как да зададете различно завъртане на екрана във всяко приложение за Android

Как да зададете различно завъртане на екрана на приложението Android на вашия Android смартфон. Така че вече не се чувствате раздразнени, когато екранът на вашия смартфон се промени

Преди това ApkVenue беше обсъждал как да зададете различно ниво на силата на звука във всяко приложение, което е вградено във вашия Android смартфон. Освен звука, регулирането на различното завъртане на екрана във всяко приложение също изглежда доста важно.

Например, трябва да сте използвали смартфон, докато сте легнали? Тогава четях статия и изведнъж екранът се промени от портрет в земно пространство или обратно. Сигурно се дразните, нали?

Ако е така, продължете да четете, докато приключи. Ето как да зададете различно завъртане на екрана на приложението Android на вашия смартфон с Android.

  • Как се измерва височината със смартфон (точно)
  • 6 уникални начина за отключване на екрана на вашия смартфон с Android
  • Как да управлявате вашия смартфон без докосване

Как да настроите завъртането на екрана на приложението за Android

1. Изтеглете Rotation Manager - Control

За да регулираме завъртането на екрана във всяко различно приложение, ще използваме приложение, направено от разработчика на Meerkat, наречено Rotation Manager - Control . С това приложение нежеланото завъртане на екрана може да бъде сведено до минимум.

Можете дори да принудите приложенията, които обикновено не поддържат земно пространство, да бъдат използвани. Доста готино нали? Ето как да го използвате.

2. Как да настроите диспечера на въртене - контрол

  • Изтеглете и инсталирайте Rotation Manager - Control от Google Play Store.
  • След успешна инсталация отворете приложението и ще бъдете посрещнати от съветника за настройка .
  • Плъзнете на следващата страница и докоснете иконата на долния кръг.
  • След това трябва да активирате Rotation Manager - Control в „ Apps with access access “.
  • Сега е време да зададете и контролирате ориентацията на приложенията поотделно. На главния екран на Rotation Manager изберете ориентация, като докоснете една от вертикалните или хоризонталните икони до конкретно приложение, за да го заключите в режим портрет или пейзаж .
  • Натиснете бутона за опции горе вдясно, „ Щракнете, за да активирате “ и „ Постоянно известие “.
ВИЖТЕ СТАТИИ

Сега можете да регулирате завъртането на екрана във всяко различно приложение. Ще получавате известие всеки път, когато отворите приложението, което сте задали. След това можете да заключите определени приложения и да активирате Rotation Manager - Control чрез лентата за известия.

Това е информацията, която ApkVenue може да предостави за това как да настроите различно завъртане на екрана в приложението за Android. И например Jaka ще настрои приложението YouTube да продължава да се отваря в пейзажни условия. След това няколко приложения за чат и социалните медии Jaka подредиха портрета. Така че, не се притеснявайте повече. Какво мислиш? Късмет.

Прочетете също статии за лаптопи или други писания от Lukman Azis .