прегледайте logitech mk275 & m330, направете живота по-свободен без връзки!

Вече познавате Logitech като марка, която предоставя разнообразни периферни устройства за персонални компютри и лаптопи. Сега някои продукти като Logitech MK275 и Logitech M330 всъщност могат да ви накарат да живеете свободно без връзки!

Студентите на последната година трябва да бъдат много отегчени от името на ревизията на тезата.

Със сигурност ще ви затрудни още повече, особено с разхвърляните кабели на мишката и клавиатурата на масата, нали?

Така че няма нужда да се притеснявате! За тези от вас, които имат ограничен бюджет, има няколко възможности за избор на безжични мишки и клавиатури, които могат да направят студентския живот безплатен без никакви връзки.

  • Как да превърнете Android в компютърна мишка и клавиатура или лаптоп
  • 15 готини клавиатурни приложения за Android, чатът е още по-забавен!
  • Не просто обичайте сърцето си, това са 18 сърдечни емотикони значения, които трябва да знаете

Редове от безжична мишка и клавиатури Logitech правят живота ви #Free без облигации!

Този път ApkVenue пристига две периферни устройства, а именно Logitech MK275 и Logitech M330 , и двете от които са с безжичен дизайн, който прави живота ви по- #BebasTanpaIkatan !

Закупете Logitech MK275 и Logitech M330 тук

С достъпен бюджет, разбира се, и двете са много подходящи за тези от вас, които имат тънки джобове като студенти или студенти.

Преди да го купите, нека проверим отзивите на Logitech MK275 и Logitech M330 от JalanTikus по-долу. Елате да видите изцяло!

Прегледайте Logitech MK275, пакет за безжична мишка и клавиатура!

Първо е Logitech MK275, който е пакет за безжична мишка и клавиатура в пакет за продажба, който със сигурност е надежден за ежедневна употреба.

Всъщност по дизайн и мишката, и клавиатурата имат стандартен дизайн в стила на продуктите на Logitech, които се използват за офис, момчета .

Самата клавиатура Logitech K275 носи дизайн в пълен размер, пълен със собствена цифрова клавиатура вдясно. Междувременно мишката M185 също е стандартна, без добавянето на алтернативни бутони като игрални мишки като цяло.

Дори в пакета за продажба веднага ще получите 2 AAA батерии за клавиатурата и 1 AA батерия за мишката, която вече е инсталирана.

За свързване има и приемник, който се поставя под мишката.

Тогава как е потребителското изживяване? Мисля, че има редица разлики, които сами по себе си ще бъдат точка на продажба.

В горната част на клавиатурата Logitech K275 ще намерите 8 клавишни комбинации, които са разделени на 2 части.

Вляво има бутони за възпроизвеждане / пауза, заглушаване, намаляване на звука и увеличаване на звука за мултимедийни цели.

Докато вдясно функцията е по-сложна. Бутон Начало, за да отидете в браузъра по подразбиране, Поща, за да отидете в приложението по имейл по подразбиране, ВКЛ, за да включите / изключите компютъра в състояние на заспиване и калкулатора.

За светлинните индикатори, има само индикаторът за CapsLock, която е в непосредствена близост до ключ за включване / изключване момчета .

Усещането за използването му е доста удобно, когато натоварването на клавиатурата не е твърде голямо, ако искате да го носите навсякъде. Освен това тази мишка и клавиатура има широк обхват до 10 метра .

Междувременно самата мишка Logitech M185 има доста стандартни функции. Притеснителен обаче е относително компактният размер, който прави някои хора малко по-малко удобни при използването му.

Предлаганата безжична мишка е с малък размер, така че тези от вас с големи ръце лесно ще се чувстват болни и уморени при нейното използване.

Преглед на Logitech M331 Silent Plus, за тези от вас, които обичат тишината!

След това има Logitech M331 Silent Plus, който е създаден специално за тези от вас, които обичат тишината. Защо?

Тъй като тази безжична мишка, която е получила сертификат от Quite Mark, има технологията Silent Plus, която намалява количеството шум с до 90 процента, но с усещане за щракане като мишка като цяло.

В пакета за продажба ще получите устройство Logitech M331, 1 AAA батерия и USB приемник за включване на вашия компютър / лаптоп.

По дизайн, мишката Logitech M331 Silent Plus е специално за потребители, които използват дясната ръка.

Освен това, ергономично тази мишка е много удобна за използване и не ви боли, защото е със средни размери, така че е подходяща за онези от вас с големи ръце с добавка на опора за палец .

Освен това в горната част има индикатор , който показва, че мишката е свързана или не с вашия лаптоп. Наистина практично, нали?

Това е малък преглед на ApkVenue за безжичната мишка и клавиатура от Logitech. Относно цената, не е нужно да се притеснявате!

Работата е за самата цена, можете да получите Logitech MK275 с диапазон от IDR 275 - 300 хиляди, докато Logitech M330 е IDR 150-180 хиляди. Заинтересовани ли сте?

Прочетете също статии за Logitech или други интересни статии от Satria Aji Purwoko .