по-дълбоко от дълбоката мрежа, 8-те най-ужасни интернет загадки в историята

В интернет никой никога не е знаел за това. Създаден да бъде форум за дейности, извършвани от разстояние, интернет не може да бъде отделен от въпросите на табуто

В интернет никой никога не е знаел за това. Създаден да бъде форум за дейности, извършвани от разстояние, интернет не може да бъде отделен от въпросите на табуто.

Някои загадки в интернет са направили много хора любопитни и търсят отговори. Джака е съставил 8-те най-страшни интернет загадки някога . Вижте отзивите по-долу.

  • 7 мистерии в рая, които не са били разгадани досега
  • Разкрито, тази загадка от 1337 г. идва от легендата за хакерите!
  • ТАЙНА! 12 мистериозни етапа на игра, за които играчите рядко знаят (част 2)

8 най-страшни интернет загадки някога

1. Видеото на Доктор от чума

Състои се от човек, носещ защитна маска, който прави серия от причудливи дейности в порутена сграда . Заглавието на видеото е еднакво объркващо, гласи: 01101101 01110101 01100101 01110010 01110100 01100101 ' или след превод от двоични числа в текст, „Muerte“, което означава, смърт на испански .

Не знам какво означава съдържанието на видеото, всички те просто оставят страшно и загадъчно впечатление . Дори „аматьорските интернет детективи“, които се появиха в коментарите, не получиха истинския смисъл. Това само шега за Хелоуин ли е? Вирусен маркетинг ? Или е терористично видео? Това, което е сигурно е, че досега това никога не е било разкрито.

2. Цикада 3301

На 4 януари 2012 г. в интернет се появи проста картина с думите:

'Здравейте. Търсим високо интелигентни хора. За да ги намерим, направихме тест. В тази снимка е скрито съобщение. Намерете го и той ще ви отведе по пътя към намирането ни. Надяваме се да срещнем някои от хората, които са успели да го решат. Късмет. '

Картината също е маркирана с числото „3301“ , което, когато се сдвоява с пъзел във формата на цикада , му дава име, Цикада 3301 .

Оттогава Cicada продължава да се появява всяка година. Един от хората, които успяха да го направят, разговаря с Fast Company през 2014 г. за достъп до сайта на darknet и го доведе до разработка на нещо, наречено Cicada Anonymous Key Escrow System или накратко Cakes . Но Cicada най-накрая изчезна от 2015 г. насам . До този момент никой не знае или обяснява всичко.

3. A858

A 858 е съкращение даде A858DE45F56D9BC9 , както Reddit потребителско име и мистериозен subreddit заглавие . От 2011 г. Redditor изпрати поредица от странни съобщения, за които се смята, че са кодови пъзели като Cicada 3301 .

Това също привлече вниманието на обществеността, от компютърни експерти до обикновени хора, които се мъчеха да декодират всички съществуващи кодове. Докато накрая, малко по малко, беше известно, че резултатите са само прости думи като „благодаря“ . Не е ли странно? Объркващо, кой е човекът, който стои зад всичко това? Каква е целта и предназначението, досега не е разкрито.

4. Webdriver Torso YouTube Channel

2013 г. , през последните седем месеца , канал в YouTube, наречен Webdriver Torso, е качил средно по едно видео на всеки 20 секунди . Всеки видеоклип е абсолютно същият, дълъг 10 секунди , те съдържат само червена и синя правоъгълна анимация, придружена от поредица от тонове. Позицията, размерът на формата, заглавието на видеото и височината изглеждат напълно случайни.

Качени са около 77 000 или повече видеоклипа. Това също привлече вниманието на потребители на мрежата и те започнаха да гадаят какъв е смисълът зад това. Някои са подозрителни към тайни държавни проекти , хакери, мафия и дори извънземни . След като обаче получи дълбоко и загадъчно впечатление, каналът беше разкрит от YouTube и Google като метод за видео тестване. Сега, ако напишете „торс на webdriver“ в полето за търсене на Google или YouTube, логото ще се промени на видеоклипа.

5. Markovian Parallax Denigrate

Върнете се в 1996 г. , където има една от най -старите и легендарни интернет загадки . По това време потребителската общност на Usenet беше залята от спам - куп странни съобщения със заглавие Markovian Parallax Denigrate .

Съдържанието на съобщението се чете, както следва, трептене на McKinley Abe почивка Нютонов извеждащ крава актуализация Коен въздух сътрудничество рута спортна писане рококо извикване на рояк шадфлауер Деби Стърлинг патогенеза ескритоар адвентивен ново ITT най-председател Dwight Hertzog различен точен dunkwood медицина ditty eспенд успенд упр физиономия наследство кохезия хладилник морфин napkn вътрешно Жанейро имена годишник hark '

В Usenet архивите на Google остава само едно съобщение със същото заглавие. И името на имейл адреса на подателя е написано като Сюзън Линдауер . Той е идентифициран като бивш журналист, който беше арестуван през 2004 г., след като беше заподозрян, че е служил като агент на правителството на Саддам Хюсеин . Оттогава той е доставчик на конспиративни теории от различен вид, като историческите събития от 11 септември .

Не след дълго връзката на Линдауер с всичко това беше открита през 2016 г. , страницата в Уикипедия, отбелязвайки, че за кратко изчезна . Досега това стана загадъчно, вярно ли е, че всичко това има нещо общо със световните елити или е шега?

6. Имейл на Deadman

Човек на име Тим Харт твърди, че през ноември 2011 г. е получил имейл от добрия си приятел Джак Фроуз , в който пишело : „ Чу ли ме? Аз съм в дома ви и чистя тавана ви! Темата на това имейл гласи: „Гледам“ . Това, което може да изглежда като шега сред приятелите, става наистина зловещо, като добавите един прост детайл, Джак Фрийз беше мъртъв по времето, когато беше изпратен този имейл.

Много хора казват, че това е шега, която не е смешна. Тим Харт обаче настоява, че това не е вярно, когато твърди, че последният път, когато е комуникирал с Джак, е бил по време на почистването на тавана. Тим каза, че никога не е казвал на никого за това. Заедно с това семейството на Джак Фрийз заяви, че никой няма достъп до имейл акаунта, освен самия Джак.

7. Eht-Namuh заклинания на човека

Този сайт, 973-eht-name-973.com , е напълно объркващ за всеки, който го посети. Започвайки с думата „Лабиринт“, последвана от думата „абракадабра“ няколко пъти подредена във форма на триъгълник.

Натискането на думата „Лабиринт“ ще изведе три анимирани символа. Тримата показват страници с доста странни съобщения. Всички те са цитирани от Библията , някои други духовни и религиозни препратки, както и колекция от числа, за които се смята, че се опитват да намекат нещо. Дейвид Денисън , художник от Англия, е посочен като създател. Никой обаче не знае мотива зад създаването на сайта.

8. Мрежата на Мариана

Ако смятате, че дълбоката мрежа е достатъчно дълбока за необятността на интернет, трябва да помислите отново. Говори се, че има много по-дълбока част, която се нарича „мрежата на Мариана“ . Тази част от мрежата получава името си от Марианската падина , най-дълбокия океански изкоп в света.

Смята се, че мрежата на Мариана е място, което каквото и да търсите, трябва да съществува и се смята, че съхранява всички най -тайни неща от хората . Всъщност се казва, че там се намира изгубеният град Атлантида . Въпреки това беше заявено, че за да влезете в мрежата на Мариана, трябва да използвате полимерно производно на фалцигол . Това е вид математическа функция, която зависи от съществуването на квантови компютри , но се знае, че доскоро квантовите компютри нямат такива в света.

Това са 8- те най -страшни интернет загадки някога . Кой ви привлича най-много внимание? Пишете в коментарите по-долу!