това е как да си шофьор go-jek, без да се налага да се регистрираш, искаш?

В момента в Индонезия са популярни такситата Go-Jek и онлайн мотоциклети. Всъщност много студенти и служители са заети да се регистрират за своите шофьори. Искате ли да бъдете шофьор на Go-Jek? Ето как да станете шофьор на мотоциклетно такси, без да е необходимо да се регистрирате.

След представянето си за първи път в Джакарта, Go-Jek веднага привлече вниманието на много партии. Със зелени атрибути, които бродят на жаркото слънце, който не забелязва бързо тяхното съществуване. Но това не е всичко, съвременният начин на работа на Go-Jek също е проблем.

Освен че пътниците намират по-лесно ojek, шофьорите на Go-Jek също са по-лесни за намиране на пътници. Но регистрирането на Go-Jek не е лесно. И така, искате ли да бъдете шофьор на Go-Jek , без да се регистрирате? Ето как!

  • Забавно! Използването на GO-JEK е по-удобно с обучени шофьори
  • GO-JEK Вече е основна, сега можете да поръчате Bampil с помощта на BajaApp
  • Комарите заедно? Клане с помощта на тази игра и приложение

Така че шофьорите Go-Jek са забавни

Забавно е да бъдете шофьор на G0-Jek и други онлайн мотоциклетни таксита , можете да вземете пътници, без да се налага да висите на определени места. И след като оставите пътника, имате възможност да качите друг пътник на път за вкъщи. Така че не е чудно, ако много хора се стекоха да се регистрират, така че шофьорите Go-Jek и мотоциклетите онлайн повече. За съжаление напоследък те ограничиха броя на шофьорите .

Приложения Развлечения PT GO-JEK ИНДОНЕЗИЯ ИЗТЕГЛЯНЕ

Как да станете шофьор на Go-Jek, без да е необходимо да се регистрирате

Така че, за тези от вас, които са уморени да прекарват свободно време на работа или в кампуса, просто се опитайте да бъдете шофьор на Go-Jek. Всъщност не е шофьор на Go-Jek, който търси пътници на пътя, но усетих преживяването чрез игра, наречена Go-Jack! не Гожек! . Въпреки че подчертава, че това не е Gojek, този зелен атрибут укрепва имиджа на целта на тази игра като забавление за тези от вас, които искат да станат шофьори на Go-Jek. Моля, изтеглете играта Go-Jack, създадена от местен разработчик на AMPlified, на следната връзка .

AMPlified Arcade Games ИЗТЕГЛЯНЕ

За разлика от шофьора на Go-Jek, който трябва да е готов да се нареди на опашката, за да се регистрира, играта на Go-Jack игра, която е игра, направена от децата на нацията, не изисква процес на регистрация. Просто трябва да го свържете с вашия акаунт във Facebook, след което можете веднага да го пуснете. Не е сложно, нали? И сте готови да намерите пътници на мотоциклетни таксита, за да се отървете от скуката си в офиса.

Продължете да дърпате до остров Себеранг

Пренасяйки популярността на онлайн мотоциклетни таксита , тази игра от децата на нацията е внимателно комбинирана с безкрайния жанр на играта , популярен сред потребителите на смартфони. Така че в тази игра вие сте натоварени да продължите да стимулирате мотора си, за да привлечете пътници. Чрез привличането на пътници ще получите кредит за закупуване на бензин, а също и бустери .

Този бустер е полезен за живота ви. Всеки път, когато ударите препятствие, вашият бустер ще намалее. Но това, което трябва да се има предвид, е не само бустерът, трябва да обърнете внимание и на бензина и кредита. Както и да е, Go-Jack не е просто обикновена безкрайна игра .

Вдъхновен от Go-Jek, който разшири бизнеса си не само в Джакарта, Go-Jack ви позволява да разширите търсенето на пътници до град Pekanbaru и други. Всеки град има свои собствени препятствия, така че няма да ви омръзне да играете с тях. Така че, можете да използвате кредитите, които съберете по-късно, за да се разширите в други градове.

Светлина с уникални звукови ефекти

Като местна игра Go-Jack успешно привлече вниманието на Jaka. Освен че е в средата на тенденцията за онлайн таксиметрови мотоциклети , интересното в тази игра е нейната лесна за игра и лека игра . Освен това звуковият ефект заслужава палци нагоре. Вместо да използва истински моторни звукови ефекти, AMPlified предпочита да използва звукови ефекти, генерирани от бийтбокса (или обикновени тонове на устата?). Творчески!

По време на играта определено ще се смеете с различни уникални звуци. Има сладък глас на момиче, което казва „ Благодаря братко “, момче глас казва „ Благодаря ти брат “ и други. Хайде, опитайте!