най-добрият начин за проследяване на изгубени мобилни телефони, когато са изключени!

Обърканата HP загубена, защото е открадната? Не се притеснявайте, можете да използвате този метод за проследяване на изгубен мобилен телефон, когато е изключен. Елате да видите пълния метод!

Загубили ли сте мобилния си телефон публично?

Гадно е, ако загубите любимия си мобилен телефон. Или защото е изоставено или е откраднато. Това не може да се избегне.

Вашият мобилен телефон обаче може да бъде проследен, когато бъде загубен. Не чрез докладване на полицията, а чрез използване на технологии. Методът е доста лесен, банда.

Тук ApkVenue ви дава как ефективно да проследявате изгубен мобилен телефон в мъртво състояние. Елате да видите изцяло!

Как да проследим изгубен мобилен телефон в мъртво състояние

Случаите на кражби се случват все по-често, особено в района на Голямата Джакарта. Цитирано от Tirto.id, през 2018 г. в полицията са постъпили 3138 дела за кражби.

Въпреки че случаите на кражба не винаги са фокусирани върху мобилни телефони, какво лошо има в това, че сте нащрек.

Уверете се, че съхранявате мобилния си телефон правилно, когато сте на обществени места. Не само това, изтеглете приложението Google Find My Device за всеки случай.

С това приложение можете да проследявате изгубения си мобилен телефон. Ако има нежелан инцидент, можете да проследите мобилния си телефон.

Това приложение работи само ако мобилният ви телефон е свързан с интернет. Така че не забравяйте да продължите да свързвате мобилния си телефон чрез интернет пакет.

Проследяване с помощта на Google Find My Device

Google Find My Device е приложение за откриване на местоположението на изгубения ви мобилен телефон. Не само това, това приложение има много полезни функции.

Можете да накарате изгубения мобилен телефон да възпроизвежда звука с най-голяма сила на звука, въпреки че мобилният телефон е включен без звук .

Това не спира дотук, можете също да заключите съобщения и номера за контакти за изгубеното си устройство.

Google Find My Device е свързан с Google Maps, така че можете да включите навигацията, която ще ви насочи към изгубеното ви устройство.

Можете да изтеглите приложението по-долу безплатно.

Помощни програми за Google LLC ИЗТЕГЛЯНЕ

Сигурността на това приложение е гарантирана, банда. Тъй като Google Find My Device е част от Google Play Protect.

Изтеглете приложението Google Find My Device на различните си устройства и се регистрирайте, като влезете в профила си в Google.

Уверете се, че сте влезли с един и същ акаунт на всяко устройство. Тогава акаунтът ви ще бъде автоматично регистриран. Не забравяйте да включите функцията за местоположение на мобилния си телефон.

Когато мобилният ви телефон се изключи, приложението Find My Device ще ви даде информация къде е видян за последно. За да го намерите, можете да изпълните следните стъпки:

Стъпка 1 - Отворете уебсайта Google Find My Device

  • Отворете уебсайта тук, можете да използвате компютър или смартфон. Влезте в акаунта си, след което устройството ще се появи на главната страница.

Стъпка 2 - Изберете вашето изгубено устройство

  • Можете да изберете вашето устройство от изображението в горната част на екрана. Приложението ще прочете последното местоположение, оставащата батерия и IMEI.

Стъпка 3 - Докоснете маркировката за местоположение на вашия мобилен телефон, за да го проследите

  • Маркерът за местоположение на мобилния телефон е зелен, когато го докоснете, той ще бъде пренасочен към приложението Google Maps.

Стъпка 4 - Щракнете върху посока, за да стартирате навигацията

Сега имате последното местоположение на вашия мобилен телефон. Незабавно се приближете до определеното място. Местоположението, посочено от Google Maps, е с точност до 20 метра.

Друга история е, ако устройството ви е в стаята, точността на Google Maps за проследяване местонахождението на мобилния ви телефон понякога е по-малко точна.

От това последно място можете да попитате хората около вас. Ако се окаже, че мобилният ви телефон все още е включен и около вас, тогава можете да използвате приложението Clap to Find

Потърсете наличието на мобилен телефон с Clap to Find

Clap to Find е приложение от Frimus, което функционира като инструмент за намиране на мобилни телефони чрез пляскане с ръце.

Това приложение ще улови звука на пляскане 3 пъти, след което ще възпроизведе песента. С това можете да разберете конкретното местонахождение на вашия мобилен телефон.

Можете да изтеглите приложението тук.

Производителност Frimus Apps ИЗТЕГЛЯНЕ

За да използвате това приложение е доста лесно, просто трябва да изпълните следните стъпки:

Стъпка 1 - Отворете приложението Clap to Find, след което щракнете върху Първи стъпки

Стъпка 2 - Пляскайте 3 пъти, след което изберете Да.

  • Трябва да докоснете 3 пъти, за да активирате функцията. Опитайте се да активирате тази функция на тихо място, далеч от шум.

Стъпка 3 - Задайте типа предупреждение в Настройки

  • На страницата с настройки можете да регулирате режима на предупреждение, силата на звука и чувствителността.

Стъпка 4 - Заключете мобилния си телефон

  • Когато заключите мобилния си телефон, опитайте да пляскате с ръце 3 пъти. Ако успее, мобилният ви телефон ще включи песента автоматично.

Как да проследявате изгубен мобилен телефон, когато е изключен, не може да осигури точно местоположение, ако се намирате в многоетажна сграда.

Като допълнителни съвети можете да настроите чувствителността на пляскащия звук на 100%, така че мобилният ви телефон да звучи все още, когато пляскате с ръце от място, което е на известно разстояние.

О, да, максималното разстояние, което мобилният телефон може да чуе, след като пляскате с ръце, е само 1-2 метра, банда!

Не забравяйте, че не търсете изгубен мобилен телефон сами, опитайте се да доведете приятели или властите, за да сте в безопасност.

Ето как да проследявате изгубен мобилен телефон в мъртво състояние с помощта на приложение. Какво мислите по този начин?

Напишете вашето мнение в колоната за коментари, да. Ще се видим в следващата статия!

Прочетете също статии за проследяване на местоположения или други интересни статии от Даниел Кахяди .