kawaiii !! Това са 5-те най-нови японски RPG игри за Android

Започвайки от iOS, Android, до компютри или конзолни устройства, Япония успешно пусна RPG игри, на които се радва широко. Подобно на Final Fantasy, който беше успешен на конзолни устройства и наскоро започна да достига до устройства с Android

Japan Role Playing Game или JRPG е RPG игра с произход от Япония. Приемайки типичен аниме артистизъм и повествователна линия, Япония успява да се превърне в създател на най-добрите RPG игри .

Започвайки от iOS, Android, до компютри или конзолни устройства, Япония успешно пусна RPG игри, на които се радва широко. Подобно на Final Fantasy, който беше успешен на конзолни устройства и наскоро започна да достига до устройства с Android. Но не само Final Fantasy, все още има много други най-добри JRPG игри за Android .

  • 5 от най-добрите японски RPG игри на Android, които трябва да опитате
  • За тези 7 игри се твърди, че са най-добрите RPG игри на всички времена, съгласни ли сте?
  • Няма компютър, PS, Mod! Ето как да играете Final Fantasy 13 на Android

5 най-нови японски RPG игри за Android

1. Kawaii Strike: Сладко за убиване

Стартиран от един от най-добрите производители на игри, Android Elex, неговото качество направи Kawaii Strike бързо спечелено името си сред геймърите. Освен това тази игра повдига характер на каваи и уникална сюжетна линия, която успешно е омагьосала очите на геймърите да я играят.

2. King Raid

Публикувано от Vespa Inc. за устройства с Android, тази игра ще ви предложи ново и уникално JPRG изживяване . Започнете битката между героите и ви е позволено да изберете герой и да започнете вълнуваща битка.

3. Final Fantasy Brave Exvius

Продължавайки отново успеха си, Square Enix стартира серията Final Fantasy, този път за устройства с Android. Final Fantasy Brave Exvius, като взе героите и графиките от класическата си поредица, направи Square Enix успешна версия за възстановяване на класическата Final Fantasy за Android.

4. Postknight

Приемете сюжета като рицар за доставка на опасни и опасни товари. С проста графика и забавни анимационни нюанси определено няма да ви е скучно да играете тази игра.

5. Приказки за лъчите

Вдигайки старата серия от Tales, Bandai Namco отново се пуска в продажба за устройства с Android. Все още повдигайки историята на Ex и Millena, ще започнете вълнуващо ново приключение. 3D графиката и лесният контрол определено ще ви пристрастят към играта на тази игра.

Има и много най-добри и най-новите JRPG игри за Android ? Интересувате ли се да опитате? Не забравяйте да оставите своя знак в колоната за коментари!