как да заобиколите mi акаунт (mi акаунт) на xiaomi, 100% работи!

Искате ли да изтриете и заобиколите заключен акаунт в Mi Cloud? Тук ApkVenue ви дава трикове и как да заобиколите Mi акаунти (Mi акаунти) на телефони Xiaomi лесно и работи на 100%, знаете ли!

Xiaomi е една от най-добрите евтини марки HP на Android, която доминира успешно на пазара на смартфони в Индонезия. Достъпната цена със сигурност е основната атракция, нали?

Мобилният телефон на Xiaomi също е неотделим от проблема, банда. Един от тях е Mi акаунт или Mi акаунт, който е заключен, защото не знаете паролата .

Този заключен Mi акаунт или Mi Cloud понякога пречи на някои от вашите нужди, например за нулиране на мобилния телефон на Xiaomi.

Е, за да поправите това, можете също да следвате пълния урок за това как лесно да заобиколите акаунтите на Mi Cloud и Mi Account, които ApkVenue е прегледал изцяло по-долу, де!

Какво представлява Bypass Mi Cloud Account (Mi Account)?

Източник на снимки: techmundo.com (Понякога е необходим Bypass Mi акаунт, ако изпитвате богати условия отдолу, банда.)

За тези от вас, които все още не са запознати с проблема с „напукване“ на мобилен телефон с Android, особено Xiaomi, може да ви обърка терминът байпас на Mi или Mi Account.

Просто казано, заобикалянето на акаунта ви в Mi може да се каже, че е начин за разбиване на акаунта ви в Mi и изтриването му от устройството, което използвате поради различни условия.

Обикновено тези от вас, които търсят как да заобиколят акаунтите на Mi, както е показано по-долу, се дължат на следните две условия.

 • Купихте си използван мобилен телефон Xiaomi и разбрахте, че на вашето устройство все още е залепен стар акаунт в Mi. Тук трябва да заобиколите акаунта в Mi Cloud, който е заключен с парола .

 • Вие сте собственик на мобилен телефон Xiaomi, но сте забравили имейл, парола или телефонен номер, използвани за Mi акаунта, вече не се използват.

Колекция от начини за заобикаляне на заключен акаунт в Mi Cloud (Mi Account), лесно и безпроблемно!

В този преглед ApkVenue има два лесни метода, които можете да използвате от вашите потребители на мобилни телефони Xiaomi, които обикновено използват Mi акаунти на вашето устройство.

Самият Mi Account е свързан с услугата Mi Cloud , чиято една от функциите е да проследи изгубения мобилен телефон Xiaomi, банда. Много важна функция, нали?

За тези от вас, които искат да заобиколят вашия Mi акаунт и да го заменят със собствен Mi акаунт, всичко, което трябва да направите, е да следвате стъпките по-долу.

1. Как да разбием акаунт в Mi с компютър (инструмент за отключване на акаунта на Mi)

Първият начин за заобикаляне на акаунта в Mi Cloud можете да направите с компютър, въоръжен с приложение, наречено Mi Account Unlock Tools .

Този метод може да се използва, без да се налага да знаете паролата или паролата на потребителския акаунт Mi преди. Как са стъпките?

Стъпка 1 - Изтеглете приложението за отключване на акаунта Mi Account

 • За първи път изтеглете приложението Mi Account Unlock Tool, което можете да получите чрез връзката по-долу. След това го инсталирайте на вашия компютър или лаптоп, както обикновено, банда.

Изтеглете инструмента за отключване на акаунта Mi тук!

Стъпка 2 - Изключете мобилния телефон Xiaomi и влезте в режим на възстановяване

 • Сега преминете към мобилния телефон Xiaomi, всичко, което трябва да направите, е да изключите устройството и да влезете в режим на възстановяване . Номерът е просто да задържите едновременно бутона Power + Volume Up .
 • След като влезете в режим на възстановяване, сега свържете Xiaomi HP с компютър с помощта на USB кабел. Уверете се, че използвате оригиналния USB кабел, така че процесът да протича гладко.

Стъпка 3 - Отворете инструмента за отключване на акаунта Mi и проверете Xiaomi Mobile

 • Отворете приложението Mi Account Unlock Tool на вашия компютър или лаптоп и първо можете да проверите дали устройството е свързано, като изберете опцията Информация , както следва.

Стъпка 4 - Стартирайте Bypass Mi Account

 • Ако сте свързани, сега просто трябва да преминете към опцията Bypass Mi Account . Ако е щракнат, мобилният телефон Xiaomi ще се рестартира автоматично и ще изчака да се включи отново.
 • Сега просто трябва да проверите дали Mi Account и Mi Cloud са изтрити от вашето устройство или не, банда. Наистина лесно, нали?

2. Как да изтрия акаунт в Mi без компютър и допълнителни приложения

Ако нямате компютър или лаптоп, можете също да следвате начина за заобикаляне на Mi акаунти без компютър, който ApkVenue ще прегледа на този етап.

Но не забравяйте, че следвайки този метод, вие също ще нулирате вашия мобилен телефон Xiaomi. Затова преди това не забравяйте да архивирате вашите контакти, галерия и важни файлове на мобилния си телефон, Добре!

Ако разбирате, всичко, което трябва да направите, е да следвате стъпките за изтриване на акаунт в Mi без компютър, както следва.

Стъпка 1 - Отворете настройките на акаунта на Mi

 • Уверете се, че когато искате да нулирате мобилния си телефон Xiaomi, ще се появи екран, за да въведете първо паролата за Mi акаунта, банда.
 • Ако е заключен и не можете да го преминете, първата стъпка, която трябва да направите, е да отворите менюто Настройки> Ми акаунт .

Стъпка 2 - Свържете Mi акаунт с Facebook

 • На страницата Mi Account всичко, което трябва да направите, е да изберете опцията Account и да я свържете с вашия акаунт във Facebook, ако все още не е свързан , банда. На следващата страница просто трябва да докоснете Свързване на акаунт .

Стъпка 3 - Въвеждане на Facebook Email и парола

 • След това ще бъдете отведени до страницата за вход във Facebook, след това въведете вашия FB имейл и парола както обикновено и натиснете Login .
 • Изчакайте няколко минути, докато се върнете към настройките на Mi Account и след това просто трябва да докоснете Sign in to your Mi Account .

Стъпка 4 - Влезте в Mi акаунт с Facebook успешно

 • Ако успеете, ще се появи известие, както е на изображението по-долу.
 • За да сте сигурни, че сте свързани, просто трябва да се върнете към опцията Account и да проверите дали опцията Facebook е свързана или не.

Стъпка 5 - Отворете сайта на Xiaomi Indonesia

 • Сега преминете към приложения за браузър за Android, като Google Chrome, и посетете уебсайта на Xiaomi Indonesia ( //www.mi.com/id ).
 • Тук просто трябва да изберете раздела Акаунт в долната част и след това да изберете опцията Ми акаунт на следващата страница, банда.

Стъпка 6 - Влезте в Mi акаунт с Facebook

 • Тъй като сте свързани с Facebook, просто трябва да влезете с тази опция, която е достъпна в раздела Още опции . Направете влизане както обикновено, докато не бъде прехвърлено в таблото за управление на Mi Account.

Стъпка 7 - Влезте в Mi Cloud

 • След това затворете всички раздели на Google Chrome и сега отвори Mi Облак сайта ( //i.mi.com/ ) и докоснете Вход с Mi профил бутон .
 • Тук можете да видите, че опцията за влизане в Mi Account с Facebook не е налична, както в предишната стъпка. Тогава как да вляза в него?

Стъпка 8 - Hack Mi Cloud акаунт без компютър

 • Именно в тази стъпка лесно ще разбиете акаунта в Mi Cloud, банда. Номерът е да отворите нов раздел, след което следвайте стъпка 5 до стъпка 6, докато не влезете в таблото за управление на Mi Account.
 • Сега преминете към Mi Облак раздела и всичко, което трябва да направите е да докоснете трите точки иконата на Google Chrome и да активирате сайт Desktop опция . Така че автоматично, Mi Cloud ще влезе с вашия акаунт в Mi, знаете ли.
 • След това всичко, което трябва да направите, е да изберете опцията Търсене на устройство , показана на страницата Mi Cloud.

Стъпка 9 - Изберете мобилното устройство Xiaomi

 • За да заобиколите акаунта Mi, трябва да деактивирате функцията за търсене на устройства, инсталирани на вашия мобилен телефон Xiaomi. Тук просто трябва да изберете мобилния телефон Xiaomi в опцията горе вдясно.

Стъпка 10 - Изключете функцията за търсене на устройство Xiaomi

 • След това докоснете иконата с три точки в горната част и изберете Изключване на устройствата за търсене . Ще се появи изскачащ прозорец и всичко, което трябва да направите, е да изберете OK .
 • Ако сте изпълнили горните стъпки в поръчката, тук просто трябва да рестартирате мобилния си телефон Xiaomi както обикновено, банда.

Стъпка 11 - Уверете се, че функцията за намиране на устройство е деактивирана

 • За да сте сигурни, че функцията Търсене на устройства е деактивирана, всичко, което трябва да направите, е да се върнете към опцията Mi Account и да изберете услугата Mi Cloud .
 • В този дисплей можете да видите, че състоянието и Find Device е изключено, което означава, че преди това сте деактивирали функцията Find device.

Стъпка 12 - Започнете да нулирате Xiaomi Mobile

 • И накрая, всичко, което трябва да направите, е да нулирате мобилния телефон Xiaomi, за да бъде като нов, като отидете в менюто Настройки> Допълнителни настройки> Архивиране и нулиране> Фабрично нулиране на данни и докосване на опцията Нулиране на телефона в долната част.
 • Но не забравяйте, преди да направите това, първо трябва да направите резервно копие на важни данни , банда.

Стъпка 13 - Изтрийте и заобиколете Mi акаунта успешно!

 • В резултат на това вашият мобилен телефон Xiaomi ще бъде нулиран и трябва да направите първоначалните настройки като закупуване на нов мобилен телефон.
 • За да проверите дали байпасът на Mi акаунта е бил успешен, трябва само да отворите опцията Mi Account отново в менюто Settings. Ако покажете дисплей като този, това означава, че сте успели, банда!
 • След това просто трябва да регистрирате нов акаунт в Mi и също така да активирате функцията Find Device, за да предотвратите нежелани неща, а.

DISCLAIMER:


Metode di atas sudah diuji dan berhasil pada perangkat Xiaomi Redmi 4X dengan antarmuka MIUI 11. Cara bypass akun Mi ini juga bisa diterapkan pada HP Xiaomi tipe lainnya.

Това е пълен преглед на това как да заобиколите Mi или Mi акаунт, който можете да направите сами, без да се налага да посещавате сервизен център .

Дори ако имате проблеми с това, не се колебайте да попитате в колоната за коментари по-долу. Успех и надявам се полезен!

Прочетете също статии за Xiaomi или други интересни статии от JalanTikus .