6 причини, поради които трябва да използвате моя telkomsel

Потребител ли сте на Telkomsel? Това означава, че наистина трябва да изтеглите приложението My Telkomsel. Следват пълни характеристики на MyTelkomsel, като се започне от проверка на кредит, проверка на квота, закупуване на кредит, закупуване на пакети и др.

Кой не познава най-големия клетъчен телекомуникационен оператор в Индонезия? Да, Telkomsel има най-много потребители и най-широко покритие на мрежата в Индонезия. За проблеми с качеството на услугата, както силата на сигнала, така и скоростта на интернет, разбира се, Telkomsel не трябва да се съмнява.

Така че за потребителите на смартфони, независимо дали става въпрос за Android или iOS, които използват Telkomsel, наистина трябва да изтеглите приложението My Telkomsel . За тези от вас, които не знаят, MyTelkomsel е приложение, стартирано от Telkomsel, за да улесни потребителите на KartuHalo, simPATI, Kartu As и Loop за достъп до различни услуги, предоставяни от Telkomsel чрез смартфони или таблети, базирани на Android и iOS. Какви са предимствата и характеристиките на MyTelkomsel?

  • Списък на най-новите цени на Bolt Internet Package ноември 2018 г.
  • Списък на най-новите цени на евтини XL интернет пакети (актуализация от февруари 2021 г.)

Пълни съвети за използване на MyTelkomsel Android

1. Изтеглете приложението MyTelkomsel за Android

Първо изтеглете приложението MyTelkomsel за Android на JalanTikus или чрез Google Play Store. Най-новото приложение MyTelkomsel е приложение за самообслужване, което предоставя ново изживяване и удобство за вашите потребители на Telkomsel. Предлага се с нов дизайн и по-добро потребителско изживяване .

След като изтеглите и инсталирате приложението MyTelkomsel на вашия мобилен телефон с Android или iOS, можете да въведете приложението, като използвате мобилния си номер, Facebook, Twitter или имейл акаунт. Първоначалният външен вид на приложението MyTelkomsel преди влизане изглежда като примерното изображение по-горе. Следват пълни характеристики на MyTelkomsel.

2. Начало с информация за потребителския профил на MyTelkomsel

След като влезете , MyTelkomsel ще покаже информация за потребителския профил, като вашето име, телефонен номер, оставаща интернет квота, телефонна квота, квота за SMS и кредитни бонуси. Можете лесно да попълните кредита си, като започнете от 50 000 IDR, вземете 10 точки и активният период се удължава с 45 дни. До максимум 1 000 000 IDR, вземете 200 точки и активният период се удължава с 330 дни.

Що се отнася до начина на плащане, има три възможности за избор, а именно TCASH, кредитна карта и дебитна карта. TCASH е услуга за електронни пари от Telkomsel и се различава от импулсите. С TCASH можете да спестите парите си и да ги използвате за всички транзакции. Telkomsel е получил лиценз от Bank Indonesia като доставчик на услуги за електронни пари, TCASH може да се използва и от всички клиенти на Telkomsel, както абонаментни, така и предплатени.

Поддържаните методи за плащане с кредитни карти са кредитни карти VISA и MasterCard с 3-D Secure удостоверяване, което ще увеличи сигурността на вашите онлайн транзакции. Поддържаните банки включват Bank Mandiri, BCA, Bank Mega, Bank Danamon, Bank Bukopin, BNI, CIMB Niaga, BRI, BRI, Bank Panin, HSBC, Citibank, Standard Chartered, Bank Permata, BTN, Bank ANZ и BII.

Междувременно плащанията чрез дебитни карти също използват 3-D Secure удостоверяване. Можете обаче да използвате дебитна карта на Bank Mandiri (Проверено от VISA) само чрез активиране на услугата SMS банкиране . Освен дебитна карта CIMB Niaga, е необходимо да се регистрирате и за услугата Octopay-виртуална кредитна карта.

3. Изберете пакети лесно на MyTelkomsel

Зареждането е лесно, изборът на пакет също е лесен за MyTelkomsel. Можете да избирате въз основа на категории, вариращи от интернет пакети, превъзходни пакети от Telkomsel, SMS, телефон и роуминг . Е, водещите пакети от Telkomsel включват GigaMax VIU, Gigamax HOOQ, Talkmania и Flash.

4. Лесно осребрявайте Telkomsel точки на MyTelkomsel

Можете да намерите и осребрите точки за атрактивни награди на MyTelkomsel. Можете да изберете това, което искате, забавление , телекомуникации и дигитално или пътуване . Продължете да задавате желаното местоположение и задайте броя точки, които искате да осребрите, от 0-50, 50-100 или 100 и повече. Продължете да въвеждате ключови думи и да изпращате, след което ще се появят различни награди и лесно можете да осребрите точки.

5. Изпращайте подаръци, пълнители на семейството или приятелки на MyTelkomsel

Можете да изпращате подаръци на MyTelkomsel под формата на попълване на кредит или плащане на сметки за семейни, гаджета и други номера на Telkomsel в едно приложение. Просто въведете номера на мобилния телефон на получателя.

6. Намерете най-близкия Grapari на MyTelkomsel

Ако имате нужда от помощта на Grapari, но не знаете местоположението на най-близкия Grapari Telkomsel. Спокойно, като изберете менюто за помощ, можете да намерите местоположението на Grapari в най-близкото приложение My Telkomsel във вашия град. Местоположението на Grapari ще се показва в изглед на карта или карта на местоположението, разбира се GPS функцията на смартфона трябва да е активна.

Заключение на прегледа на заявлението My Telkomsel

До края на тази статия заключението на приложението Jaka MyTelkomsel е много полезно. Както и да е, за вашите потребители на смартфони и Telkomsel наистина трябва да изтеглите My Telkomsel Apps . Тъй като можете лесно да осъществите лесен достъп до всички услуги на Telkomsel, от проверка на сметки, оставащ кредит, оставаща квота, информация за профила и други функции. О, да, можете също да получите достъп до услугите на Telkomsel от вашия лаптоп или настолен компютър, като отворите MyTelkomsel чрез любимия си браузър. Какво мислите за MyTelkomsel?