колекция от готини android hd тапети, които трябва да изтеглите

Тапетът със сигурност прави смартфона по-хладен. Тук ApkVenue ви дава колекция от страхотни тапети за Android HD, които трябва да опитате момчета.

Показването на тапетен дисплей с високо качество и атрактивност, разбира се, е забавно нещо за вас. Причината е, че всеки ден винаги ще гледате своя смартфон както за чат, така и за социални медии.

Ако в зоната на началния ви екран се показват атрактивни тапети , тогава определено ще бъдете по-развълнувани да играете вашия Android смартфон. Затова чрез тази статия ApkVenue предоставя колекция от страхотни тапети за Android HD , които трябва да изтеглите! Коя е вашата любима?

  • 20 най-добри плоски и минималистични HD тапети за компютър и Android
  • 60+ най-новите HD тапети за Android Clash of Clans (COC) (Част 1)
  • 60+ най-нови HD тапети за Android Clash of Clans (COC) (Част 2 - Продадено)

Колекция от готини Android HD тапети, които трябва да бъдат изтеглени!

1. Изтеглете Android Wallpaper HD Scenery

Ако използвате този страхотен тапет за Android , разбира се, вашият смартфон ще изглежда по-свеж. Гарантирано, за да направят дните ви по- свежи . Харесва ли ти?

2. Изтеглете Android Building Wallpaper HD

Тапетът за Android на тази сграда със сигурност ще направи смартфона ви с Android да изглежда по-ексклузивно. Нека бъде дори по-хладно от вашите приятели, момчета!

3. Изтеглете Kpop Girl HD Android Wallpaper

Харесвате ли корейски момичета? Ако е така, можете да изтеглите този тапет за Android Kpop Girl за показване на вашия смартфон. Гарантирано, за да ви направи сковани.

4. Изтеглете Android HD Mountains Wallpaper

Ако никога не сте усещали красотата на изкачването в планината, все още можете да покажете този супер красив планински тапет за Android

5. Изтеглете Warcraft HD Android Wallpaper

Уау, този герой наскоро се появи в игрален филм, знаехте ли? Да, можете да изтеглите Android HD 3D Warcraft тапети, за да направите смартфона си още по-ожесточен!

6. Изтеглете Sexy Girls Wallpaper HD Android

Уау, този трябва да ти е приятел. Можете да изтеглите тапети за секси момичета за Android, за да можете да поддържате духа, когато отворите смартфона си. Внимавай, мокро!

7. Изтеглете Android HD Skull Wallpaper

Метално дете ли сте или хардкор меломан? Може би харесвате и ужасните неща? Следователно трябва да изтеглите тапетите за череп с Android HD 1080p .

8. Изтеглете Apple HD Android Wallpaper

Може би някои от вас наистина искат да имат смартфон на Apple. Ако обаче не е постигнато, първо можете просто да използвате Android HD тапети на Apple .

9. Изтеглете Android HD Beach Wallpaper

Кой не обича красивите и спокойни плажове? Следователно, така че настроението ви да остане спокойно, въпреки че сте ударени от луда дейност, трябва да покажете този страхотен тапет за плаж за Android .

10. Изтеглете Suicide Squad HD Wallpaper Android

Гледахте ли вчера филма „Отряд самоубийци“? Ако е така, трябва да изтеглите сладките тапети за Android на Suicide Squad HD, които можете да покажете на вашия смартфон.

11. Изтеглете Marshmallow HD Wallpaper Android

Операционната система Android Marshmallow е инсталирана на различни смартфони. Но не всички телефони с Android могат да го опитат. Следователно, ако искате, можете да изтеглите този тапет за Android Marshmallow .

12. Изтеглете Artistic HD Android Wallpaper

Ако сте от хората, които харесват изкуството и обичат да се наслаждават на художествени снимки, можете да покажете тези красиви художествени тапети за Android . Гарантирано, вашият тапет за Android смартфон ще изглежда по-хладен.

13. Изтеглете тапет за Android HD Sexy Girls 2

Да, за мачо като теб да имаш секси момиче наистина е мечта. Ако обаче това не бъде постигнато, можете просто да изтеглите тапета за секси момичета, който ApkVenue предоставя, хехехе.

14. Изтеглете Android HD Animal Wallpaper

Като човек определено ще се почувствате щастливи, когато видите животно, което изглежда уникално и рядко дори го виждате. Особено ако поставите обекта на смартфон с Android. Така че, този тапет за животни HD Android е идеален за вас.

15. Изтеглете Deadshot Android Wallpaper HD

Харесвате ли героя на Deadshot във филма "Отряд самоубийци"? Можете да изтеглите страхотни тапети за Android HD Deadshot . Сигурно ви бъркат с голям фен на DC Comics. Страхотен!

16. Изтеглете Joker HD Android Wallpaper

Появата на Жокера в Suicide Squad наистина се промени в сравнение с преди. Всъщност има много противоречия, но повечето от тях също го харесват. Изтегляте Android HD Joker тапет за показване.

17. Изтеглете Wonder Woman HD Android Wallpaper

Тапетите за герои на Android са страхотни и уникални, когато се показват на смартфон. Особено ако инсталирате тапети Wonder Woman 1080p HD Android , това ще бъде нещо наистина необикновено. Гал Гадот е наистина красива, а?

18. Изтеглете Joker HD Wallpaper Android 2

След излизането на филма „Отряд самоубийци“ мнозина бяха луди по персонажа на Жокера. Въпреки че има плюсове и минуси на настоящия герой на Joker, той не затваря възможността за изтегляне на страхотни Android HD тапети от други Joker .

19. Изтеглете Harley Quinn HD Wallpaper Android

Харли Куин, сладък герой, който присъства в Suicide Squad, наистина е супер уникален и прави очите зашеметени. Затова инсталирайте тапета на Harley Quinn HD 3D Android, който можете да изтеглите.

20. Изтеглете тапета за Android Spiderman HD

Спайдърмен наистина е интересен герой, било то във филм или просто снимка. Ако харесвате героите на Spiderman, можете да покажете тези тапети на Spiderman HD Android . Черно-бялото докосване разваля очите.

21. Изтеглете Android Wallpaper на Astronaut HD

Със сигурност като дете имате стремежи като космонавт, нали? Дори и да не се осъществи, пак можете да използвате HD тапета на астронавта за Android .

22. Изтеглете Iron Man HD Wallpaper Android

Този страхотен 1080p HD тапет за Android е фигура на Iron Man . Iron Man е герой в Marvel, който е наистина страхотен! Джака е просто луд хехехе.

23. Изтеглете Deadpool HD Android Wallpaper

Някой да знае какъв характер е това? нали, това е герой от Дедпул . Можете да покажете този Android HD 3D тапет на вашия Android смартфон, за да изглежда по-привлекателен.

24. Изтеглете Капитан Америка HD тапет за Android

Тази красива фигура е герой на име Капитан Америка. Подходящи ли са тези тапети за Android HD 3D Captain America или не? Отговорът е, разбира се, да!

25. Изтеглете Batman Wallpaper HD Android

Уау, този зловещ и добросърдечен прилеп е Батман. Харесвате ли тапетите за Batman HD Android ? Да, просто го изтеглете, момчета .

Това е колекция от готини тапети за Android HD, които можете да изтеглите до насита. Кой HD тапет харесвате най-много? Може би е малко трудно да се отговори, защото всичко е добро. Напишете вашето мнение в коментарите по-долу.

Прочетете също статии за тапет или други интересни статии от Jofinno Herian .