Тези 7 уебсайта ще ви помогнат да завършите дисертацията си

В тази статия JalanTikus ще сподели с тези от вас, които забавят дисертацията си, защото намират задънена улица в своите изследвания.

Студентът на последната година определено ще почувства, че изготвянето на дипломна работа е задължително изискване за завършване на лекцията му . Процесът на написване на дипломна работа обаче не е лесен и дори има някои студенти, които в крайна сметка забавят процеса, защото се чувстват заседнали.

Едно от нещата, което кара студентите да падат при работа по дипломна работа, е търсенето на източници за съдържанието на дипломната работа. Но се оказва, че в тази ера на усъвършенствани технологии има много уебсайтове, които могат да ви помогнат в изследването на дипломната работа, знаете ли!

  • Познайте финалната снимка на ученика, сигурни ли сте, че можете да отговорите?
  • 7 най-добри препоръки за лаптоп, подходящи за студенти и студенти, като се започне от 2 милиона IDR!
  • Трудно е да се работи! Ето 5 причини, поради които децата днес ТРЯБВА да са добри в технологиите

7 Този уебсайт ще ви помогне да завършите дисертацията си

В тази статия JalanTikus ще сподели с тези от вас, които забавят дисертацията си, защото намират задънена улица в своите изследвания. Просто го гледайте веднага!

1. Google Scholar

Услугата, която стартира през 2004 г., има много изчерпателни онлайн списания и научни публикации . Ако търсите списания и текстови материали, можете директно да посетите този сайт. Защото чрез Google Scholar ще ви е по-лесно да цитирате публикация в различни видове цитати.

2. Microsoft Academic

Microsoft Academic е референтна търсачка за изследвания в публикуван формат. Това, което прави тази услуга още по-практична, е функцията за филтриране при търсене на изследователски източници . въз основа на автор или принадлежност. Поради тази функция тази услуга от Microsoft е може би по-ефективна от Google Scholar.

3. Академия

Този сайт наистина е много популярен сред студентите, тъй като има един вид функция на социалните медии, която се използва за споделяне на изследвания. Чрез този сайт можете директно да попитате собственика на списанието за предложения и коментари. Не забравяйте, приятелите ми, просто задавате въпроси за изследвания, знаете ли! Не искайте изследвания!

4. Индонезийски индекс на публикацията

] (// en.portalgaruda.org/)

Всъщност този сайт е подобен на Google Scholar и Microsoft Academic . Това, което отличава този сайт от двата сайта, публикувани от Google и Microsoft, е , че езикът използва индонезийски . Така че, за тези от вас, чийто английски не е много добър, може би този сайт е идеален за вас.

5. Библиотеката Genesis

Библиотеката Genesis е един от сайтовете, който предоставя най-изчерпателните цифрови книги, налични във виртуалното пространство. На този сайт също са налични всички видове книги от pdf, mobi, до ePub формати . Така че, ако търсите справка за книга за дипломната си работа, можете веднага да се отбиете в този сайт.

6. Електронни ресурси на Националната библиотека

Знаете ли, тази услуга е собственост на Националната библиотека на Индонезия . Този сайт има доста пълна колекция и можете да го изтеглите безплатно . Така че, не е нужно да си правите труда да отидете до националната библиотека около Jl. Мердека, Джакарта, за да заеме книги, които могат да ви помогнат в дисертацията.

7. Онлайн библиотека на Wiley

Този сайт има стотици 6 милиона статии, 1500 списания, 18 000 онлайн книги и стотици хиляди препратки. С такъв брой този сайт е един от най -изчерпателните сайтове за онлайн библиотеки в света . Хубавото на този сайт е, че някои от документите в онлайн библиотеката на Wiley могат да бъдат изтеглени безплатно.

Това са някои сайтове, които ще ви помогнат да завършите дисертацията си. Добре, не бъдете мързеливи повече, направете го.