7 от най-добрите тематични за грабежи, вълнуващи и изпълнени с екшън филми!

Не само да разказваме за герои, има много, знаете ли, страхотни филми, които имат сюжет от гледна точка на престъпника или в този случай на обирджията.

Филмите не са просто забавление. Понякога историята във вълнуващ и напрегнат филм се превръща в начин да избягаме от реалността.

Като се започне от екшъните, комедиите, дори филмите на ужасите имат свои фенове. Нищо чудно, че тази индустрия винаги се развива от време на време.

Различни теми също са назначени на големия екран. Ако харесвате екшън филми, които са напрегнати и също ви карат да се замислите, трябва да гледате филми на тема грабеж , банда.

7 от най-добрите филми на тема грабеж

Въпреки че ограбването е нещо, което не е оправдано, начините на мислене на разбойниците във филма ни карат да бъдем изумени от техния гений.

Въоръжени със знания и изследвания за целта, те са в състояние да извършват обири много спретнато, дори ако не бъдат хванати, бандата.

Ако искате да гледате най-добрите филми на тема грабеж, наистина трябва да гледате следните 7 препоръчани филма на Jaka. Вижте го !

1. Ocean's Eleven (2001)

Ocean's Eleven е филм с участието на топ актьори от Джордж Клуни, Брад Пит, Мат Деймън и много други.

В известен смисъл този филм е един от най-добрите филми за грабежи на казина или места за хазарт, правени някога. Не само екшън, този филм представя и комедия, която избива стомаха.

Разказва историята на извършен разбойник на име Дани Оушън, който сформира екип, за да ограби 3 казина наведнъж. Гениалното планиране ще ви изуми, де!

2. Резервоарни кучета (1992)

Резервоарни кучета е филм, който успешно издигна името на режисьора Куентин Тарантино във филмовата вселена на Холивуд. Този филм има и темата за грабежа, нали знаете.

Започвайки от грабителски екипаж, състоящ се от 6 души, които не се познават. Те са наети от шеф, за да ограбват диаманти.

Обирът първоначално е преминал гладко, докато най-накрая пристигнала полицията. Жертвите паднаха, което доведе до обвинения, че един от членовете им е полицейски информатор.

3. Италианската работа (2003)

Не само темата за грабежа, Италианската работа се фокусира и върху търсенето на отмъщение, което ще ви изнерви. В този филм участва Марк Уолбърг.

Джон Бриджър и Чарли Крокер се обединяват, за да откраднат златни кюлчета във Венеция. За съжаление, един от членовете на отбора ги предаде и избяга с плячката злато.

Загубено е злато на стойност 35 милиона щатски долара. Години по-късно Чарли, който е решен да отмъсти, създава екип, който да ограби предателя.

4. Сега ме виждаш (2013)

Ако искате да гледате най-добрия вълшебен филм с невероятно действие за грабеж, ApkVenue ви препоръчва да гледате Now You See Me .

Разказва историята на 4 улични фокусници, които се срещат с мистериозна фигура. Години по-късно те също изпълняват в Лас Вегас.

Както се оказва, магическото им шоу е само прикритие за банковия им обир. Краят на този филм има наистина обрат, знаете ли.

5. Fast Five (2011)

Fast & Furious е много успешен франчайз за състезателни филми. В петия филм, озаглавен Бърза петица , ще проследим действието на Дом и неговите приятели при ограбването на сейф.

Дом, Брайън и други приятели на улични състезатели този път ще се опитат да ограбят сейф, принадлежащ на голям наркодилър в Бразилия.

При извършване на действието агент на име Хобс също се опитва да хване Дом и приятелите му. Как протича историята?

6. Топлина (1995)

Heat е първият филм, събрал 2 от най-големите холивудски звезди, Al Pacino и Robert De Niro. В този филм те се състезават в актьорството много добре, банди.

Разказва историята на професионален грабител, който планира да извърши последното голямо ограбване преди да се оттегли. За съжаление един от членовете на екипа му случайно остави следа на полицията.

Полицейски лейтенант също използва тези улики, за да хване гениалния грабител, когото той преследва с бандата си от дълго време.

7. Градът (2010)

Последният филм за грабеж в този списък е „Градът“. Този филм с участието и режисурата на Бен Афлек , знаете ли.

Разказва историята на група обирджии, които се опитват да ограбят банка. Те взеха и няколко посетители като заложници като обезпечение за действията си.

Както се оказа, един от членовете на грабителската група се влюби в управителя на банката. Този филм е адаптиран по роман, озаглавен „ Принцът на крадците“ .

Това беше статията на Джака относно 7-те най-добри филма на тема грабеж. Филмите по-горе гарантирано ще ви забавляват със своите екшън и напрежение.

Ще се видим отново в друга интересна статия от ApkVenue. Не забравяйте да оставите следа под формата на коментари в наличната колона, банда.

Прочетете също статии за филми или други интересни статии от Прамесвара Падманаба