гледайте филма кутия за птици (2018) пълен филм!

Любопитен ли сте да гледате филма Bird Box? Можете да го гледате тук, знаете ли! (Целият филм)

Предлагайки подобно напрежение на други филми на ужасите, Bird Box има история, която е доста уникална и интересна, банди.

Всъщност на платформата за стрийминг на филми Netflix филмът Bird Box е прожектиран от повече от 45 милиона акаунта в рамките на седем дни след пускането му, знаете ли.

Тогава, колко интересен е този филм за Bird Box? Хайде, вижте пълния конспект по-долу!

Конспект на филма Кутия за птици

Добавяйки към редица постапокалиптични филми, филмът Bird Box разказва за пътуването на Малори (Сандра Бълок) и двете й деца, които се опитват да намерят най-безопасното място за тях.

По това време беше казано, че американското население е подложено на мистериозна терористична атака, която може да доведе до самоубийството на жертвата.

Те осъзнават, че мистериозната атака е причинена от свръхестествено създание, което кара хората да се чувстват принудени да се самоубият, когато го видят.

На път да намери най-безопасното място за себе си и двете си деца, Малори продължи да изпитва ужас, шепнещ с молба да свалят превръзката.

Осъзнавайки последиците, когато отвориха превръзката на очите, Малори продължаваше да се опитва да напомня на децата си да не бъдат засегнати от шепота.

В този филм те трябва да се опитат да намерят безопасно място, без да отварят превръзката на очите, банда. Могат ли Малори и двете й деца да оцелеят при нападението на това мистериозно същество?

Интересни факти за кутията за птици на филма

Предлагайки сюжет, който е доста интересен за гледане, филмът Bird Box изглежда има редица интересни факти, които рядко хората знаят, банда.

За тези от вас, които са любопитни, ето няколко интересни факта зад процеса на производство на филми Bird Box.

  • Вдигайки доста уникална и интересна сюжетна линия, филмът Bird Box очевидно е базиран на роман с подобно заглавие на Джош Малерман .

  • Фигурата на свръхестествено същество във филма всъщност иска да бъде показана, но това не се случва, защото се смята за по-малко зловещо.

  • Сандара Бълок помоли актрисата Сара Полсън да изиграе брат си Джесика във филма.

  • След излизането на този филм, Bird Box Challenge стана вирусен в киберпространството.

  • Почти винаги носейки очен пластир по време на процеса на снимане, Сандра дори удря камерата няколко пъти, докато снимате, знаете ли, банда.

Гледайте Movie Bird Box

Информация Кутия за птици
Отзиви (Брой рецензенти) 6,6 (232 517)
Продължителност 2 часа 4 минути
Жанр Драма


Sci-Fi

Дата на излизане 21 декември 2018 г.
Директор Сузане Биер
Играч Сандра Бълок


Джон Малкович

Е, за тези от вас, които са любопитни за пълната история на този филм, можете да гледате филма за птичия сандък по-долу, банда. Виж това!

>>> Гледайте Movie Bird Box <<<

Това бяха резюмето и някои интересни факти за филма с постапокалиптична тема , Bird Box , банди.

Какви други интересни филми бихте искали да гледате? Напишете отговора в коментарите по-долу, да!

Прочетете също статии за гледане на филми или други интересни статии от Shelda Audita .