9 причини, поради които t-серията може да победи pewdiepie, като използва автоматични подводници?

Войната за прякора на царя на Youtube между PewDiePie и T-Series става все по-ожесточена. Ще успее ли T-Series да прекъсне господството на PewDiePie?

През последните месеци битката за броя на абонатите между PewDiePie и T-Series се разгорещи .

Веднъж превъзхождаща серията T, трябва да бъде готова да бъде предадена от PewDiePie отново. Това е естествено, защото много други YouTubers поддържат PewDiePie, за да стане кралят на Youtube.

Мнозина смятат този инцидент като Дейвид срещу Голиат , където PewDiePie трябва да се изправи срещу компания с размерите на T-Series.

Този път ApkVenue иска да ви каже 9 причини, поради които T-Series може да победи PewDiePie .

Преглед на Т-серията

Ако не надминете PewDiePie, ApkVenue, никога няма да чуете името T-Series. Освен ако не сте фен на индийските песни и филми .

T-Series наистина е развлекателна индустрия, която съществува от 1983 г., по-стара от PewDiePie, която е родена през 1989 г.

В раздела за неговия канал Youtube, T-Series е присъединен към Youtube, записан от 2006 г. Оказва се обаче, че те са най-старото видео от 23 декември 2010 г.

Възможно е да са изтрили всички видеоклипове от 2006 до 2010 г., въпреки че няма ясна причина защо са го направили.

Самият PewDiePie се присъедини към Youtube на 29 април 2010 г., където първото видео се излъчи на 2 октомври 2010 г.

Проблеми с използването на автоматични абонати и ботове

От резултатите от наблюдението на Jaka, започвайки през 2017 г., нарастването на T-Series скочи рязко. през април 2017 г. броят на абонатите им беше само 18 милиона, когато PewDiePie вече имаше 54 милиона .

Преди година и половина до октомври 2018 г. броят на абонатите от серията T скочи, за да съответства на PewDiePie в диапазона от 60 милиона абонати .

С други думи, по същото време броят на абонатите от серията T се е увеличил с около 70%, а PewDiePie е успял да се увеличи само с около 10% .

Това драстично увеличение накара много хора да подозират, че T-Series използва автоматични подводници и ботове, за да увеличи избираемостта, ъ-ъ, абонатни номера .

Какво е автоматичен суб ? Така всеки индианец, който създаде нов акаунт в Youtube, автоматично ще стане абонат на T-Series. Това изобщо не беше доказано.

Ако получите препоръка, може би да. Алгоритъмът, притежаван от YouTube, дава възможност да се показва T-Series като препоръка, особено ако имате местожителство в Индия.

Какво ще кажете за бот? Не мисля и аз. Разбира се, YouTube има политика да предприеме действия срещу извършители, които използват ботове, но досега T-Series никога не е имал този проблем.

9 причини, поради които T-Series може да получи много абонати (бързо)

Ако не бяха автоматичните подводници и ботове, защо тогава ръстът в броя на T-Series беше толкова висок? Съобщавайки от legaltech.com, има поне 9 причини, поради които T-Series може да бъде като сега.

1. Общо население на Индия?

Източник на снимката: Deseret News

Мнозина твърдят, че T-Series може да получи много абонати, тъй като населението на Индия достига 1,3 милиарда .

Може да има смисъл, но не само това. T-Series е канал в YouTube, който се фокусира върху хинди съдържание.

Хинди се говори от около 322 милиона души по целия свят, без да се включват тези, които използват този език като свой втори език.

Разбира се, това е много голям пазар за създателите на YouTube, така че T-Series вижда тази възможност да привлече потребители на Youtube.

Да не говорим за хората, които не разбират хинди, но наистина харесват предавания на хинди, включително песните и филмите.

Но това е само един малък фактор.

2. Цени на евтини интернет пакети

Източник на снимки: Евтини международни разговори - WordPress.com

Цената на интернет пакетите в Индия е доста скъпа, около 50 хиляди рупии за 1GB данни. Но това беше преди 5 септември 2016 г., когато доставчик, наречен Reliance Jio, пристигна в Индия.

В първите дни на пускането на SIM карти те предлагаха безплатен план за данни от 4 GB на ден за три месеца!

С толкова голяма квота индийците могат да се наслаждават толкова много на YouTube, без да се страхуват да не останат без квота.

Благодарение на предлаганите промоции, Jio може да привлече 100 милиона потребители само за 6 месеца.

Атаките, стартирани от Jio, със сигурност накараха конкурентите му да намалят цената на своите пакети с данни, за да се конкурират.

В края на миналата година пакетната цена в Индия за 2GB 4G пакет данни на ден беше около 75 хиляди рупии и беше валидна 84 дни.

Използването на евтин интернет наистина поддържа T-Series, за да привлече много абонати от Индия.

3. Наличието на евтини смартфони

Снимка източник: Кварц

В допълнение към евтините пакети за данни, наличието на евтини смартфони от Китай също влияе върху увеличаването на броя на абонатите от серията T.

Марки като Xiaomi, Oppo и Vivo позволяват на хората да се наслаждават на YouTube от мобилните си телефони, без да е необходимо да имат лаптоп.

Освен това присъствието на тази китайска марка накара много индийски компании за мобилни телефони да реагират бързо, произвеждат евтини смартфони на супер достъпни цени.

Освен това тези смартфони могат да бъдат получени лесно както в офлайн магазини, така и в онлайн магазини. Наличните методи на плащане също варират значително.

Други причини. . .

4. 50% от населението на Индия е на възраст под 25 години

50% от населението на Индия е на възраст под 25 години. Това е същото като 650 милиона души . Всъщност 65% от населението на Индия е на възраст под 35 години.

Този възрастов диапазон е основният пазар за Youtube, включително T-Series.

5. Сътрудничество с Пенджабската звезда

Освен хинди, много хора в Индия говорят и панджаби. Следователно T-Series също произвежда съдържание в партньорство с певчески певци.

Те дори създадоха нов канал, наречен T-Series Apna Punjab и вече има 15 милиона абонати .

За тази стратегия може да се каже, че е успешна, защото хората, които следват канала, често ще бъдат привлечени да следват основния канал от серията T.

6. Много канали

По-рано Яка беше споменал серията Apna Punjab T-Series . Очевидно е, че този канал е само един от 25 най- канални децата , собственост на T-Series.

25 канала . Представете си, банда! Ако са взети заедно, броят на абонатите от серията T е достигнал приблизително 150 милиона души!

Някои от техните деца на канала включват T-Series Telegu, T-Series Kids Hut, T_Series Islamic Music и т.н.

Има ли PewDiePie подканали ? ApkVenue намери само един на име DoubleMoose и дори тогава имаше само 63 хиляди абонати .

7. Възход на индийските местни създатели

Снимката е предоставена от: Insider Quest

Преди 2013 г. имаше само 2 индийски канала с повече от 1 милион абонати , един от които беше T-Series.

Сега има поне 24 канала с над 10 милиона абонати ! Всъщност 5 от тях имат над 20 милиона абонати .

Това със сигурност прави канала на T-Series препоръчителен за хора, които са следвали тези YouTube .

8. Честота на качване

Източник на снимки: Университет в Айдахо

Като индустриален гигант, разбира се, T-Series разполага с повече от достатъчно ресурси, за да произвежда много видеоклипове за един ден.

Средната Т-серия качва 6 до 8 видеоклипа на ден, където PewDiePie качва само 1 видеоклип на ден.

Разликата е, че броят на зрителите на видео PewDiePie е повече от T-Series. В рамките на 24 часа PewDiePie може да получи повече от 1 милион гледания .

Ами T-серията? Средно един видеоклип отнема до една седмица (дори един месец), за да получи един милион гледания . Тези два канала използват различни стратегии.

Аналогично

PewDiePie е вид риболовец, който използва качествена кука, за да получи най-добрата риба.

Той има качествено съдържание, което не е твърде разнообразно, но има постоянна аудитория.

За разлика от тях, серията T е типът въдица, която хвърля много мрежи на различни места. Някои са добри резултати, други - лоши.

T-Series прави голямо разнообразие от видеоклипове. Някои са добри, други са лоши. Но всички те улавят разнообразни сегменти от аудиторията.

В крайна сметка, с две различни стратегии, тези два канала ще получат балансирано общо мнение .

9. Външни фактори

Източник на снимки: Mobilescout.com

Съдържанието на PewDiePie винаги го съдържа, лицето на Felix Arvid Ulf Kjellberg . Това е истинското му име, в случай че не знаете. Видеозаписите на PewDiePie могат да се видят само в Youtube.

От друга страна, T-Series има стотици лица, повече дори от политици и Равана. Те са музикален лейбъл на 35 години.

Те се възползват от радио, телевизия и музикални приложения, за да популяризират най-новата си песен.

Тъй като той продължава да се възпроизвежда отново и отново, онези, които следват канала от серията T, са любопитни да видят видеоклипа.

Искате ли да знаете какви приложения можете да слушате песни от T-Series ? Погледнете списъка по-долу:

 • Apple Music

 • Amazon Prime Music

 • Spotify

 • Гаана

 • Saavn

 • Jio Music

 • Wynk Music

 • Унгама

 • iTunes

 • Google Play Music

 • Идея Музика

Може да се каже, че има много външни фактори, които правят видеоклиповете от серията T видими за милиони хора и това не се споделя от PewDiePie, който е само YouTuber .

Изглежда малко несправедливо? Може да бъде. Следователно много хора симпатизират на PewDiePie, включително други YouTube .

На участниците в YouTube помолени своите абонати да следват PewDiePie, така че те биха могли да изпревари T-Series отново.

Резултатът? До написването на тази статия PewDiePie имаше около 400 хиляди пред T-Series, което я направи отново цар на Youtube.

Банда, оказва се, че има толкова много фактори, които накараха T-Series да победи PewDiePie, а.

Представете си, като се започне от евтиността на интернет пакетите в Индия, T-серията може да расте толкова бързо в Youtube.

Заедно с ресурси и различни външни фактори, T-Series успя за кратко да навакса дефицита на подцибер .

Тази битка далеч не беше приключила. Докато те продължават да произвеждат съдържание, което интересува потребителите на Youtube, конкуренцията ще продължи.

Прочетете също статии за YouTuber или други интересни статии от Fanandi Ratriansyah