как да изпратите нападател за

Не желаейки да бъде надминат от своите конкуренти, услугата за съобщения на Facebook, Whatsapp, също пусна стикери за Android и iOS. Как се използва? Тук ApkVenue ви казва!

За някои хора изразяването на нещо в социалните медии не е достатъчно с емотикони или GIF файлове . Те се нуждаят от нещо различно.

В други приложения за чат като Line има различни функции на стикери, които правят чата с приятели още по-забавен.

Разбира се, WhatsApp също не иска да губи, така че те също представят тази функция на стикера в тяхното приложение.

  • Как да не ви виждат онлайн в WhatsApp, никой няма да разбере!
  • Как да хакна WA чрез имейл, идеално за преследващи двойки!
  • Най-лесният начин за промяна на темата WhatsApp | Можете да го направите без приложението!

Как да използвам стикери за WhatsApp

Първият е стикерът за Android WhatsApp. Преди да се опитате да изпратите стикери на вашия WA, уверете се, че сте актуализирали най-новата версия. Отворете Play Store, за да актуализирате WA.

Ако искате да изпратите 3D текст на WA, има начин! Опитайте да проверите тази връзка.

След като приключите с актуализирането, първото нещо, което трябва да направите, е да отворите всеки разговор.

След това изберете менюто Emoji, което се намира до полето за въвеждане, изберете иконата на стикер, разположена до иконата GIF.

За да добавите пакет стикери , докоснете иконата за добавяне, намираща се в десния ъгъл, под бутона за гласова бележка .

След това изтеглете стикерите, които искате.

Натиснете бутона със стрелка назад, за да изберете стикера, който искате да изберете, ГОТОВО !

Това беше за потребителите на Android. Какво ще кажете за потребителите на iOS? По-лесно е, защото бутонът за стикер се намира до полето за въвеждане.

Освен това можете също да изберете любимите си стикери, които харесвате. За да направите това, отворете менюто със стикери и задръжте стикера, който искате да добавите към списъка с любими. Задръжте, след това натиснете добавяне .

Можете да направите същия начин за премахване на стикери от списъка с любими. Има и начин да направите сами стикери на WhatsApp , просто прочетете статията по-долу!

ВИЖТЕ СТАТИИ

Трябва да знаете, стикери за WhatsApp са налични за Android и iOS. Има много възможности за избор на стикери, които можете да изтеглите безплатно.

Потребителите на Android трябва да актуализират приложението до версия 2.18.329 , докато потребителите на iOS трябва да имат версия 2.18.100 .

Ако мобилният ви телефон не може да се актуализира до тази версия, просто бъдете търпеливи. Изчакайте, докато актуализацията за вашия мобилен телефон бъде официално пусната.

Или можете да изтеглите приложението WhatsApp версия 2.18.329 на тази връзка. Освен това можете да замените и нов мобилен телефон :)!

Прочетете също статии за WhatsApp или други интересни статии от Fanandi Ratriansyah