как да разберете историята на браузъра на вашето гадже, по всяко време и навсякъде

Любопитни ли сте от работата на приятеля си, ако той не е около вас? Сега с приложението по подразбиране на вашия смартфон, а именно Google Settings, можете да разберете историята на сърфиране на приятеля си, дори какви приложения той отваря.

Любопитни ли сте от работата на приятеля си, ако той не е около вас? Сега с приложението по подразбиране на вашия смартфон, а именно Google Settings , можете да разберете историята на сърфиране на приятеля си, дори какви приложения той отваря. Така че можете да разберете дали приятелят ви харесва порно или дори изневерява на други хора. Еха !!

Не, ApkVenue не иска да ви плаши. Само за да сте малко несигурни, така че връзката ви да продължи по-дълго huehehee .. Как се прави това? Можете да следвате стъпките по-долу:

 • Ето как ФБР и ЦРУ търсят лични данни
 • Как да запишем потребителското име и парола на приятеля си във Facebook
 • Как да изтриете историята в Google Play Store

Как да намерите историята на браузъра на вашето гадже, по всяко време и навсякъде

ПОДГОТОВКА

 1. Уверете се, че имате акаунт в Gmail, който е синхронизиран с вашия смартфон. В противен случай влезте чрез Добавяне на настройките на Google акаунт или можете също да създадете нов акаунт.
 2. След като Gmail е синхронизиран с вашия смартфон, следващата стъпка е да заемете смартфона на гаджето си, след което да влезете в своя gmail акаунт в смартфона на приятелката си по същия начин. Уверете се, че акаунтът в Gmail е синхронизиран. О, да, вие също трябва да влезете в акаунта си в Gmail в приложението на браузъра, което приятелката ви често използва (това е най-важната част) .
Приложения за социални съобщения и съобщения на Google ИЗТЕГЛЕТЕ

МОНИТОРИНГ

 • Всичко, което трябва да направите, е да отворите приложението Google Settings на вашия смартфон, да изберете лична информация и поверителност .
 • Изберете Контрол на дейността .
 • Изберете Активност в мрежата и приложенията .
 • Тадаааааа . Тук ще можете да актуализирате уеб активността на приятеля си.
 • В допълнение, можете да видите в YouTube Search История и Youtube История на гледане .
 • Можете също така да наблюдавате къде е отишъл приятелят ви чрез Google История на местоположенията .
 • Не забравяйте да активирате тази функция на смартфона на гаджето си.

Не злоупотребявайте с този трик, за да свалите някого. Този метод е силно препоръчителен за родителите да следят дейностите на бебето, за да не изпаднат в негативни неща в резултат на технологична сложност.