15 най-добри и леки стартера за Android досега

Отегчени сте от темата за смартфон по подразбиране? Изпробвайте тези 15 най-добри и най-леки приложения за стартиране досега.

С толкова много производители на мобилни телефони, които адаптират Android, означава ли това, че потребителското изживяване ще бъде същото като едно друго? За да осигурят различно изживяване, доставчиците също са разработили стартери със собствено докосване. За съжаление, някои от стартерите по подразбиране заемат много RAM, което в крайна сметка забавя цялостната производителност на телефона. Следователно ApkVenue е събрал най -добрия и лек стартер .

Възможността за персонализиране на дисплея, която е дълбоко интегрирана, наистина е едно от предимствата на Android в сравнение с iOS. Така че, за тези, които са отегчени от стартовия панел за Android по подразбиране. Или защото е тежък, искате да получите по-опростен външен вид, за да го направите по-функционален, или може би искате повече функции. Ето 15 от най -добрите и най-леките стартери досега.

  • Най-модерното приложение за заключен екран за Android досега
  • Как да проектирате свой собствен тапет за заключен екран на Android
  • 6 страхотни теми за стартиране, които правят вашия Android още по-луд

15 най-добри и леки стартера на Android досега

1. Лента на задачите

Лентата на задачите е най-лекият стартер на приложения, направен от разработчика Braden Farmer . Този стартер предлага настолен опит с лесен достъп до приложения и поддръжка на няколко прозореца . Да, лентата на задачите е тук, за да увеличи функционалността на няколко прозореца на Android 7.0 Nougat.

Настолни приложения на Braden Farmer Enhancement ИЗТЕГЛЕТЕ

За тези от вас, които все още използват смартфон с Android, базиран на Lollipop или Marshmallow, можете също да използвате този стартер . Ще бъдете обработени с дисплей в стил на работния плот, пълен с лента на задачите и стартово меню (чекмедже за приложения). Предимствата на този лек стартер на лентата на задачите също бяха обсъдени в следващата статия: Как да променим външния вид на Android толкова сложен, колкото компютър

2. Стартер за действие 3

За тези от вас, които искат да изпитат какво е да използвате телефона на Google Pixel, можете да изпробвате това приложение за стартиране. Action Launcher 3 е едно от най-добрите приложения за стартиране на Android, направено от Chris Lacy, което наскоро получи последната актуализация .

Приложения за подобряване на работния плот на Chris Lacy ИЗТЕГЛЕТЕ

Използвайки най-новата версия на Action Launcher 3 3.10.0, можете да използвате разнообразие от нови функции на Android 7.1 Nougat. Тези нови функции включват бързи команди : функции за бърз достъп като Android 7.1 Nougat, Android 7.1 Nougat Icon Pack, Android 7.1 Nougat App чекмедже, папки в стил Android 7.1 Nougat и много други.

3. Стартер за стрелки

Arrow Launcher е мощно и интелигентно приложение за стартиране на Android от Microsoft . Основните силни страни на Arrow са функции, които могат да ускорят достъпа до съдържание и приложения, които харесвате, и могат да бъдат избрани ръчно или автоматично с неговата технологична сложност.

Приложения за подобряване на работния плот на Microsoft Corporation ИЗТЕГЛЕТЕ

Освен това, Arrow launcher има и очарователен външен вид. Arrow всъщност е създадена за тези от вас, които се нуждаят от скорост и ред. Можете също да скриете приложения чрез менюто Настройки и подобрена функция за търсене. Можете да търсите приложения и хора на телефона си, не само в Интернет.

4. Голям стартер

Large Launcher е най-лекото приложение за стартиране на Android за възрастни хора или хора с лошо зрение. Въпреки това този Голям стартер предлага своя собствена привлекателност извън предвидените демографски данни.

Приложения за подобряване на работния плот на WePeach Innovation Technology Inc ИЗТЕГЛЕТЕ

Освен големите размери на шрифта и иконите, вие получавате и много изчистен външен вид, с прост решетъчен интерфейс, който е много лесен за използване. Това ни напомня за появата на устройство Lumia със своя Windows Phone.

5. Mega Launcher: Начален екран

Mega Launcher е леко приложение за стартиране, което все още е сравнително ново за Google Play Store. Този стартер е проектиран да предлага персонализиране, като същевременно поддържа гладко, кратко и отзивчиво потребителско изживяване. Mega Launcher се предлага с редица теми, приспособления и интелигентни папки, които автоматично организират вашите приложения по категории.

6. ZenUI Launcher

За тези от вас, които се отегчават от същия интерфейс по подразбиране и искат стартер, който има повече функции, но е стабилен, изборът е ZenUI . Да, този ZenUI е потребителски интерфейс, създаден от ASUS и първоначално е създаден специално за продуктите на Zenfone. ZenUI е проектиран да направи всяка навигация по-ефективна и предлага безброй функции, които отговарят на вашите вкусове.

7. Google Now Launcher

За тези от вас, които не са авантюристи, предпочитат простотата и се възползват напълно от различните приложения, предлагани от Google, като Google Now, тогава трябва да използвате стартовия панел на Google Now . Една от отличните му функции е разпознаването на глас , където можете да активирате функцията за търсене на Google или да отворите различни приложения, като просто кажете „OK Google“.

8. По-мъдър - опростен стартер

Следващият най-добър и лек стартер за Android е Wiser, който се опитва да подреди и опрости изживяването при използване на смартфон. Това става чрез разделяне на началния екран на четири части, а именно табло за обяви, начало, любими хора и приложение с много атрактивно и минималистично традиционно оформление .

9. Нов стартер

New Launcher е леко приложение за стартиране, което предлага подобен външен вид и усещане за Android Nougat. Този нов стартер е оборудван с много функции, включително 200 опции за персонализиране, режим на енергоспестяване , пълен с мониторинг на процесора , който е опакован с размер само 3 MB. Така че, за тези от вас, които имат стар смартфон с 512MB или 1GB RAM и искат да изпитат Android Nougat, можете да изпробвате приложението New Launcher.

10. Нулев стартер

С много малък размер на файла, Zero Launcher е най-лекото приложение за стартиране на Android. С опростен и изчистен външен вид, това леко приложение за стартиране също има различни страхотни функции, като бустер за RAM и заключване на приложението.

Apps Desktop Enhancement Zero Team ИЗТЕГЛЯНЕ

Предимствата на това олекотено приложение за стартиране са обсъдени и в следната статия: 5 начина да направите 1 GB RAM Android HP Stay Light and Speeding! .

11. Hola Launcher

Едно от отдавна известните приложения за стартиране с леки характеристики е Hola Launcher . Красив и страхотен външен вид и много вградени разширени функции не правят този стартер тежък. Дори размерът на файла е наистина малък, така че не губи RAM и вградена памет. Ако искате да имате стартер за Android, който изглежда страхотно, но не тежи смартфона ви, просто изтеглете Hola Launcher по-долу.

Настолни приложения за подобряване на Holaverse ИЗТЕГЛЕТЕ

Способността и лекотата на Hola Launcher също са обсъдени в следната статия: 11 Тези ANTI SLOW начини могат да направят вашия Android супер скорост .

12. Интелигентен стартер 3

Това леко приложение за стартиране с уникален външен вид е избор на потребители на Android по целия свят. Smart Launcher 3 има уникален дисплей на началния екран , спретнато чекмедже за приложения и систематично подреждане на категориите приложения. Това приложение за стартиране на Android също спестява RAM и спестява батерия. За разлика от стандартния стартер за Android като цяло.

Приложения за подобряване на работния плот на GinLemon ИЗТЕГЛЕТЕ

Smart Launcher също е обсъден в следната статия: 5 най-добри приложения за стартиране на Android .

13. APUS Launcher

Външният вид е прост и изчистен. Използването му също е лесно и не изисква сложни настройки. Отделно от това, с чистата си памет и функциите за пестене на батерията , APUS Launcher заслужава да бъде считан за най-добрия, най-лекият и икономичен от батерията стартер на приложения за вашия Android.

Apus Group Apps Desktop Enhancement ИЗТЕГЛЯНЕ

14. Themer

Много хора искат да променят външния вид на своя Android смартфон в „ТОЛКОВА“ стил . Но объркан как? Отпуснете се, с приложение, наречено Themer , можете да направите своя Android още по-хладен с дисплей, който можете да изберете според вашия характер.

Подобряване на настолни приложения MyColorScreen ИЗТЕГЛЯНЕ

Някои от най-страхотните теми, които можете да използвате с това приложение Themer, са обсъдени в следната статия: 6 Cool Launcher Themes, които правят вашия Android още по-луд .

15. ilauncher

Промяната на външния вид на Android да бъде като iPhone не е невъзможно. Всъщност може да се каже, че е много лесно. Трябва само да замените стартовия си панел с ilauncher, който има подобен външен вид като iPhone. Този стартер за ilauncher прави вашия Android толкова готин, колкото iPhone. За да го използвате, можете да прочетете следната статия, която ApkVenue написа: Как да се наслаждавате на Apple iOS 7 на Android .

Това са 15 - те най-добри и леки приложения за стартиране . Ако имате други препоръки за стартиране на приложения, които са не по-малко готини и леки, моля, напишете вашето мнение в колоната за коментари по-долу.