30+ най-новите готини вирусни песни на tiktok 2021

Любопитни ли сте от песните на TikTok, които напоследък станаха вирусни? Хайде, намерете тези забавни песни в следващата колекция от видеоклипове и песни на TikTok!

Песните на TikTok вече са отворени, можете да ги намерите само в самото приложение на TikTok, но също и в различни други платформи за социални медии.

Така че не се изненадвайте, ако популярността на тази най-нова музика на TikTok стане по-бърза във вируси, защото тя се слуша и от хора, които не използват TikTok.

Е, за тези от вас, които искат да създадат видео съдържание на TikTok и все още са объркани коя песен да изберат, ApkVenue има колекция от най-новите вирусни песни на TikTok, които са интересни за вас, банда.

Любопитно ли е да знаете какво? Ето списък с най-новите песни на TikTok 2021, които са вирусни . Хайде, следвайте предизвикателството на TikTok с песните по-долу!

1. Нов Назарет - "Омагьосан"

Песента "Pesona", изпята от New Nazareth , вокална група от Talaud, Sangihe, стана вирусна в приложението TikTok, след като беше използвана като песнопения от TNI и Polri.

Редица публични личности демонстрираха своите способности, като повторно изпяха песента с помощта на музикални инструменти като китара и укулеле.

Едно от съдържанието на създателите на TikTok, което обхваща песента "Pesona", е Bulan с Gustixa. Техните видеоклипове също са популярни, знаете ли!

2. Лилаво - "Любов отвътре"

Песента "Cinta Dalam Hati" , издадена от Ungu през 2007 г., се върна към популярността, след като един от финалистите за специалния сезон на индонезийския идол, Jemimah, изпълни песента.

Джемима импровизира песента „Cinta Dalam Hati“ в изпълнението си на сцената. Гласът на Джемима дори беше използван като предизвикателство, известно като предизвикателството Джемима .

Редица публични личности също демонстрираха способността си да импровизират песента „Cinta Dalam Hati“ a la Jemimah. Пробвали ли сте?

3. Ая Накамура - "Копинес" (Пота Пота)

Чувате ли често песни с текстовете „Pota Pota“? Тази песен всъщност носи заглавието "Copines" и е популярна от френската певица Aya Nakamura .

Песента "Copines", която беше пусната в Youtube на Ая Накамура, има общ брой гледания от 266 милиона гледания на 10 февруари 2021 година.

Оказва се, че тази песен означава някой, който иска най-доброто от приятелката си. Когато се качи на TikTok, тази песен веднага стана вирусна.

4. BTS - "Животът продължава"

Една от най-новите корейски песни от BTS е "Life Goes On" . Въпреки че е издадена в края на ноември 2020 г., тази песен все още е хитове и днес.

Нещо повече, много хора правят TikTok Challenge със забавни шейкове, придружени от тази песен, знаете ли! Ако твърдите, че сте TikTokers, трябва да опитате това предизвикателство !

5. Октавиан Форт. Скепта - "Папи Чуло"

Напоследък има песен, която също е доста популярна като фон за много видеоклипове на TikTok. Песента е "Papi Chulo" .

Използвайки английски и интересен аранжимент, тази песен успя да привлече много хора, така че стана вирусна в различни социални медии.

6. Фло Рида - "Ниско"

"Low" е хитовият сингъл на американския рапър Flo Rida . Песента е издадена през 2007 г. в дебютния албум на Atlantic Records Mail on Sunday и Poe Boy.

През 2008 г. песента „Low“ е избрана за саундтрак към филма „Step Up 2: The Streets“. Ако някога сте гледали филма, трябва да сте запознати с тази песен.

Въпреки че беше издадена дълго време, наскоро песента „Low“ отново стана вирусна, защото беше използвана като фонова песен за видеоклипа на TikTok със забавни танцови движения ! Пробвали ли сте?

7. SS501 - „Да направим любовник“

Любителите на корейските драми трябва да са чували текста на песента „ Sesange sorijilleo I love you “, нали? Да, това е саундтракът на "Boys Over Flowers / Boys Over Flowers".

Този драматичен саундтрак , с участието на Лий Мин Хо и Goo Hye Sun през 2009 г., е озаглавен Making A Lover и изпълнен от SS501 . Няма непознат, а!

Е, оказва се, че тази най-популярна корейска песен отново е вирусна в TikTok, знаете ли! С спокоен ритъм, тази песен прави настроението по-добро, когато я слушате.

8. Анггун Прамудита - "Цветя"

Сигурно сте чували и тази песен, нали? Или участвали ли сте в танцовото предизвикателство на TikTok?

Да, най-новата дангдутска песен с жаргона "Tarik sis semongko" веднага беше в тенденция и слушана от много хора в страната.

Всъщност за песента има танцово предизвикателство , първоначално озаглавено Бунга и популяризирано от Анггун Прамудита . Наистина добър за люлеене!

9. BLACKPINK ft. Селена Гомес - "Сладолед"

Издаден в края на август вчера 2020 г., BLACKPINK си песен "Ice Cream" веднага стана тема на разговори в интернет потребители . Освен това тази песен беше изпята със Селена Гомес .

Тази последна песен на BLACKPINK успя да заеме първата позиция на различни музикални платформи. Нищо чудно, че тази песен веднага стана вирусна в социалните медии.

Един от тях е в TikTok. Много потребители на мрежата следват танцовите движения на тази песен, особено защото музиката звучи весело.

10. Джейсън Деруло - "Savage Love"

Следващият вирусен списък с песни на TikTok е озаглавен "Savage Love", който е популярен от американския певец Джейсън Деруло .

В комбинация с прости танцови движения и ритми на песни, които наистина са забавни за танци, музиката на TikTok, която отново е вирусна, дори се използва от много артисти и знаменитости в техните акаунти в TikTok.

Е, ако искате да изтеглите тази песен на TikTok, можете да я изтеглите в онлайн музикални приложения като Spotify, банда.

Други последни песни от вирусен TikTok ...

11. SZA и Калвин Харис - "Уикендът" (Funk Wav Remix)

Тази песен на TikTok от запад е версия на песента "The Weekend" от SZA (прочетете ножица ), която е ремиксирана от известния DJ Calvin Harris , банда.

Най-новата музика на TikTok в тази е вирусна, след като стана материал за танцово предизвикателство в края на 2019 г. благодарение на прости и лесни за следване движения.

Актрисата Dian Sastrowardoyo дори използва тази песен за дебюта си в TikTok, където беше придружена от Zara Adhisty и ветеран режисьор Slamet Rahardjo .

12. Zico - "Всяка песен"

Следвайки стъпките на Lil Nas X , член на групата K-Pop Block B , Zico , е пример за музикант, използващ TikTok като път към успеха, банда.

За да се предлагат на пазара новата си песен, "Всяка песен" , Зико започна всяко предизвикателство песен заедно Hwasa на MAMAMOO гледан от 4 милиона ticktock потребители.

Тази нова песен на TikTok за 2020 г. става все по-вирусна, след като други K-Pop звезди като Тифани от SNSD участваха в оживяването на това предизвикателство , банда!

13. Странен гений - "Lathi"

Кой не знае този хит на TikTok? Тази песен е гениален микс между EDM и традиционната музика.

Песента "Lathi" става все по-често в светлината на прожекторите, когато започва да се използва в TikTok като една от основните песни със съдържание на TikTok.

По-късно потребителите ще носят грим и традиционни дрехи, преди да преминат в зловеща фигура, пълна с дебели етнически ценности. Наистина като популяризиране на културата на архипелага, банда!

14. Натали Тейлър - "Капитулация"

Най-новата песен на TikTok наистина е издадена от 2015 г., но популярността й е достигнала своя връх наскоро след включването й в съдържанието на TikTok.

Тази песен обикновено се използва за тъжно, бандово съдържание, независимо дали се разпада или има трагедия в живота му. Песните обаче често се използват и за мотивационно съдържание.

Като услуга за социални медии, която наистина е центърът за изразяване на емоции, тази песен определено ще разбуни емоциите ви докрай!

15. Продажби - "Китайска Нова година"

Ако искате да видите неразумното действие, предприето от потребителите на TikTok, опитайте да гледате видеоклипа за най-новата песен на TikTok „Китайска нова година“ от Sales , gang.

За да участват в това предизвикателство , първоначално хората ще позират тихо или точно както обикновено, сякаш нищо не се е случило.

След това, когато влязоха в секцията „Виждам те на кино“ _, хората започнаха весело да танцуват и да джогират. Със сигурност и вие сте го използвали, нали?

16. Котка Доджа - "Кажи така"

Изглежда, че Doja Cat вече много добре разбира TikTok, защото песента му, озаглавена "Say So" също успя да стане вирусна на TikTok, банда.

Най-новата песен на TikTok в тази наистина е много лесна за слушане, така че ApkVenue също не беше изненадан, когато тази песен експлодира в TikTok.

За щастие, това танцово предизвикателство разчита повече на движенията на ръцете, така че тези от вас, които имат посредствена координация, също трябва да могат да оживят, банда!

17. Джъстин Бийбър - „Вкусен“

За да отпразнува завръщането си в света на музиката, Джъстин Бийбър реши да се присъедини към TikTok с новата си песен, "Yummy" , банда!

Потребителите на TikTok също приветстваха незабавно пристигането на Бийбър, защото тази песен веднага стана вирусна, благодарение на много завладяващия хор .

Изглежда, че Бийбър, който също е истински геймър, възнамерява да следва стъпките на други музиканти, които са успели да намерят успех в TikTok чрез тази песен.

18. Y2K & bbno $ - "Lalala"

Западната песен на TikTok, която напоследък също стана вирусна, е "Lalala", която е колаборация на музикалния продуцент Y2K и рапъра bbno $ .

Въведението на тази песен, което започва с "Наистина ли забравих тази мелодия?" тя е много емблематична и е в основата на вдъхновението за потребителите на TikTok.

Е, в края на 2019 г. тази песен стана още по-вирусна благодарение на Lalala Hand Challenge, където потребителите бяха предизвикани да демонстрират ръчните емотикони на екрана, банда!

Тази песен е един от най-добрите примери за творчеството на потребителите на TikTok, което прави тази социална медия толкова интересна, банда!

19. Селски хора - "YMCA" (Версия на Party City)

За да използвате най-новите и вирусни хитове на TikTok, то обикновено е придружено от предизвикателство плюс ефект на мащабиране .

Който има първото увеличение в лицето , той губи в това предизвикателство . Мнозина са успели да станат вирусни заради тази песен, банда.

20. DJ Медузи танц

Произходът на популярността на тази песен е малко неясен, но DJ Ubur-Ubur Dance избухна сред индонезийските потребители, знаете ли!

Нищо чудно, че мнозина използват тази песен като една от най-любимите песни от списъка с песни на индонезийския TikTok в тяхното съдържание.

Какво ще кажете за вас, банда? Интересувате ли се от използването на тази песен?

21. Конкара - "Банан"

Със сигурност знаете най-популярната музика на TikTok за тази! Въпреки че беше пусната през 2019 г., тази песен отново стана вирусна благодарение на TikTok.

По-късно в съдържанието на TikTok хората ще танцуват с очила под музиката на Банан.

Тъй като лесното слушане и движенията са лесни, много хора се интересуват да използват тази песен като материал за своето творческо съдържание.

22. Melly Goeslow - "Like Heaven" (Remix Version)

Е, това е едно от най-популярните и вирусни заглавия на индонезийска песен TikTok преди малко. Всъщност това е най-добрата стара индонезийска поп песен, принадлежаща на една от индонезийските самодиви, Мели Гьослоу.

Не само това, благодарение на #FaceZoomChallenge, песента стана вирусна, като показа сладко и очарователно лице, докато приближаваше .

Нищо чудно, че има толкова много местни и дори чуждестранни знаменитости и публични личности, които обичат да използват тази песен в тяхното съдържание на TikTok.

23. Повърхности - "Sunday Best"

Песента TikTok, която беше вирусна през 2020 г., всъщност беше пусната от 2019 г. За щастие, благодарение на TikTok, тази песен се върна към популярността и дори оглави класациите в много страни.

Тази песен съчетава движения и песни, които са фънки и забавни. Обикновено потребителите танцуват весело заедно.

За тези от вас, които са тъжни или разстроени, тази музика на TikTok е идеална за включване във вашия плейлист .

24. Публично - „Направи те моя“

Не признавайте за истински TikTokers, ако не сте използвали тази романтична песен TikTok като най-добрия си материал, банда!

Въпреки това, обикновено тази песен се използва само за романтични моменти, които се записват в камери.

Например моменти на годеж, предложение, брак и други подобни. За тези, които са неженени, кой може да усети сладостта на този момент, ридаете !

25. Мелани Мартинес - "Дата на игра"

Е, тази музика на TikTok е издавана от Мелани Мартинес отдавна. Тази песен е по-разнообразна в употреба и има тенденция да бъде по-новаторска.

Да предположим, че някой използва тази песен, за да покаже ежедневието си във фитнеса или докато пазарува.

Има и такива, които използват тази песен, за да покажат хармонията на двойката. Както и да е, гарантирано наистина страхотно, банда!

26. "Hareudang"

Досега Jaka все още не разбира защо тази музика на TikTok изведнъж е станала вирусна и много хора я използват.

Концепцията е малко неясна, различна от другите песни, които имат темата за романтика или тъга.

Мнозина използват тази песен за концепцията за приятелство, приятелство или дори съревнование между 2 различни групи.

27. „Харесвам люлеещото се тяло на младата мама“

Тази песен ще стане вирусна едва през 2020 г. Това е така, защото тази песен включва хорео, което не е твърде трудно и хладен ритъм.

Нищо чудно, че хората са заети да отразяват видеото. Дори от обикновени хора до художници и държавни служители, те не искат да бъдат изоставени, банда!

Ами ти? Имитирали ли сте забавните движения на тази песен?

28. Доджа Котка - "Шеф Кучка"

Издадена като една от песните, изсвирени във филма „Хищни птици“ (2020) , тази песен се оказва, че привлича създателите на TikTok за творчество.

Обикновено тази песен се използва за описване на лукса и богатството, които притежават потребителите.

В допълнение, тази песен също се използва, за да покаже ексцентричността на потребителите на TikTok, които я носят. Весела и наистина вълнуваща!

29. Кателин Лапид - "Когато тя ме обичаше" ( корица )

Е, ако тази една песен всъщност е песен от Сара Маклаклан, която излезе от 2009 г. като саундтрак към филма „Историята на играчките“ (2009).

С тъжен ритъм и тон, тази песен често се използва за описание на тъжното съдържание на TikTok.

Като започнем от историята на дете, което липсва на родителите си, до историята на смъртта на любимо животно, това съдържание гарантирано ще ви направи поток от сълзи, банда!

30. Прост план - "Аз съм просто дете"

Считането за една от най-популярните западни песни изглежда превръща "I'm Just a Kid" от Simple Plan в една от песните, които често се използват като съдържание.

Самата тази песен е уникална, защото се използва от TikTokers като носталгично съдържание в детството.

По-късно те ще се представят като своя детска снимка, след което екранът ще се промени на въпросната снимка. Наистина подходящ за добавяне на познание към семейството или връстниците.

31. Завъртане на сюжета - „Всичко, което искам за Коледа, ти си“

Тъй като коледната класическа песен „All I Want For Christmas Is You“ от Марая Кери винаги се появява в класациите в коледния период.

Просто в края на 2019 г. се появи уникална версия, която съчетава песента с песента „Crank That“ от рапъра Soulja Boy .

Музиката на TikTok стана вирусна, благодарение на уникален обрат на сюжета, при който оригиналната песен се превръща в песента "Crank" Това изведнъж.

32. DJ Ginting - "Бившата новогодишна вечер Попитай обратно"

Вече сте на път да смените годината, но приятелят ви ви заряза? Тихо! Кой знае, тя ще поиска нещо в навечерието на Нова година.

Да, подобно е на текста на песента на DJ Ginting, озаглавена „Бивша новогодишна нощ Поискай обратно“, която беше вирусна в TikTok, тук! Чували ли сте?

Е, вместо да прекарате новогодишната нощ сами, няма нищо лошо в това да направите видео на TikTok на фона на тази песен. Гарантирано щастлив !

33. Pop Smoke ft. Lil Baby, DaBaby - "За нощта"

Певецът Pop Smoke издаде албума Shoot for the Stars Aim for the Moon през 2020 г. Албумът съдържа 19 песни, от които песента "For the Night" е една от тях.

Тази песен беше изпята с Lil Baby и DaBaby . Pop Smoke качи и видеоклип към песента For the Night чрез своя канал в YouTube.

Не след дълго тази песен стана вирусна. Защото известно време след издаването на песента много TikTokers използваха тази песен в своите видеоклипове.

34. Дуа Липа - "Не започвайте сега"

Не само е забавно да се пее, тази една от най-популярните западни песни също се оказва подходяща като отзвук за видеоклипове на TikTok, знаете ли!

Песента, озаглавена "Не започвайте сега", беше популяризирана от певицата Дуа Липа с музикален аранжимент в стил диско.

Поради популярността на тази песен сред потребителите на TikTok, няколко местни и чуждестранни изпълнители също са направили видеоклипа.

35. Benee ft. Гас Дапъртън - "Supalonely"

Все още сте объркани относно това, кое видео да направите вирусна песен на TikTok? Ако е така, можете да опитате да използвате песен, наречена "Supalonely", която е популярна от певицата Benee ft. Този Дапъртън , банда.

Ако обърнете внимание, танцовото движение на TikTok на самата песен всъщност не се различава много от другите вирусни музикални състави на TikTok.

Ако обаче не възнамерявате да правите видеоклип с помощта на тази песен и просто искате да я слушате, можете да слушате или изтеглите песента в онлайн музикално приложение.

Тоест, списъкът с най-новите песни на TikTok 2021, които са най-вирусни ! Много от познатите на Джака, които първоначално не се интересуваха от TikTok, сега също се присъединяват, знаете ли!

За шеги за промяна приложението TikTok наистина е чудесен избор, особено когато се използва с приятели и колеги, банда!

Участвали ли сте някога в предизвикателство с песента по-горе? Или имате други най-нови музикални препоръки на TikTok? Споделете в графата за коментари!

Прочетете също статии за приложения или други интересни статии от Фикри Хариш