не сте талантливи във фотографията? Ето 5 приложения за Android за решаване на размазани снимки

Често правите снимки, но резултатите са размазани? Действителните размазани снимки все още могат да бъдат запазени. Със следните приложения за Android можете да промените размазаните снимки, за да изглеждате по-добре. Искате ли да знаете нещо? Слушайте да!

Когато правите снимки с камера на смартфон , се оказва, че резултатите са размазани. Въпреки че моментът, който беше заловен, беше добър. Може би някои от вас са го изпитали нали?

Инциденти като този със сигурност са доста досадни. Но сега не е нужно да се притеснявате . Действителните размазани снимки все още могат да бъдат запазени. Със следните приложения за Android можете да промените размазаните снимки, за да изглеждате по-добре. Искате ли да знаете нещо? Вижте пълния след рецензията на Jaka.

  • Често мислете за редакции на Photoshop, Оказва се, че тези снимки са реални!
  • 5 най-добри и БЕЗПЛАТНИ фоторедактори освен Adobe Photoshop
  • Ефективни начини за правене на снимки от градския пейзаж със смартфони

Не сте талантливи във фотографията? Ето 5 приложения за Android за преодоляване на замъглените снимки

1. Фоторедактор от Aviary

Източник на снимки: Снимка: play.google.com

Може да се каже, че Photo Editor от Aviary е еднократно решение на проблемите, често срещани от тези от вас, които обичат да правят снимки с камера на смартфон. С това приложение можете да коригирате размазани снимки. Не само това, това приложение е оборудвано и с различни други интересни функции като изостряне, цветна температура, фокус и много други. Освен този Photo Editor от Aviary може да се използва и безплатно .

2. AfterFocus

Източник на снимки: Снимка: play.google.com

Ако искате приложение, което е лесно за използване и може да коригира размазани снимки без усилие, AfterFocus си струва да се обмисли. Това приложение ви позволява да коригирате размазани снимки по лесен начин .

Наличните функции също са доста разнообразни. Някои от тях са интелигентен избор на зона за фокусиране, ефект на размазване на фона, ефект на филтър и лесно споделяне . Самият AfterFocus може да се използва безплатно . Ако обаче искате по-пълна функция, можете да използвате платената версия .

3. Fix Photo Blur

Източник на снимки: Снимка: play.google.com

Лесен и лесен за използване . Може би това е кратко описание на това едно приложение. Интерфейсът е много прост. За съжаление наличните функции също са минималистични .

Резултатите от подобренията от приложението Fix Photo Blur обаче са доста добри. Просто показаните резултати наистина зависят от това колко сериозен е проблемът с размазването на снимките . Това приложение е достъпно и безплатно.

ВИЖТЕ СТАТИИ

4. Перфектно ясно

Източник на снимки: Снимка: play.google.com

Всъщност Perfectly Clear за първи път присъства за платформата iOS . Сега обаче това приложение може да се използва за тези от вас, които използват устройства, базирани на Android . Функциите, които предлага, са доста пълни. Можете да го използвате, за да коригирате размазани снимки или да промените снимките, за да изглеждат по-привлекателни.

В допълнение, Perfectly Clear също е оборудван с интелигентни функции за корекция на изображението и може да фиксира снимките, които правите, бързо и лесно. Но за да използвате това приложение, трябва да го осребрите, като платите 40 000 IDR .

5. Дифуминатор

Източник на снимки: Снимка: play.google.com

За тези от вас, които търсят алтернативно приложение за поправяне на размазани снимки, можете да помислите и за дифуминатор . Концепцията на това приложение е доста интересна. С това приложение можете да намалите размазването на снимките, като просто плъзнете пръста си върху областите на снимката, които изглеждат размазани. Ако сте тип потребител, който иска да спести пари , по-лесно. Това приложение може да се използва безплатно.

Това са 5 приложения за коригиране на размазани снимки на Android . Какво мислиш? Лесно и практично нали? Пробвали ли сте някога от тези приложения? Не забравяйте да споделите своя опит в колоната за коментари по-долу.