как да използвам WhatsApp уеб на компютър и мобилен телефон

Как да използвам WA Web на компютър / лаптоп? Следвайте стъпките, като например сканиране на WA QR кода, за да завършите тук. Плюс съвети и трикове за чат в WA Web

Как да използвате WhatsApp Web или известен също като WA Web сега е все по-популярен и е в голямо търсене от хората. Особено сега, когато комуникацията на дълги разстояния започна да преминава към сложни приложения за чат като WhatsApp .

Така че, не се изненадвайте, ако WA Web или WhatsApp Web се ​​превърнат в нашето ежедневие. Но знаете ли как да използвате WhatsApp Web по лесен, ефективен и забавен начин?

За тези от вас, които все още са объркани как да използват WhatsApp Web (WA Web) , този път ApkVenue ще прегледа изцяло в статията по-долу. Хайде, вижте обяснението, тук!

Какво е WA Web и какви са плюсовете и минусите?

В тази статия ApkVenue не само ще ви разкаже как да използвате WA Web , но и ще обясни подробно за тази функция и нейните предимства и недостатъци.

Опознайте WhatsApp Web по-отблизо

WA Web, което е простото име за WhatsApp Web, е функция, която ви осигурява по-лесен достъп до това приложение за чат чрез компютър или лаптоп.

Без да е необходимо да изтегляте приложението, можете директно да използвате WhatsApp, като го осъществите в софтуера на браузъра на лаптоп, например в Google Chrome или Mozilla Firefox .

Източник на снимки: whatsapp.com (Можете да получите достъп до уеб услугата WhatsApp чрез уеб страницата. Whatsapp.com от браузър на лаптоп или компютър.)

Функцията на тази специална функция на WhatsApp също е от съществено значение, като обикновеното приложение на WhatsApp, като изпращане на съобщения, файлове, изображения, аудио, видео, местоположения за споделяне и други неща.

Плюсове и минуси на WhatsApp Web

Преди да влезете в основните дискусионни точки, ApkVenue иска първо да ви разкаже за предимствата и недостатъците на използването на Web WA или WhatsApp Web.

Въпреки че имат практическо впечатление, уебсайтовите услуги също имат няколко предимства и недостатъци, които можете да почувствате.

Ето някои от предимствата и недостатъците на WA Web, които ApkVenue е изпитал лично:

Плюсове на WhatsApp Web

 • Предимството да пишете с клавиатура , особено при минимизиране на печатащите грешки при изпращане на съобщения.
 • Няма нужда да инсталирате приложение, просто използвайте браузър като Google Chrome (въпреки че е предвидена отделна опция за уеб клиент на WA).
 • Работи нормално за изпращане и получаване на текстови съобщения, снимки, видеоклипове, документи и запазени контакти в WhatsApp.
 • Може да се използва за изпращане на WhatsApp стикери и анимирани GIF файлове.
 • Може да излезете дистанционно чрез основното приложение WhatsApp.

Недостатъци на WhatsApp Web

 • Основният мобилен телефон с инсталиран WhatsApp трябва винаги да е свързан към интернет мрежата.
 • Може да се използва само на едно устройство, различно от основния мобилен телефон с инсталиран личен акаунт в WhatsApp.
 • Не можете да използвате някои функции, като гласови и видео разговори, качване на състоянието на WhatsApp и изпращане на местоположение.
 • Не може да се използва повече от един браузър наведнъж. Ако опитате в друг браузър , предишният браузър ще бъде затворен незабавно.
 • Не можете да промените настройките за изтегляне на мултимедия, така че всички изпратени снимки и видеоклипове се изтеглят автоматично.

Как да използвам WhatsApp Web на лаптопи, компютри и мобилни телефони (Android и iOS)

Сега е време да влезем в основната дискусия, а именно как лесно да използваме WhatsApp Web (WA Web). Първо, има начин да отворите WhatsApp Web на лаптоп или компютър, както обикновено за служебни цели.

Има и преглед на това как да отворите WhatsApp Web на мобилен телефон, който ви позволява да отворите WA на 2 мобилни телефона наведнъж, знаете ли. Как да? Просто погледнете дискусията по-долу.

1. Как да използвам WA Web на лаптоп

Както подсказва името, WhatsApp Web е предназначен за тези от вас, които искат да имат достъп до приложението WhatsApp директно чрез компютър или лаптоп.

Ето как да използвате WA Web на лаптоп, което можете да направите в няколко лесни стъпки, както следва.

1. Отворете уебсайта WhatsApp

Първо отворете уебсайта WhatsApp със страницата с URL адрес web.whatsapp.com на вашия лаптоп.

2. Обърнете внимание на настройките

На тази страница ще ви бъдат показани стъпките за активиране на WA Web. Тук просто трябва да обърнете внимание на предоставения QR код .

Можете също така да активирате опцията Останете влезли, ако искате да използвате WA Web и автоматично да влезете отново при следващото отваряне на браузъра , банда.

3. Подгответе приложението WhatsApp на мобилния телефон

Преминете към приложението WhatsApp на мобилния си телефон. Тук трябва само да докоснете иконата с три точки горе вдясно и да изберете опцията WhatsApp Web .

4. Сканирайте QR кода

WhatsApp автоматично ще ви помоли да сканирате QR кода, който се показва на екрана на вашия лаптоп.

Ако тази стъпка е успешна, ще бъдете пренасочени обратно към основния екран на WhatsApp. Можете да видите дали WA Web е активен или не, като погледнете лентата за известия, както е показано по-долу.

5. WA Web на лаптоп работи!

Изчакайте няколко минути, докато WA Web на вашия лаптоп се покаже успешно, както е показано по-долу. Сега можете да започнете да си чатите тук, банда.

6. Излезте от WA Web на лаптоп

Междувременно, за това как да излезете от WA Web на лаптоп, можете просто да щракнете върху иконата с три точки до профила и да изберете опцията Изход .

Или можете също да излезете чрез приложението WhatsApp на мобилния си телефон, като щракнете върху иконата с три точки> WhatsApp Web> Изход от всички устройства .

2. Как да използвам WhatsApp Web на телефони с Android и iPhone

Въпреки че WhatsApp Web всъщност е предназначен за използване на лаптоп или компютър, можете също да го надхитрите, за да може да се използва на мобилни телефони с Android и iPhone.

Не се използват два акаунта в WhatsApp на един и същ мобилен телефон, а се използва един акаунт в WhatsApp на две различни устройства. Тук може да се използва и за потупване!

1. Подгответе WA Web на друг мобилен телефон

Подгответе друго устройство, на което искате да активирате WA Web. На мобилен телефон с Android или на iPhone, всичко, което трябва да направите, е да отворите приложението Google Chrome . След това посетете уеб страницата WhatsApp с URL адреса web.whatsapp.com .

Отначало даденият дисплей беше различен, както при методите за лаптоп и компютър. Но можете да надхитрите, като докоснете иконата с три точки> Сайтът на работния плот е активиран.

2. Сканирайте QR кода

След като се активира опцията за сайт на работния плот, уеб страницата на WA на мобилния ви телефон веднага ще се обнови . Външният вид също ще се промени, както е показано по-долу, където просто трябва да обърнете внимание на QR кода и опцията да продължите да въвеждате .

Направете QR сканиране, като отидете на иконата с три точки> WhatsApp Web на основния мобилен телефон с инсталирано приложение WhatsApp.

3. WA Web на HP Android или iOS Успех!

Ето как изглежда WA Web, до който имате достъп чрез приложението _browser, особено в Google Chrome.

Sssttt ... Всъщност можете да използвате този метод, за да докоснете WhatsApp на приятеля си и да прочетете всички чатове, които той изпраща и получава, знаете ли!

4. Изход WA Web на HP

Ако искате да излезете от WA Web на мобилния си телефон, можете да докоснете иконата с три точки до профила и да изберете опцията Изход .

На мобилния си телефон, на който е инсталирано приложението WhatsApp, вие също избирате иконата с три точки> WhatsApp Web> Изход от всички устройства .

Как да използвам WhatsApp Web за хакване на WA

Не само, че прави вашите чатове по-практични, можете също да използвате тази практична функция на WhatsApp, за да докоснете WA на други хора , знаете ли!

Как да проникна WhatsApp на други хора също е доста лесно, защото се нуждаете само от собствения си капитал за мобилен телефон и смелостта да заемете WhatsApp на човека, когото искате да хакнете.

Какви са стъпките? Хайде, вижте изцяло по-долу!

1. Отворете браузъра на мобилния телефон

Отворете приложението за браузър на HP, след това щракнете върху опцията вдясно и проверете сайта на работния плот .

След това отидете на website.whatsapp.com . Уверете се, че сайтът за настолни компютри е включен . Ако не можете, опитайте първо да изчистите историята и кеша в браузъра си.

Главната уеб страница на WhatsApp ще се отвори на мобилния ви телефон, пълна с QR код .

2. Вземете назаем мобилния телефон, който искате да бъдете подслушван

Вземете назаем мобилния телефон на другия човек, който искате да докоснете, след което отворете приложението WhatsApp на този мобилен телефон .

Щракнете върху бутона Меню горе вдясно, след което изберете опцията WhatsApp Web . Сканирайте QR кода на мобилния си телефон, като използвате приложението WhatsApp на мобилния телефон на приятеля си.

3. Готово

Свършен! Сега можете да наблюдавате всички чатове, които влизат в WhatsApp на приятеля ви или други хора, използвайки вашия собствен мобилен телефон, без никакви допълнителни приложения.

Изтеглете приложението за уеб клиенти WhatsApp за най-новия лаптоп 2020

Източник на снимки: whatsapp.com (Вместо да се притеснявате да отваряте web.whatsapp.com, можете да изтеглите уеб клиента WhatsApp тук!)

За тези от вас, които се затрудняват да отворят браузъра всеки път, когато чатите WhatsApp на компютър, можете също да изтеглите най- новата версия на клиентския клиент на WhatsApp за Windows и MacOS, знаете ли.

Тук можете просто да изтеглите приложението WhatsApp Web PC, което можете да получите чрез следната връзка:

Производителност на приложенията WhatsApp Inc. ИЗТЕГЛИ

Тогава всичко, което трябва да направите, е да следвате същите стъпки като това, което ApkVenue прегледа по въпроса как да използвате WA Web на лаптоп или компютър! Наистина лесно, нали?

WhatsApp уеб съвети и трикове, които трябва да знаете

За да направите вашето WA уеб изживяване още по-вълнуващо, ApkVenue ще сподели 3 важни съвета, които трябва да знаете. Вижте го !

1. Преки пътища WA Web

Използването на WA Web вече е практично, но се оказва, че има начини да използвате по-бързо функциите на WhatsApp Web. Отговорът е пряк път, банда.

За да използвате този пряк път, трябва само да натиснете няколко бутона едновременно. Като се започне от създаването на нови чатове, архивирането на чатове и много други.

Но трябва да отбележите, че този трик работи само ако използвате версията на уебсайта WhatsApp, а! Не се използва браузър за достъп до него.

Ето преките пътища:

 • Ctrl + N : Отворете нов чат

 • Ctrl + Shift + [ : Отваряне на предишния чат

 • Ctrl + Shift +] : Отворете следващия чат

 • Ctrl + E : Архивирайте чата

 • Ctrl + Shift + M : Заглушаване (заглушаване) на чата

 • Ctrl + Backspace : Изтрийте чата

 • Ctrl + Shift + U : Показва непрочетено съобщение

 • Ctrl + Shift + N : Създайте нова група

 • Ctrl + P : отворено състояние или профил

 • Ctrl + Shift + ' + ': Увеличава дисплея

 • Ctrl + Shift + ' - ': Намаляване

2. Използване на 2 акаунта в WhatsApp наведнъж

Ако имате повече от 1 номер на WhatsApp, можете също да влезете в WhatsApp Web с тези акаунти наведнъж. Ето стъпките:

 1. Влезте в WhatsApp Web, като използвате QR сканиране.

 2. В браузъра, който използвате, натиснете клавишната комбинация „ Ctrl + Shift + N “ ( Chrome ) или „ Ctrl + Shift + P “ ( Firefox ), за да отворите екрана за инкогнито .

 3. Влезте отново в WhatsApp Web, като използвате другия си акаунт в WhatsApp .

 4. Можете също така да използвате 2 различни браузъра за достъп до вашите 2 акаунта в WhatsApp наведнъж.

3. Използване на Emojis в WhatsApp Web

Чатът е по-малко забавен, без да използвате емотикони . WhatsApp Web също предлага функция за емотикони, но намирането на емотиконите, които искате, е малко трудно.

Е, оказва се, че има по-лесен начин за намиране на емотикони в WhatsApp Web. Точно както в първия трик, вие също можете да използвате преки пътища, знаете ли.

Номерът е да използвате комбинацията от бутони ' : ' с първите 2 букви на емоджито, което искате. Да предположим, че искате да търсите усмихнати емотикони, след което напишете „ : sm “ ( усмивка ). Лесно е, нали?

Е, това беше как да използвате WhatsApp Web, известен още като WA Web, който можете да използвате както на персонални компютри, лаптопи, така и на смартфони с Android и iOS. Лесно е, нали?

Сега можете да говорите в WhatsApp директно на вашия лаптоп, без да е необходимо да се движите напред-назад, за да отворите мобилния си телефон, де!

Моля, споделете и коментирайте тази статия, за да сте в крак с информация, съвети и трикове и новини за технологиите на JalanTikus.com, банда.

Прочетете също статии за WhatsApp или други интересни статии от JalanTikus .