сложен! Тези 5 приложения могат отдалечено да докосват мобилни телефони, знаете ли

Е, този път ApkVenue ще предостави списък с 5 приложения, които могат дистанционно да докоснат HP. Любопитни ли сте Хайде, нека да разгледаме следващата статия.

Наред с развитието на технологията, сега приложението се състои от множество дори такива, които имат доста сложни функции, а именно подслушване на мобилни телефони на други хора на големи разстояния. Това приложение за подслушване на мобилен телефон има различни функции, а именно отвличане на мобилни телефони, хакване на пароли за социални медии и проследяване на Android телефони на други хора с GPS функция .

Е, този път ApkVenue ще предостави списък с 5 приложения, които могат дистанционно да докоснат HP . Любопитни ли сте Хайде, нека да разгледаме следващата статия.

  • Как да промените фона на снимката на телефона с Android, лесно и бързо!
  • 5 приложения за камера, които поддържат RAW формат на Android
  • 3 начина за комбиниране на снимки на мобилни устройства, компютър и онлайн | Лесно и практично!

5 приложения за отдалечен шпионски мобилен телефон

1. Cell Tracker

Помощни програми за ИЗТЕГЛЯНЕ

Това приложение е изтеглено 100 милиона пъти от своите потребители. Това приложение, направено от TrackMe, има функция да проследява местонахождението на някого, като използва функцията GPS, която има ниво на точност 10 метра. Това приложение също има много малък размер, който е само 1.9MB.

2. Тайният агент

Помощни програми за ИЗТЕГЛЯНЕ

Това приложение е идеално за шега приятели или други хора, за да докоснат мобилните си телефони. С това приложение можете лесно да докосвате мобилни телефони на други хора, дори можете да получавате отчети за всяка дейност на мобилния телефон на жертвата чрез менюто за отчети. Това приложение, направено от DrKappa, е изтеглено от повече от 1 милион потребители и има размер от 2.8MB.

3. Автоматично скриване на обажданията

Приложения Производителност Androidream ИЗТЕГЛЯНЕ

Това приложение ще ви уведоми за цялото съдържание на списъка с мобилни телефони , който искате да докоснете. Не само това, можете също да разберете изходящите и входящите повиквания, направени по мобилния телефон на жертвата. Това приложение е разработено от Androidsteam и е изтеглено повече от 500 пъти от неговите потребители. Това приложение има много малък размер, който е само 409KB.

4. Ушен шпионин

Това приложение може да записва нечий разговор чрез мобилен телефон с Android, който ще се стартира автоматично чрез вградената система за микрофон, която е на вашата система с Android смартфон. Това приложение е разработено от Overpass Apps и вече има голям брой изтегляния, което е приблизително 5 милиона потребители. Това приложение е с размер 4.2MB.

5. Проследяване на деца

Приложението, разработено от Android Zone, е изтеглено повече от 100 милиона пъти от своите потребители. Тази програма за проследяване на деца има функция, която е да проследява мобилния ви телефон, така че да знаете местонахождението му, когато забравите да го поставите или загубите. Това приложение също има малък размер, който е само 3,6 MB.

Е, това са 5 приложения за подслушване на мобилни телефони на други хора . Би било добре обаче, ако приложението се използва само за забавление, момчета и не го използвайте отрицателно. Надявам се, че е полезно.