5 безплатни игри на Battle Royale за съперници на pubg!

Напоследък се появиха много жанрови игри на Battleroyale, особено след като популярността на играта PUBG се увеличи. Има обаче и много геймъри, чието желание да играят PUBG не е постигнато поради финансови фактори.

Напоследък се появиха много жанрови игри на Battleroyale , особено след като популярността на играта PUBG се увеличи. Има обаче и много геймъри, чието желание да играят PUBG не е постигнато поради финансови фактори. Сами знаете, че цената на PUBG в Steam е доста скъпа?

Затова много разработчици се надпреварват да направят жанрови игри на Battleroyale и да ги пуснат безплатно . Оказва, че игрите Battleroyale безплатно получават голям интерес, например, което Jaka ще обсъди по-долу. Грубо игра нищо, което да съперничи PUBG нали? Нека просто разгледаме статията.

  • 5 начина за преодоляване на PUBG Mobile Lag на Android (100% ефективно!)
  • 15 съвета как да играете PUBG Mobile от Pro Player, пилешката вечеря не е мечта!
  • 7 най-добри игри, подобни на PUBG, за Android, които трябва да опитате

5 безплатни игри Battle Royale Rival PUBG!

1. Последен човек, който стои

Източник на снимки: mmogames.com

За любителите на жанра на играта Battleroyale вече трябва да са запознати с играта на тази. „Last Man Standing“ е игра Battleroyale , която ви позволява да се биете в средата на гората , за разлика от PUBG, който може да се бие в средата на град.

За самия геймплей можете да кажете, че е подобен на PUBG, но в „Last Man Standing“ не можете да карате превозни средства или времето да се променя. Можете да изтеглите тази игра безплатно директно от Steam Store .

2. Правила за оцеляване

Източник на снимки: techbeasts.com

За този изглежда, че всички геймъри вече знаят. Играта Battleroyale, наречена „Rules Of Survival“ или това, което обикновено се нарича ROS , наистина е спечелила сърцата на много геймъри . Освен добра графика, тази игра се предлага и в 2 версии, а именно PC и мобилни .

И разликата между двете версии е само на устройството, геймплеят и другите неща остават същите. За тези от вас, които искат да играят игри като PUBG, но нямат пари, „Правилата за оцеляване“ е правилният отговор.

Изтеглете приложенията за браузър NetEase Games

3. Форнит

Източник на снимки: windowscentral.com

Освен „Last Man Standing“ , има и безплатна игра Battleroyale, която е не по-малко добра, а именно „Fornite“ . Тази игра, направена от EpicGames, се различава от играта Battleroyale като цяло. Във „Fornite“ можете да построите сграда .

Покрит с карикатури и нискополитически теми, „Fornite“ привлича много ентусиасти дори сред Youtubers. За тези от вас, любители на игри с фантастична тема, „Fornite“ е идеален за вас, особено след като тази игра е безплатна и безплатна.

4. Ножове навън

Източник на снимки: wolvsa.com

Отново NetEase е в състояние да спечели сърцата на геймърите , защото освен „Rules Of Survival“ те имат и друга игра на Battleroyale, наречена „Knives Out“. Не много по-различно от ROS, „Knives Out“ също включва игри на Battleroyale като цяло.

За вас любители на на смартфон версия на Battleroyale играта , вие трябва да изтеглите играта "Ножове Out" и да я изпробвате. Защото, въпреки че е игра за смартфон , графиките, представени в тази игра, не отстъпват на PC версията на Battleroyale .

5. Пръстен на Елизиум

Източник на снимки: garena.co.id

Наскоро любителите на играта Battleroyale бяха изненадани от появата на игра, създадена от Tencent, наречена „Ring Of Elysium“ . Причината е, че тази игра Battleroyale има графики, еквивалентни на PUBG , а предимството на тази игра са нестабилните промени в времето в играта.

Освен това тази игра има и много функции, които PUBG няма, добрата новина е, че „Ring Of Elysium“ е безплатна . Това означава, че можете да изтеглите тази игра директно от Garena Launcher, защото Garena е издателят на тази игра .

Това са 5 безплатни игри Battle Royale Rival PUBG . Според вас коя от 5-те игри може да се конкурира с PUBG?