветление

Първо, не правете само селфи никъде. Просто обърнете внимание на местата около вас, които са добре и просторни, за да не се блъскате.

Разбира се, за да бъде снимката добра, уверете се, че и осветлението е достатъчно ярко. Застанете с лице към светлината за максимални резултати, а не към гърба си.

Опитайте светлината да е естествена светлина от слънчевите лъчи. Светлината от светкавицата на смартфона ще създаде само незадоволителни снимки.

2. Използвайте смартфон селфи камера

Местоположението е добро, продължавайте да правите снимки с помощта на обичайната предна камера? Резултатът определено не е наред.

Е, трябва да си направите селфи със смартфон, който има голяма предна камера. Има много смартфони, специално проектирани за селфита.

3. Първо коригирайте настройките на камерата, използвайте правилния режим

Тъй като има много селфита , не изглежда подходящо да се носи режим на красота. Вместо това използвайте режим Selfie Panorama или подобен режим, който кара камерата да заснеме широка гледна точка.

Така че всеки може да влезе и да не се налага да се блъска. Можете също така да зададете съотношението на страницата на камерата на 16: 9 и да използвате HDR режим, ако е необходимо.

Нещо по-малко важно е да зададете ъгъла на камерата, банда? Уверете се, че сте поставили смартфона под правилния ъгъл, така че полученото изображение да е още по-стабилно!

Други съвети. . .

4. Обърнете внимание на пози, изрази и ясни реплики

Сега всички са се събрали, опитайте се да коригирате позицията, така че да се побере по-добре в търсачката на изглед на камерата.

След това направете уникална поза, изразът също трябва да съвпада и репликите трябва да са ясни. Ако всички са готови, снимките на wefie също ще бъдат добри.

Не само веднъж, направете си възможно най-много селфита. С различни пози, с различни изрази, не се колебайте да правите глупави пози и изрази.

5. Изберете най-доброто, редактирайте малко, след което споделете в социалните медии

Когато правите снимки, направете веднага няколко снимки наведнъж, за да можете да изберете коя е най-добрата. Не забравяйте, не вземайте само това, което виждате, но всичко останало е размазано !

След като срещнете някои от най-фотогеничните, първо им направете лак с приложение за редактиране на снимки. Също така изберете филтъра, който най-добре съответства на резултатите от снимките, след което го споделете в социалните медии.

6. Изберете добър фото фон

Снимката е предоставена от: Международна академия TEFL

Изборът на правилния фон е не по-малко важен, банда, при определянето дали една селфи снимка е добра или не .

Особено ако използвате камера, която вече има широкоъгълен обектив , можете да получите снимка на wefie, която да отскочи !

Сега, как така, има много възможности за избор на широкоъгълни мобилни телефони на ниски цени на пазара! Не е лошо резултатите от снимката са още по-готини, ако всичките ви братовчеди могат да правят снимки в рамка заедно!

7. Използвайте Tongsis

Снимката е предоставена от: Good House Keeping

Без значение колко дълго имаме ръцете, разбира се, има ограничения, които карат не всеки да влезе в обхвата на камерата.

Следователно е създадена технология, наречена нарцисистка пръчка или често съкратена като tongsis . С този стик можете да си правите селфита с по-голям брой хора.

Ако tongsis не може да побере всички членове на вашето семейство, можете да използвате дронове , банда!

8. Не забравяйте да погледнете камерата

Снимката е предоставена от: Международна академия TEFL

Един от проблемите, които възникват при правенето на селфита, е, че очите ни гледат към екрана. Всъщност трябва да гледаме камерата.

Разбира се резултатите ще бъдат смешни, нали? Понякога право лице към камерата, а очите ви дори се наклониха, защото видяхте екрана на смартфона.

9. Използвайте приложението Selfie

В Android и iOS вече има много приложения за селфита, които ще направят вашето селфи изживяване още по-задоволително, банда.

Някои предоставят много опции за филтриране, някои могат да добавят към нашия добър външен вид и красота, към селекция от сладки стикери.

Това са съвети за правене на селфита заедно, за да уловите скъпоценните моменти от вашия Ейд.

О, да, още един важен. Уверете се, че когато правите снимка на очите си, се фокусирайте върху предната камера. Оставете очите си, не гледайте никъде. Късмет!

Прочетете също статии за селфита или други писания от Lukman Azis .