като jarvis, това е как да накарате android да казва вашето име!

Сигурно е забавно, нали, ако смартфонът с Android, който използвате, може да поздрави вашето име? Тъй като вие сте смартфонът, който използвате, той става още повече вас. Е, ето как да накарате вашия Android да поздрави вашето име.

Кой тук не познава JARVIS на Iron Man ? JARVIS не е просто AI, който ще улесни работата, но също така той може да поздрави собственика му, а именно Тони Старк . Искате ли вашият Android да поздрави името ви?

Като накарате вашия Android да поздрави вашето име, вашият Android ще се превърне в нещо, което описва вашата личност. Така че, така че вашият Android все повече да става изцяло ваш, ето как да накарате Android да поздрави вашето име .

  • Как да направите IRON MAN JARVIS на вашия Android смартфон
  • Как да накарате компютъра да ви поздрави при стартиране
  • Лесни начини за спестяване на памет на смартфони с Android

Накарайте вашия Android да казва вашето име

Когато Android, който използвате, се появи с поздрав, адресиран до вас, със сигурност ще се почувствате щастливи. Защото това означава, че Android, който използвате, е за вас. Така че, за да може вашият Android да поздрави вашето име, използвайте приложението Hi Locker . Изтеглете Hi Locker от връзката, която ApkVenue предоставя.

Подобряване на работния плот на приложенията Екипът за заключване ИЗТЕГЛЕТЕ

Поздравете името си, направете своя Android още повече вас!

С Hi Locker можете да накарате вашия Android да поздравява вашето име всеки път, когато искате да отключите вашия Android смартфон. Освен че заключващият ви екран изглежда страхотно, как да използвате Hi Locker също е доста лесен.

След като инсталирате и зададете името си, тогава е достатъчно да осигурите достъп до Notification Access . Това е целта, така че Hi Locker да може да показва известия, които влизат във вашия Android.

Ако използвате заключване (Парола, ПИН или Шаблон), за да защитите своя Android, първо трябва да го изключите, за да не се притеснявате да го отключвате два пъти.

Когато приключи, по-късно можете да отворите входящото известие, като плъзнете надясно, или да го игнорирате, като го плъзнете наляво. Готино, нали? И не забравяйте, името ви ще бъде извикано!

О, да, можете да изберете 3 вида стил за отключване . Специално за стиловете на iOS можете да предоставите допълнителни настройки, за да го направите още по-вълнуващ.

Не само готино, но и безопасно

Не само, че прави вашия Android по-личен, като може да поздрави вашето име, Hi Locker предлага и още по-вълнуващо Android изживяване. Въпреки че преди това сте деактивирали функцията за заключване на вашия Android, можете да я добавите обратно чрез Hi Locker.

Не само това, Hi Locker е оборудван и с функция Smart Unlock . С тази функция можете да държите своя Android отворен, когато е свързан към WiFi връзка, на която имате доверие, или когато сте свързани към устройството Smartwatch, което използвате.

Как, готино нали? Това не само прави вашия Android да изглежда страхотно, но също така ви предпазва от Android.

Хайде, опитайте!