най-добрата комбинация от големи от бойната палуба в clash royale

Обичате ли картите на Golem Clash Royale? Ето някои от най-добрите комбинации от карти на Golem в Clash Royale, които могат да бъдат използвани.

Golem Card е една от най-добрите карти за държане на тялото в Clash Royale. Картите на Голем имат няколко предимства, а именно: голяма кръв (хитпойтове) , директни атаки срещу вражески сгради и могат да станат два големита, когато Големът е счупен.

Определянето на правилната комбинация от Голем не е лесно. Ако се интересувате от използването на Golems, можете да имитирате една от най-добрите комбинации на Golem в Clash Royale по-долу:

  • Най-добрата комбинация от бойни палуби на Hog Rider в Clash Royale
  • Комбинирана битка Deck PEKKA - Prince Strongest в Clash Royale
  • Комбинация от най-силната бойна палуба на PEKKA на Clash Royale

Най-добрата комбинация от бойна палуба Голем

Golem е една от картите на Epic Clash Royale, които могат да бъдат получени в Workshop Arena 6 Builder . Недостатъкът на Голема е неговата атака и движението са доста бавни.

Предимството на Голем е, че той има големи хитпойтове , той може да се превърне в два Големита, когато Големът е счупен, както и директни атаки срещу вражески сгради, било то кули или други карти за изграждане.

Това са едни от най-силните комбинации на Golem от Battle Deck, които могат да се използват при игра на Clash Royale. Ако имате други комбинации от Golem, можете да ги споделите в колоната за коментари. За тези от вас, които не са играли Clash Royale, изтеглете най-новия Clash Royale Android тук. Късмет!

ИЗТЕГЛЕТЕ Стратегическите игри на Supercell