как да настроите и изберете известия, които се появяват на вашия Android телефон

Известията, които се доставят на смартфоните с Android, са много полезни за поддържането на връзка с нашите приятели и роднини. Понякога обаче се инсталират все повече и повече приложения, което прави лентата за известия да изглежда пълна. Ефектът, j

Известията, които се доставят на смартфоните с Android , са много полезни за поддържането на връзка с нашите приятели и роднини. Понякога обаче се инсталират все повече и повече приложения, което прави лентата за известия да изглежда пълна. Ефектът, така че е неудобно за очите. След това, как управлявате и избирате известия, които се появяват на вашия телефон с Android?

Приложения като BBM и Multi Copy Paste правят лентата за известия да изглежда пълна като знак, че е свързана с приложението. Да не говорим, ако се появят други известия от WhatsApp, Facebook, LINE и други приложения, това определено ще направи лентата за известия още по-неудобна за гледане.

 • Как да се отървете от досадни BBM за Android Group Notifications
 • Лесни начини за показване на изтрити известия за Android
 • Как да показваме известия на заключения екран в стила на Android Lollipop

Приоритизирайте важните известия

За да не ви притесняват многобройните входящи известия, добре е да опитате да зададете само важни приложения, които се появяват в лентата за известия . Този път ApkVenue ще предостави съвети, за да можете лесно да зададете известията, които искате да видите.

 1. На първо място, трябва да инсталирате приложението Snowball - Smart Notifications на вашия Android . Можете да изтеглите това 13 MB приложение по-долу.

  Squanda за подобряване на работния плот на приложения ИЗТЕГЛЕТЕ
 2. Завършете изтеглянето, отворете приложението. След това го разрешете, когато приложението поиска достъп до Notification Access . Целта на предоставянето на този достъп е, за да може Snowball да замени известието ви по подразбиране за Android.

 3. Освен това можете да зададете кои приложения да бъдат включени във Важния списък и кои в списъка Скрити в настройките на Snowball.

 4. Чрез активиране на лентата на състоянието Enable Important, можете да скриете известия, които не са включени в списъка с важни приложения. Така че вече няма да ви безпокоят ненужните известия.

 5. Известията, които не са включени в списъка с важни раздели, които не са включени в скрития списък, ще се показват под важни известия. Можете също така лесно да го въведете в списъка с важни или скрити, като плъзнете наляво в известието.

 6. Той не само осигурява достъп за управление на важни известия на вашия Android, но и Snowball предлага допълнителна функция под формата на бърз отговор, която ви позволява да отговаряте на входящи съобщения, без да се налага първо да ги отваряте.

 7. В допълнение, Snowball също така прави панела за бързи настройки по-привлекателен и има по-опростен външен вид.

Вече няма да ви притесняват с известия, които смятате, че не са важни за вашия Android . Късмет!