голям грях! Тези 5 сайта за изтегляне на компютърни игри са харам

Въпреки че играта на игри е забавна, ако пиратството може да доведе до изчерпване на вашата награда на гладно За да не изтегляте пиратски, никога не изтегляйте от следните 5 сайта. Защото това е Харам!

Докато чакате прекъсване на поста, е най-вкусно, докато играете игри. Можете ли да го опитате, ъ-ъ, изведнъж дойде време да прекъснете гладуването. Не само убиването на времето, но дори някои игри помагат на мозъка да се развива повече.

Въпреки че играта на игри е забавна, ако пиратството може да доведе до изчерпване на вашата награда на гладно За да не изтегляте пиратски, никога не изтегляйте от следните 5 сайта. Защото това е Харам!

  • 5 компютърни игри с най-добрата графика и геймплей за всички времена
  • 7 страхотни компютърни игри, които можете да играете на вашия смартфон с Android
  • 5 най-добри безплатни класически компютърни игри, които трябва да опитате

Това са 5 сайта за изтегляне на компютърни игри, които са харам

1. Ocean Of Games

Първият нелегален сайт за изтегляне на игри е Ocean of Game. Този сайт не е много актуализиран и процесът на изтегляне на нови игри също е доста бавен. Всъщност понякога се искат и средства за изтегляне на пиратски игри. Ето защо е по-добре, ако добавите малко и средствата бъдат закупени за оригиналната игра в Steam.

2. NoSteam

Следващият, който е популярен в общността, а именно NoSteam. Както подсказва името, този сайт изглежда има за цел да се бори със Steam, като предоставя пиратски връзки. Мислили ли сте някога да изтеглите тук? По-добре не, защото първо трябва да станеш член на тях. И за да станете член, ви се начислява такса. Изправяне на парите за закупуване на оригиналната игра, приятелю.

3. OvaGames

Следващият нелегален сайт за изтегляне на игри, който е доста популярен, е OvaGames. Но това, което ApkVenue знае от приятели, процесът на изтегляне е сложен. Тъй като е обичайно всяка игра да бъде разделена на 50 части. Ако една част се провали, останалото е загуба на квоти. По-добре спестете, за да купите оригиналната игра.

4. Skidrow Reloaded

Има и Skidrow Reloaded, който днес е представителен сайт за активни пиратски активисти. Все още е същото като OvaGames, приятели казват, че общността за изтегляне тук е сложна. Всъщност не рядко от вас се иска дори да се абонирате за първокласен хостинг на файлове. Да, вместо да се абонирате за хостинг на файлове, по-добре е да закупите оригиналната игра директно, играта е халална.

5. DDLValley

Накрая има DDLValley. Всъщност не е много популярен, много по-често се използва от търсещите стотинки в интернет чрез PPD (Pay Per Download). Съдържанието на този сайт рядко се актуализира. Ако следите този сайт, може да сте остарели. Всъщност закупуването на оригинала е много по-добро.

Името е харам и пиратско, изглежда безплатно и вкусно, за съжаление не е така, когато го опитате. Затова се уверете, че винаги използвате оригиналната игра! О, да, не забравяйте да прочетете и статии, свързани с игри или други интересни статии от 1S.

Банер: ShutterStock

ВИЖТЕ СТАТИИ