как да попълните баланса на парния си портфейл с помощта на импулси в Codashop за лятната разпродажба на Steam за 2018 г.

Steam Summer Sale 2018 се провежда от 21 юни до 5 юли 2018 г. За тези от вас, които не искат да пропуснат, ето как можете лесно и бързо да попълните баланса си в Steam Wallet, като използвате кредит в Codashop.

Всяка година тази най-голяма платформа за игри винаги има големи отстъпки. Едно от тях е чрез лятната разпродажба на Steam, което ще ви изкуши да купите оригинални игри.

Сега вече не е нужно да се притеснявате. Без да е необходима дебитна или кредитна карта, можете също да попълните баланса си в Steam Wallet, като използвате кредит в Codashop. Любопитно как да попълните? Нека да разгледаме следната статия.

  • 10 опасности, които дебнат, ако използвате пиратски Windows
  • 5 причини, поради които хората използват пиратски софтуер и съдържание
  • Тези 5 игри играят геймъри, които играят пиратски версии, колко сложни ?!

Как да попълните баланса на Steam Wallet с помощта на кредит чрез Codashop

Codashop наистина е услуга за геймърите да купуват ваучери за игри, като Steam, Gemscool, Megaxus, Mobile Legends: Bang Bang, Arena of Valor и много други.

Прочетете също: Как да закупите диаманти в мобилни легенди с помощта на кредит без кредитна карта

Но сега ApkVenue ще се съсредоточи върху прегледа как да попълните балансите на Steam Wallet с помощта на импулси в Codashop . Особено, за да приветстваме Steam Summer Sale 2018, която има само няколко дни, момчета .

Етап 1

За първи път се уверете, че имате достатъчно кредит, за да закупите код на Steam Wallet в Codashop. След това просто трябва да отидете в едно от приложенията на браузъра и да отидете на адреса //www.codashop.com/id.

Самият Codashop предоставя различни ваучери за игри от различни платформи . Тук просто трябва да отидете в Steam, който използва номинална рупия.

Стъпка 2

След това ще бъдете отведени до страницата Steam Wallet Code - Индонезия . Изберете номиналната сума на кода на Steam Wallet и начина на плащане. Тук ApkVenue ще използва баланс от 12 000 IDR с плащания, използващи импулси Telkomsel.

Стъпка - 3

Превъртете надолу и след това в Купете! въведете имейл адреса, който ще се използва за изпращане на Steam кода. Ако сте натиснали бутона Купете сега .

Тогава ще ви бъде дадена сметка, която трябва да бъде платена с помощта на телефонен номер. Попълнете полето Мобилен номер и докоснете Продължи, за да стартирате процеса на плащане.

Стъпка - 4

Автоматично ще получите SMS за потвърждение . Направете метода съгласно инструкциите, дадени на SMS. Ако е така, кредитът ви ще бъде приспаднат за закупуване на Steam Wallet в Codashop.

Стъпка - 5

Накрая се върнете към страницата на Codashop във вашия браузър. След това ще се отвори страница за потвърждение заедно с кода на Steam Wallet, който можете да осребрите, за да попълните баланса си в Steam, момчета .

Как да осребрите кодовете на Steam Wallet лесно

Следващата стъпка, ако сте получили кода на Steam Wallet, разбира се, трябва незабавно да осребрите чрез официалното приложение на Steam или уебсайта. Ето пълния метод!

Изтегляне на приложения и приставки Valve Corporation ИЗТЕГЛЯНЕ

Етап 1

За да осребрите кода на Steam Wallet, трябва само да отидете на следната страница //store.steampowered.com/account/redeemwalletcode. Попълнете кода, който сте получили по-рано, щракнете върху Продължи, за да продължите процеса.

Стъпка 2

Не отнема много време, ще получите изскачаща страница, която съдържа потвърждение за успешното попълване на Steam Wallet заедно с номиналното попълване. Сега можете да пазарувате в лятната разпродажба на Steam за 2018 г.!

Така че, това е начинът да попълните лесно и бързо баланса си в Steam Wallet, като използвате кредит чрез Codashop. Имате ли препоръки за други методи за допълване, които са по-евтини и по-лесни? Споделете заедно в графата за коментари!

Прочетете също статии за игри или други интересни статии от Satria Aji Purwoko .