гадно! 7 актьори, които са готови да страдат за неуспешен и неизвестен филм

Въпреки че са претърпели остри наранявания и заболявания в резултат на оптималната си работа във филми, всъщност тези седем актьори все още не са в състояние да направят филмите си успешни на пазара.

Когато играе персонаж във филм, актьорът трябва да бъде посветен, като даде всичко от себе си, така че филмът да получи добри отзиви и да се продава на пазара.

Не рядко много актьори са готови да се трансформират в екстремни и да изпълняват смъртоносни сцени. Например Линда Хамилтън , която изигра Сара Конър във франчайза Terminator, която загуби слуха си по време на снимките на Terminator 2.

За щастие жертвата не беше напразна, защото Терминатор 2 успя да се превърне в шедьовър . За съжаление не всички жертвени актьори си заслужават като Линда.

7 актьори, които охотно страдат във филмите на Medioker

В тази статия ApkVenue ще обсъди няколко актьори, които са готови да правят опасни и страдащи сцени, но за съжаление филмът се проваля .

Някои са готови да отидат на екстремна диета заради ролята си и да страдат от сериозно заболяване. Има и актьори, които са готови да добавят тежест до крайност, но филмите им са развалини.

Заинтригуван от актьора, който Джака е имал предвид? Просто погледнете тази статия изцяло, банда!

1. 50 Cent - All Things Fall Apart (2011)

Преди кариерата си в актьорството Къртис Джеймс Джаксън III или известен като 50 Cent е известен рапър с различни награди.

След като играе във филми с малки роли, 50 Cent най-накрая получава възможността да стане продуцент, писател и главен актьор в биографичния филм „ All Things Fall Apart“ .

В този филм той играе футболист, който е диагностициран с тумор. В ролята си той е готов да се храни толкова екстремно, че тялото му изглежда като жив череп заради ролята си.

За съжаление, този филм е наистина провал и дори никога не се излъчва на големия екран. Единственото нещо, което направи този филм известен, е заради трансформацията на тялото, претърпяна от 50 Cent.

2. Боб Хоскинс - Super Mario Bros. (1993)

Кой от вас наистина харесва да играе тази класическа игра на Nintendo? Само за да знаете, се оказва Super Mario Bros. е превърната в екшън на живо през 1993 г., бандата.

За съжаление този филм е толкова грозен, че Nintendo се е отказал да адаптира играта във филм. Не само това, актьорът Марио, Боб Хоскинс също трябваше да страдат по време на снимките.

По време на снимките Боб беше ударен с токов удар, удави се, счупи пръста си и дори намушка 4 пъти. Заради разочарованието си, Боб често снима в пияно състояние.

3. Аштън Къчър - Работа (2013)

Стив Джобс наистина е феноменален гений. Нищо чудно, че в момента има няколко биографични филма за този съосновател на Apple.

Един от тях е Джобс , изигран от Аштън Къчър . За да изглежда като Стив Джобс, Аштън е готов да имитира диетата на Стив Джобс, която консумира само плодове и зеленчуци.

Екстремната диета остави Аштън да страда от остър панкреатит, което почти му коства живота. За съжаление жертвата беше напразна, тъй като филмът беше по-малко успешен в боксофиса.

4. Шарлиз Терон - Aeon Flux (2005)

Ако сте от поколението на 90-те, със сигурност ще си спомните, че MTV имаше анимационна програма, наречена Liquid Animation . По-късно тази програма стана основа за анимационни филми като Beavis + Butthead, Daria и Celebrity Deathmatch.

Един от най-известните Liquid Television сериали е Aeon Flux, който разказва историята на таен агент в бъдеще. Поради своя успех тази анимация беше направена на живо.

Шарлиз Терон е избрана за главен герой в този филм. Чарлийз настояваше да прави опасни сцени сама, без да използва каскадьор.

По време на снимките Chatlize първо падна във врата, причинявайки преместване на гръбначния мозък. Само на 1 см един от друг той може да бъде трайно парализиран.

Беше отчаяно, филмът дори не се продава, банда. Това не спря дотук, болката не изчезна в продължение на 8 години, докато Шарлиз не се наложи да направи операция на гръбначния стълб.

5. Чанинг Тейтъм - Орелът (2011)

Докато снимаше екшън филм, актьорът трябва да е бил подготвен, ако например ще получи наранявания по тялото си, предвид опасните сцени, които трябваше да направи.

Въпреки това Чанинг Тейтъм беше тежко ранен, което не беше очаквал преди. Във филма „Орелът “ Чанинг трябва да направи бойна сцена в замръзнала река.

За да се предотврати хипотермия, под костюма има специален хидрокостюм, който може да се напълни с топла вода, за да затопли тялото й по време на снимките.

За съжаление небрежният екипаж дори изля гореща вода върху хидрокостюмите, така че тялото, особено гениталиите на Чанинг, получиха изгаряния.

Това се влошава от филма, който не се продава добре на пазара. Вече болен в тялото, боли и в сърцето, банда.

6. Джаред Лето - Глава 27 (2007)

Глава 27 е биографичен драматичен филм, който разказва историята на Марк Дейвид Чапман , човекът, който е известен с убийството на Джон Ленън, член на Бийтълс.

Играейки Марк, Лето е готов да увеличи теглото си с повече от 30 кг. Преди това Лето е извършил екстремни трансформации във филмите за наркомани „ Реквием за мечта“ и клуб на купувача в Далас .

Поради бързото си наддаване на тегло, той развива остър артрит, аритмия и висок холестерол. Всъщност той трудно се разхождаше и трябваше да използва инвалидна количка.

Това посвещение беше напразно, след като Глава 27 не успя да избухне на пазара.

7. Джон Траволта - Готи (2018)

Не само да се жертва физически, актьорът трябва да може да се жертва и психически. Джон Траволта посвети 8 години от живота си, за да заснеме историята на известния бос на мафията Джон Готи .

Докато се подготвяше за този филм през 2011 г., продуцентът влезе в затвора. По-късно производителите също отидоха в затвора за измама. Отбелязва се, че този филм сменя продуцентите до 44 пъти.

Въпреки това Траволта все още е оптимист, че този филм ще има успех. Когато беше пуснат на пазара след почти 10 години луда продукция, този филм направи само 1 милион щатски долара, известен още като ужасна загуба.

Това беше статията на Джака за 7 посветени актьори, които бяха готови да страдат по време на снимките, но филмът все пак се провали. Леле, наистина разочароващо, банда.

Ако имате други мнения, изпратете ги в графата за коментари, да. Ще се видим отново по друг повод!

Прочетете също статии за филми или други интересни статии от Прамесвара Падманаба