Пътеводител на Tigreal Mobile Legends: Ефективни танкове смучат врага!

Насочвайте мобилните легенди на Тигреал, има уменията да суче и да тласка враговете. Способността му със сигурност е много полезна за отбора.

Този път ApkVenue иска да обсъди ръководството на Tigreal , един от най-добрите герои на танкове в Mobile Legends. Да, този мистичен воин от Тигреал често се използва в международни състезания на арена в Mobile Legends.

Въпреки че е класифициран като лесен за използване герой, е необходима прецизна стратегия, за да се създадат възможности за печелене на отборни битки.

Ето ръководство за Tigreal в Mobile Legends, създайте правилните елементи за Tigreal и съвети за трикове за използване на Tigreal.

Tigreal Mobile Legends Guide

Тигреално умение

Като герой, който има висока защита и HP, Тигреал има уменията да суче и да тласка враговете. Способността му със сигурност е много полезна за отбора.

Всяка атака също ще увеличи физическата и магическата издръжливост . Ето уменията, които притежава Тигреал:

Пасивното умение на Тигреал: Безстрашно

Всяка атака ще увеличи физическото съпротивление и магическото съпротивление, може да се подреждат 5 слоя. Ефектът ще се увеличава с нивото.

Умение 1 Тигреал: Атакова вълна

 • Време за изчакване: 9.5
 • Цена на мана: 80

Тигреал ще изстреля вълна от атаки в определена посока, което ще доведе до 350 точки физическо увреждане на врага и отслабване на скоростта на движение с 65 процента за 2 секунди.

Tigreal Skill 2: Sacred Hammer

 • Време за изчакване: 12.5
 • Разход на мана: 110

Можете да се движите бързо в определена посока и едновременно да изтласкате врага, произвеждайки 0 точки физически щети.

Ако умението удари целта успешно, Тигреал може да предприеме атака от втори етап, генерирайки 180 точки физически щети и хвърляйки врага във въздуха.

Ultimate Skill Tigreal: Implosion

 • Охлаждане: 42.0
 • Цена на мана: 120

Това е най-полезната способност на Тигреал, Тигреал е в състояние да смуче врагове около неговата посока.

Нанася 270 точки физически щети и зашеметява врага за 1,5 секунди. (Това умение може да бъде осуетено от ефектите на Трансформацията и Knock Up).

Изграждане на артикули Tigreal

Тигреал има много полезни умения за отбора, така че трябва да можете да оцелеете възможно най-дълго. Следват препоръките за най-добрата версия на Tigreal Build Item на екипа на JalanTikus:

 • Демон на Адвент
 • Здрави ботуши
 • Кръвожаден крал
 • Oracle
 • Корозия коса
 • Блейд броня

Във финалната игра можете да продавате обувки (Tough Boots), за да закупите предмети за Magic Blade, Brute Force Breastplate и Blade of Despair.

Бойното заклинание, което Тигреал трябва да използва, е Flicker , за да скочи в средата на вражеските пълчища.

ВИЖТЕ СТАТИИ

Tigreal Mobile Legends Ръководство Съвети за трикове

В началото на играта излезте с някой от съотборниците си и се съсредоточете върху изравняването. Не е нужно да се запаляте по убийството, получаването на асистенции също е нещо добро.

По средата на играта винаги следете картата и вражеските движения. Не забравяйте, че можете да натиснете врага към кулата и да се възползвате от мощта на кулата, за да убиете врага.

В екипните битки стратегията е незаменима. Когато екипът е готов за битка, поведете ги и използвайте Flicker, за да скочите в средата на врага.

След това освободете ULT> умение 2> умение 1 и оставете вашите съотборници да свършат останалото.

Това е ръководството на Tigreal Mobile Legends, най-добрите елементи за изграждане, които могат да бъдат използвани, както и някои интересни съвети и трикове за героите от Tigreal, които можете да практикувате.

Ако имате други съвети и трикове, можете да ги споделите в колоната за коментари.

Не забравяйте да прочетете статии, свързани с Mobile Legends или други интересни статии от Lukman Azis .