4 от най-добрите доставчици на безплатни електронни книги

Като четенето на книги от мобилния си телефон или таблет? Разгледайте някои от най-добрите безплатни уебсайтове за доставчици на електронни книги, които да добавите към колекцията си от електронни книги!

Много от нас много обичат книгите . Как така? Книгите са източник на знания, който може да отговори на различните ни въпроси, да добави прозрение и др.

Сега, с развитието на технологиите, можете не само да четете книги във физическа форма, но и да четете книги онлайн или това, което често се наричат електронни книги, които се предлагат безплатно или се заплащат .

  • Искате ли да станете професионален хакер? Ето 35+ БЕЗПЛАТНИ електронни книги за хакване!
  • ГОТИНО! Този бележник има хипервръзки като на компютър
  • MIT разработва камера, за да може да чете затворени книги

Ето 4-те най-добри уебсайта за безплатни електронни книги

Наличието на електронни книги наистина е много полезно за тези от вас, които обичат да четат. Така че можете да четете книги от различни източници, без да се налага да ги търсите или купувате в книжарница. Достатъчно е да предоставите квота за интернет, така че да имате достъп до много книги на много езици.

Можете да получите достъп до електронни книги от всеки източник. Въпреки това, по-голямата част от свободното електронни книги уебсайт доставчици са незаконни и противоречат на закона. Въпреки това не е нужно да се притеснявате, защото все още има някои от най-добрите безплатни уебсайтове за електронни книги, които законно предоставят всички видове най-добрите електронни книги, които да добавите към вашата колекция. По-нататък ApkVenue ще ви каже какви са уебсайтовете.

1. Книга Bon

Източник на снимки: Снимка: bookboon.com

BookBoon е най-добрият безплатен уебсайт за електронни книги, който предоставя безплатни учебници и първокласни бизнес електронни книги . Този сайт е идеален за тези от вас, които търсят електронни книги за бизнеса и маркетинга . Предлагат се над 1000 безплатни заглавия на електронни книги и което е интересно, също така не е нужно да се регистрирате, за да можете да изтеглите електронната книга. Лесно нали?

2. Проект Гутенберг

Източник на снимката: Снимка: gutenberg.org

Project Gutenberg е най-добрият безплатен уебсайт за електронни книги, който винаги е актуален и пълен. Има повече от 49 000 заглавия и в него има много категории книги. Наличните електронни книги също съществуват в няколко формата като epub, Kindle и аудио . Тук можете да намерите и класически книги на Джейн Остин, Едгар Алън По и т.н.

ВИЖТЕ СТАТИИ

3. Безплатни електронни книги

Източник на снимки: Снимка: free-ebooks.net

Безплатни електронни книги е уебсайт на доставчик на електронни книги, който се състои от няколко категории **, където всяка категория е придружена от допълнителни ** подкатегории .

Ако искате да изтеглите книги от Безплатни електронни книги, първо трябва да се регистрирате . Регистрацията също е безплатна , така че не е нужно да плащате, за да станете член.

4. Много книги

Източник на снимки: Снимка: manybooks.net

Много книги е безплатен уебсайт за електронни книги, който предоставя повече от 30 000 книги . Електронните книги се предлагат в различни формати като NOOK, Kindle, iPad и eReaders . Тук можете да изберете файловия формат на книгата, която ще бъде изтеглена, или просто да искате да я прочетете онлайн .

Не е нужно да се регистрирате, за да можете да изтегляте книги, просто намерете каква книга ви е необходима и можете да я получите веднага . Този уебсайт е придружен от списък с препоръчани книги, както и с най-изтегляните книги.

Е, това е безплатен и легален уебсайт на доставчик на електронни книги , който трябва да знаете. Имате ли други справки за най-добрите и безплатни уебсайтове за доставчици на електронни книги? Споделете в графата за коментари!