безопасният начин за изкореняване на android без премахване на гаранция

Следното е безопасен начин за изкореняване на Android, без да се страхувате, че ще загубите гаранцията си за Android смартфон.

Root е дейност, която често се извършва от много хора на смартфони с Android. Целта е да получите право на достъп, така че да можете да инсталирате няколко допълнителни приложения, например Xposed Framework или други модифицирани приложения.

Да, root предоставя редица предимства за устройства с Android, но от друга страна може да навреди на потребителите по отношение на гаранцията.

Повечето производители на устройства с Android не искат да поемат отговорност за вкоренени смартфон устройства. Тогава как все пак можем да имаме гаранция за устройство, докато все още можем да се изкорени ?

  • Лесни начини за изкореняване на всички видове Android без компютър
  • Защо Android трябва да се корени? Ето 8 причини!
  • Как да получите root достъп, без да е необходимо да изкоренявате вашия Android

Как да изкорени Android без премахване на гаранцията

Е, отговорът на този въпрос е да използвате приложението iRoot .

  • На първо място, трябва да изтеглите приложението iRoot на официалния уебсайт, след което да го инсталирате директно на вашия компютър.
  • След като процесът на инсталиране завърши, свържете устройството си смартфон към компютъра, докато стартирате приложението iRoot по-рано.
  • Изчакайте няколко минути, докато това приложение започне да открива вашето устройство. Ако приложението iRoot поиска да рестартирате, просто го направете. Уверете се също, че сте активирали USB отстраняване на грешки на вашия смартфон с Android или ако се появи известие Разрешаване на USB отстраняване на грешки , докоснете опцията Да / Винаги .

  • След известно време вашият Android смартфон ще бъде открит и сега сте готови да изкорените смартфона си, като изберете бутона Root .

  • Изчакайте коренният процес да завърши.
  • Ще получите успешен корен знак, когато коренният процес приключи и сега можете да инсталирате различни допълнителни приложения, които изискват корен достъп на вашето смартфон устройство Android.
  • За да знаете, това приложение iRoot има много висок процент на успех и е по-добро от други приложения, така че рискът от повреда на устройството ви е много малък и разбира се по този начин шансът ви да поискате гаранцията си за Android смартфон е много по-голям.

Това беше как да изкорени Android, без да губите гаранцията си, надяваме се, че е полезно и късмет. Съобщението от мен не се корени твърде често, защото може да навреди на вашето устройство.

, ще се видим и не забравяйте да оставите следа в колоната за коментари и да я споделите с приятелите си.