как да зададете различен обем във всяко приложение за Android

Това приложение е наистина сложно, можете автоматично да регулирате различна сила на звука във всяко приложение, инсталирано на вашия смартфон.

Днешните смартфони или таблети с Android стават все по-усъвършенствани. Можете да правите почти всичко благодарение на мощния хардуер , операционната система, която продължава да се развива и поддръжката на много приложения, предлагани с много голямо разнообразие от функции. В допълнение, някои смартфони също поддържат функции с много прозорци, като на компютри.

Е, обикновено Android има отделна настройка на силата на звука, а именно сила на звука за мултимедия и сила на звука за мелодии. За съжаление, често пъти, когато правим мултитаскинг , например стрийминг на видеоклипове и отваряне на други приложения, когато искаме да регулираме силата на звука на медията, но вместо това силата на звука на звънене се променя. В резултат на това трябва да променим нивото на звука, за да получим най-доброто изживяване. Доста обезпокоително нали? Е, цитиран WonderHowTo, Джейк има приложение, което може автоматично да регулирате силата на звука на теб .

  • Стар пръстов отпечатък, нека променим часа и датата, за да заключим смартфона!
  • Не магия, а магия, ето как да включите смартфона си, без да натискате бутона за захранване
  • Как да използваме Android като микрофон за компютри

Сложен! Ето как да зададете различен обем на всяко приложение за Android

1. Инсталирайте приложението за контрол на силата на звука на приложението

Това е приложение, наречено App Volume Control, което ви позволява да регулирате всяко приложение с ниво на силата на звука автоматично и по различен начин според вашите желания. Това е предпоставката на приложението за разработчици SpyCorp, регулиращо нивото на силата на звука за всяко приложение. Спокойно, това приложение е много лесно за използване, не изисква корен достъп и е напълно безплатно.

Инсталирайте контрола на силата на звука на приложението от Google Play Store

2. Включете достъпността

След като го инсталирате и отворите, за да работи приложението за контрол на силата на звука, трябва да активирате настройките за достъпност. Просто натиснете "Натиснете тук", за да преминете директно към настройките за достъпност и да активирате контрола на силата на звука на приложението или като отидете в настройките и изберете достъпност.

3. Задайте различно ниво на силата на звука за всяко приложение

След като настройките за достъпност бъдат активирани, върнете се към App Volume Control и сега ще видите списък с всички приложения, инсталирани на вашия смартфон. Оттук нататък просто натиснете произволно приложение, за да регулирате индивидуално нивото на звука.

Например тук ApkVenue се опитва да избере приложението BBM, на следващия екран ще видите 5 различни категории сила на звука. Що се отнася сред тях, медии, пръстен тонове , аларми, известия и системи. Просто го включете и задайте желаното ниво на силата на звука.

4. Деактивиране на известията за показване (по избор)

Отсега нататък силата на звука автоматично ще се задава на различно ниво всеки път, когато отворите приложение, което сте конфигурирали. Едно нещо, което трябва да направите, е да отворите настройките за контрол на силата на звука на приложението и да деактивирате „Показване на известия“.

Ако не го деактивирате, известие ще се появи от приложението всеки път, когато си свърши работата успешно и ако е твърде често, разбира се е доста досадно. С това нивото на звука ви ще се промени автоматично, какво мислите?